BSc In De Psychologie Met De Klinische Psychologie

University of Kent, School of Psychology

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

BSc In De Psychologie Met De Klinische Psychologie

University of Kent, School of Psychology

Overzicht

Psychologie is de studie van mensen: hoe ze denken, handelen, reageren en interacteren. Psychologen wetenschappelijk bestuderen van allerlei gedrag en de gedachten, gevoelens en motivaties ten grondslag liggen aan gedrag. Psychologie onderzoekt vragen als: hoe mensen handelen op een eerste date? Hoe kunnen we de gevolgen van echtscheiding voor kinderen te verlichten? Hoe kunnen we teams efficiënter te werken? Hoe kunnen we mensen helpen om depressie of fobieën te overwinnen?

Door het verzamelen van informatie over wat mensen doen, denken, waarnemen en voelen, psychologen vragen over menselijk gedrag, cognitie en ontwikkeling te beantwoorden.

De psychologie programma's op Kent u een brede achtergrond in praktische toepassingen, experimentele en andere methodieken, informatie technologie en theorievorming, en ook kunt u gespecialiseerde belangen in fase 3 te volgen. Al uw werk zal u helpen om overdraagbare vaardigheden gewaardeerd door werkgevers aan te tonen.

Psychologie met Klinische Psychologie is een drie-jarige opleiding.

 • In Fase 1 drie verplichte modules nemen u: inleiding tot de biochemische en Algemene Psychologie; Inleiding tot de sociale psychologie, en Psychologie Statistiek en Praktisch. Je neemt ook twee optionele modules uit de hele universiteit. De School of Psychology biedt twee optionele modules van zijn eigen: Inleiding tot de Forensische Psychologie en Business Psychologie: Een inleiding.
 • In Fase 2 je zeven verplichte modules in de psychologie te nemen. Deze modules, samen met het afstudeerproject, zijn nodig voor de erkenning van beroepskwalificaties door de British Psychological Society. Er is nog een dubbele module in Studievaardigheden.
 • In Fase 3 je vier verplichte modules: Het toepassen van psychologie en de psychologie Research Project plus twee modules in de klinische psychologie. Je neemt ook twee optionele Psychologie modules, zodat u specialist belangen en profiteren van onderzoek deskundigheid van het personeel te volgen.

Cursus structuur

De meeste programma's zal vereisen dat u een combinatie van verplichte en optionele modules te bestuderen, kunt u ook de optie om 'wilde' modules van andere programma's worden aangeboden door de universiteit nemen om dat u uw programma kan aanpassen en verkennen andere vakgebieden die van belang zijn jij of dat kan verder verbeteren van uw inzetbaarheid.

Onderwijs & Assessment

Modules worden gegeven door middel van wekelijkse lezingen, workshops, kleine groep seminars en projectbegeleiding. De Psychologie Statistiek en praktische modules omvatten laboratorium practica, statistieken klassen, informatica en lezingen in de statistiek en methodologie. De meeste modules worden beoordeeld door onderzoek en cursussen in gelijke mate. Zowel Fase 2 en 3 punten en, in voorkomend geval, de merken voor uw jaar in het buitenland of plaatsing meetellen voor je einddiploma resultaat.

Programma doelstellingen

Het programma is gericht op:

 • leveren kennis en onderzoekservaring in de toepassing van psychologische kennis in therapeutische domeinen
 • voldoen aan de behoeften van degenen die overweegt een carrière in de psychologische beroepen, evenals die gemotiveerd door een intellectuele interesse in de psychologie
 • kandidaten uit verschillende educatieve achtergronden aan te trekken
 • geven inzicht in de belangrijkste perspectief in de psychologie (bijvoorbeeld sociale, cognitieve en biologische)
 • studenten laten kennismaken met een scala aan theoretische en methodologische benaderingen
 • betrekking op de fundamenten van de psychologie aan de toegang tot de British Psychological Society bieden
 • studenten in staat stellen de gekozen gebieden van de psychologie in de diepte te bestuderen
 • bieden onderwijs dat wordt geïnformeerd door de huidige onderzoek en wetenschap en is bezig met werk aan de grenzen van de kennis
 • studenten in staat stelt om hun eigen leerproces te beheren en uit te voeren onafhankelijk onderzoek
 • ontwikkelen van kritische, analytische en probleemoplossende vaardigheden die binnen kan worden toegepast niet-toegepaste psychologische en extra-psychologische instellingen
 • vaardigheden te ontwikkelen die geschikt is voor afgestudeerde werkgelegenheid, zowel in de psychologie beroepen en andere gebieden.

Carrière

Onze studenten ontwikkelen een breed scala van overdraagbare vaardigheden, zoals een uitstekende communicatieve vaardigheden, zowel schriftelijk als mondeling, de mogelijkheid om zelfstandig te werken, te analyseren en samenvatten complexe materie en om positief te reageren op de uitdagingen, alle vaardigheden van essentieel belang geacht voor afgestudeerde werkgelegenheid. Onze afgestudeerden hebben naar gebieden gegaan, zoals het lokale bestuur, maatschappelijk welzijn, het Ministerie van Binnenlandse Zaken, de reclassering, het onderwijs, speciale behoeften te werken, de NHS en de gezondheid goede doelen, of op de professionele opleidingen, bijvoorbeeld in het onderwijs postdoctorale, beroepsmatige of klinische psychologie.

De erkenning van beroepskwalificaties

Geaccrediteerd door de British Psychological Society als een toekenning in aanmerking te komen voor de Graduate lidmaatschap met Graduate Basis voor Chartered lidmaatschap (mits je afstuderen met minimaal tweede klasse honours en geef uw laatste jaar durend onderzoek). Dit is de eerste stap op weg naar een Chartered psycholoog.

Toelatingseisen

Home / EU-studenten

De universiteit zal de aanvragen van studenten met een breed scala van kwalificaties te overwegen. Het is niet mogelijk om plaatsen aan alle studenten die voldoen aan de typische aanbod / minimumeis bieden.

Internationale studenten

De universiteit ontvangt toepassingen uit meer dan 140 verschillende nationaliteiten en dus zullen de aanvragen van aspirant-studenten met een breed scala aan internationale kwalificaties te overwegen. Onze International Development Office zal u graag aankomende studenten te adviseren over toelatingseisen.

Houd er rekening mee dat als u nodig hebt om uw kwalificatieniveau klaar voor undergraduate studie te verhogen, bieden wij een aantal International Foundation Programma's door Kent International Pathways.

Vergoedingen

Per jaar
UK / EU: 9000 EUR
International: 12450 EUR

Deze school biedt programma's in:
 • Engels


Laatst bijgewerkt op November 28, 2017
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2018
Duration
Duur
3 jaar
Voltijd
Locations
Verenigd Koninkrijk - Canterbury, Engeland
Startdatum: Sept. 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates