BSc in de Informatie Technologie

Grand Canyon University

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

BSc in de Informatie Technologie

Grand Canyon University

Aangeboden door: College of Science, Engineering & Technology

Overzicht

Verhoog uw kennisbasis van IT
De Bachelor of Science van de Grand Canyon University in Information Technology bereidt u voor om een ​​carrière in het snel groeiende gebied van informatietechnologie te betreden. Deze BS in de informatietechnologie opleiding geeft een inzicht in de waarde van de informatietechnologie en hoe deze professionele specialisatie de prestaties kan verbeteren, de efficiëntie kunnen verhogen en de kosten van bedrijfssystemen kunnen verlagen.

De bacheloropleiding in de informatietechnologie-programma's omvat platformtechnologieën, netwerken, informatieverzekeringen, beveiliging en beheer, programmeringsgronden, cloud computing, datacenters en websystemen en -technologieën. U leert problemen oplossen met behulp van technologie en richt zich op toegepaste, hands-on activiteiten, terwijl u de huidige ervaring en certificaties inzet.

Daarnaast leert u professionele en ethische praktijken die verband houden met informatietechnologie door middel van de lens van ons christelijk wereldbeeld, en ontwikkelen u ook waardevolle vaardigheden op de werkplek. Tijdens het leren van IT-competenties krijgt u effectieve communicatie- en analytische vaardigheden, het vermogen om aan te passen en aan te tonen, met zelfvertrouwen en aanpakproblemen als team te werken.

Studenten die de Bachelor of Science in het informatietechnologieprogramma betreden, moeten kennis hebben van algebra en algemene kantoorsoftware toepassingen. U kunt wellicht goedgekeurde certificaties aanvragen voor uw opleiding.

Deze overdrachtvriendelijke BS in informatie technologie programma is ontworpen voor traditionele, online en avond-cohort studenten die willen:

 • Verwerven vaardigheden in meerdere gebieden van IT voor entry-level posities
 • Leer nieuwe vaardigheden (terwijl u in dienst bent) met het doel om opnieuw te carrieren
 • Ontwikkel een portfolio van projecten om de kandidaat-kandidatuur te versterken
 • Ontdek een royaal electief zwembad om nadruk te leggen en aan te passen aan de huidige behoeften van de industrie

degree Outcomes

Ontwikkel oplossingen en aandrijforganisaties
Afgestudeerden met een diploma in informatie technologie zijn uitgerust om technologie te gebruiken om de implementatie, configuratie en beheer van technologieën te verbeteren door gebruik te maken van een verscheidenheid aan lokale en cloud-gebaseerde platformen. Na afloop van het programma heeft u kennis gekregen over IT-gedreven zaken, software technologie en tools, bedrijfsinformatiesystemen en cybersecurity.

Programmering is een belangrijk onderdeel van de discipline van IT, dat is de integratie van applicatie en systemen. Onderzoek verschillende soorten programmeertalen, databases en het juiste gebruik ervan, en bezig met het beheersen van informatiesystemen, lokale en web-gebaseerde IT applicaties, IT-beveiliging en meer. De cursus eindigt met een IT-project en een kans om in teams te werken om werkelijk toegepast onderzoek en ontwerpprojecten aan te pakken in uw gekozen gebied.

Wat je leert

Technologie toepassen om een ​​organisatie te beheren en te ondersteunen
Cursusonderwerpen zijn onder meer:

 • Platforms en Netwerk Technologieën & Lab
 • Object Oriented Programming for Business
 • Cloud-based Computing and Systems & Lab
 • Service Oriented Architecture voor Big Data
 • IT Business Case Planning voor Global Enterprise
 • Beveiliging gedreven systemen beheer

Uitkomsten carrière

Ontdek een spannende toekomst in IT
Als afgestudeerd aan deze Bachelor of Science in Information Technology programma, kunt u een carrière als informatie systeem manager, informatiebeveiliging specialist, IT project manager, netwerk support specialist, systeem programmeur, IT instructeur of systeem integrator.

Posities voor softwareontwikkelaars in systeemsoftware en -applicaties, databasebeheerders, netwerk- en computersysteemadministratoren en computersystemanalisten, alsmede analisten voor informatiebeveiliging, webontwikkelaars en computernetwerken zullen naar verwachting in 2020 sneller groeien dan gemiddeld. * Ons programma kan u helpen de kennis op te doen en de vaardigheden te ontwikkelen om deze snelgroeiende IT-gerelateerde carrière te volgen.

*Informatie verkregen uit het Bureau van de Arbeidsstatistieken

programma Locaties

campus
Doe mee aan de levendige en groeiende campusgemeenschap van de Grand Canyon University, met dagklassen die zijn ontworpen voor traditionele studenten. Dompel jezelf in een volledige bacheloropleiding, compleet met curriculum ontworpen binnen de context van ons christelijk wereldbeeld. Nieuwe moderne klaslokalen, suites in stijlvolle stijl, populaire eetgelegenheden, zwembaden in het resort en een focus op het creëren van een dynamisch studentenleven maken GCU een top keuze voor middelbare school afgestudeerden en studentenoverdracht. Spannende evenementen, bekende gastsprekers en Atletiek Division I rond de traditionele leerervaring. Onze gastvrije campus gemeenschap is de perfecte plek om uw doel te vinden.

Online
Volg een opleiding van de volgende generatie met een online diploma van de Grand Canyon University. Verdien je diploma met gemak en flexibiliteit met online cursussen, waarmee u op elk moment studeren, waar dan ook. GCU biedt de meest ervaren leiderschap in het leveren van online opleidingen. Full-time docenten en volledig opgeleide adjunct instructeurs, uitgerust met een sterke academische achtergrond en praktische ervaring in hun vakgebied, ondersteunen u bij elke stap van de weg. Ontworpen met de carrière-georiënteerde professional in het achterhoofd, onze online lessen bieden een intieme omgeving die boeiende en uitdagende discussies stimuleert. Kies uit programma's in onze verschillende colleges, in high-demand werkgelegenheid gebieden. De lessen beginnen vaak.

Avond
De avondprogramma's van de Grand Canyon University voldoen aan de eisen van werkende professionals die de voorkeur geven aan een persoonlijke leeromgeving. Onze avond klassen voldoen slechts een keer per week en bieden de interactie en discussie van een typische college klaslokaal. 'S avonds lessen zijn ontworpen voor een bepaald aantal studenten, die een warme en verzorgende omgeving die een boeiende ervaring ondersteunt. In een avond cohort, zal je verder komt in je opleiding met dezelfde loopbaan-minded klasgenoten, die een gelegenheid om te netwerken en te smeden relaties die verder gaan dan het klaslokaal. De lessen beginnen vaak op verschillende locaties, met inbegrip van onze campus.

Openbaarmaking van online en avondprogramma's

On-campus programma onthullingen

Deze school biedt programma's in:
 • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is
Online
Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2019
Duration
Duur
Deeltijd
Voltijd
Locations
Verenigde Staten - Phoenix, Arizona
Startdatum : Sept. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Startdatum : Sept. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Verenigde Staten - Albuquerque, New Mexico
Startdatum : Sept. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Verenigde Staten - Scottsdale, Arizona
Startdatum : Sept. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Verenigde Staten - Sun City, Arizona
Startdatum : Sept. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan