BSc In De Wiskunde

Lund University

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

BSc In De Wiskunde

Lund University

Programma-overzicht

Dit is een academisch programma dat is ontworpen voor studenten met een sterke interesse in de wiskunde, mathematische statistiek en wetenschappelijke berekeningen. Flexibiliteit en individuele aanpassing zijn sleutelwoorden. Het programma is op zeer flexibele wijze gestructureerd, speciaal ontworpen om studenten degelijke theoretische kennis in de wiskunde te geven en tegelijkertijd mogelijkheden te bieden voor elke student om hun eigen educatief profiel te volgen op basis van interesses en carrière aspiraties.

Een groot aantal cursussen in wiskunde, statistiek en numerieke analyse zijn beschikbaar in het programma en kunnen gecombineerd worden met cursussen uit alle andere wetenschapsgebieden, economie en financiën, techniek, en humaniora en sociale wetenschappen, die beschikbaar zijn op onze universiteit of binnen een uitwisselingsprogramma met andere universiteiten.

Voor studenten met een sterke interesse in de zuivere wiskunde, biedt het programma een pad van opleidingen op een hoger theoretisch niveau dat kan worden voortgezet op masterniveau en nog verder op PhD-niveau.

Voor die studenten geïnteresseerd zijn in meer toegepaste gebieden is er een hoge mate van flexibiliteit bij het kiezen natuurlijk combinaties geschikt zijn voor bepaalde beroepen. Zo kunnen cursussen in de mathematische statistiek en numerieke analyse gecombineerd worden met cursussen in de financiële wiskunde en economie. Een andere gebruikelijke pad is het combineren van studies in wiskunde en natuurkunde. Elke richting impliceert een andere combinatie van cursussen. Voorgedefinieerde aanbevolen cursuscombinatie geschikt voor de verschillende richtingen is beschikbaar en studiebegeleiding wordt door het gehele programma verstrekt.

Programma modules / cursussen

Het programma bestaat uit verplichte vakken (60 studiepunten), alternatieve verplichte vakken (45 studiepunten) keuzevakken (60 studiepunten) en eindigt met een bachelorproject (15 studiepunten) op een onderwerp van belang.

Verplichte vakken : Het eerste deel van het driejarige programma strekt zich over een jaar uit en omvat basisopleiding in wiskundige analyse in een of meerdere variabelen, algebra, lineaire algebra en berekeningsprogrammering. Deze cursussen vormen de theoretische kern die fundamenteel is voor de toegepaste wiskunde, statistiek, mathematische fysica, economie en vele andere gebieden.

Alternatieve verplichte vakken : Na afloop van de verplichte vakken worden de cursussen een breed scala aan cursussen aangeboden in pure wiskunde, wiskundige statistieken en numerieke analyse. Discrete wiskunde, getalentheorie, abstracte algebra, topologie, gewone differentiaalvergelijkingen, complexe analyse, differentiaalgeometrie zijn enkele van de belangrijkste gebieden in de pure wiskunde die beschikbaar zijn. Cursussen in de mathematische statistiek, kansrekening en wetenschappelijke berekeningen zorgen voor de balans tussen wiskundige theorie en praktische toepassingen en het verzorgen van opleidingen in het verzamelen, analyseren en modelleren van gegevens.

Keuzevakken : De keuzevakken kunnen worden gekozen uit meer geavanceerde cursussen binnen de wiskundige wetenschappen en andere disciplines die beschikbaar zijn op de universiteit van Lund of binnen een uitwisselingsprogramma met andere universiteiten. Ten minste 30 studiepunten moeten cursussen buiten het bereik van de wiskundige wetenschappen. De meeste studenten kiezen ervoor om hun wiskundige studies combineren met natuurkunde, informatica of economie. Het doel van deze module is om de studenten de mogelijkheid bieden om zowel te verdiepen en hun kennis te verbreden op basis van hun eigen objecten van belang.

Bacheloropleiding : Het project kan worden gedaan in zuivere wiskunde, wiskundige statistieken of numerieke analyse over een onderwerp van interesse gekozen in samenwerking met een supervisor. Het project kan theoretische aard zijn, maar kan ook op een toegepaste gebied in samenwerking met een industriële partner.

Loopbaanperspectieven

De groei van de informatiemaatschappij heeft geleid tot een grotere behoefte aan het begrijpen en voorspellen van de echte wereld. Er is een toenemende vraag naar mensen die kunnen structureren en analyseren toenemende hoeveelheid geproduceerd en opgeslagen gegevens. Een grondige wiskundige onderwijs biedt de tools voor dergelijke taken.

Wiskunde is inherent aan een spruitstuk van de technische en wetenschappelijke prestaties. Als voorbeeld kunnen we het begrip differentiaalvergelijking, die tot nu toe een zeer geschikt middel ter indeling dynamische verschijnselen zijn vermeld. Het onderwerp van de wiskunde speelt een bijzondere rol als een exacte wetenschap met de nadruk op kwantitatieve aspecten. Dit op zijn beurt maakt het onderwerp een zeer belangrijk instrument in een aantal gebieden waar kwantitatieve analyse nodig. Vandaag de vooruitgang in wetenschap en technologie, geneeskunde en farmacologie, economie en financiën zou niet zonder wiskunde mogelijk zijn geweest.

Lees meer over dit programma op www.lunduniversity.lu.se/bsc-mathematics

Waarom Lund University?

Opgericht in 1666, de Universiteit van Lund is een van Noord-Europa's oudste, meest uitgebreide en beste universiteiten. Uit de top 100 universiteiten ter wereld in de QS Rankings 2017/2018 is de universiteit de # 1 keuze voor internationale studenten die naar Zweden komen - één van 's werelds meest innovatieve, creatieve en democratische landen.

Als je een echt mondiaal klaslokaal ervaring waar u uw internationale netwerk kan beginnen, de Universiteit van Lund is een goede optie om te overwegen. Ervaar een andere manier van leren in een land dat als een van de beste ter wereld staat op het gebied van hoger onderwijs. Groepswerk en informele leraar-leerling relaties vergemakkelijken een diepgaand niveau van leren.

De universiteit ligt in Lund - een charmante en compacte universiteitsstad in Zuid-Zweden, op slechts 35 minuten van Kopenhagen. De stad staat bekend om haar bruisende studentenleven en is de thuisbasis van vele toonaangevende onderzoeksfaciliteiten en internationale bedrijven.

Meer informatie op www.lunduniversity.lu.se

Deze school biedt programma's in:
  • Engels


Laatst bijgewerkt op October 19, 2017
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2018
Duration
Duur
3 jaar
Voltijd
Locations
Zweden - Lund, Skåne län
Startdatum : Sept. 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Sept. 2018
Zweden - Lund, Skåne län
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan