BSc in Department of Energy systems engineering

Atilim University

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

BSc in Department of Energy systems engineering

Atilim University

BSc in Department of Energy Systems Engineering

&nbsp

Energie is een van de grootste problemen van de wereld en van ons land, omdat de energie die de middelen beperkt zijn en fossiele hulpbronnen die op grote schaal worden gebruikt leiden tot luchtvervuiling en daarom worden ze beschouwd als de belangrijkste factor van de opwarming van de aarde en de klimaatverandering. Energie probleem in ons land is veel belangrijker, omdat we afhankelijk zijn van de buitenlandse primaire energiebronnen en deze afhankelijkheid neemt voortdurend toe. Om deze redenen onze universiteit opende een undergraduate programma over energie-techniek onder de Faculteit Ingenieurswetenschappen in 2009.

&nbsp

Het doel van het programma is om de studenten op te leiden op het gebied van het juiste gebruik van onze eigen energiebronnen, onderzoek naar nieuwe energiebronnen en het gebruik, verbetering van nieuwe systemen en processen, applicatie-, energie-efficiëntie en alle andere aanverwante gebieden.


Taal van het programma is Engels. We hebben een voorbereidende school van een jaar voor de studenten die niet genoeg taalonderwijs. Het eerste jaar in het curriculum is gereserveerd voor het onderwijzen van de studenten de basis wetenschappen (scheikunde, natuurkunde en wiskunde) en computer gerelateerde cursussen samen met de cursussen Engels die zijn ontworpen om de student inzicht en communicatieve vaardigheden te verbeteren. In het tweede jaar van de student kennis met technische cursussen die op de achtergrond die nodig zijn om energie-engineering en ook Turkse cursussen te geven. In het derde en het vierde jaar de cursussen zijn goed zo ontworpen dat de studenten ook aan de eisen van de energie-techniek te voldoen en krijgen expertise op het gebied van energie-techniek op basis van hun wensen door middel van de aangeboden technische keuzevakken.Het programma heeft ook aangeboden cursussen inzake de beginselen van Atatürk en geschiedenis van de Turkse revolutie in het derde jaar.

&nbsp

Het programma wordt verrijkt door de niet-technische keuzevakken dat de studenten te voorzien van de flexibiliteit om verschillende belangen in de sociale wetenschappen en geesteswetenschappen na te streven. Het ontwerp project dat overspant de hele laatste jaar, houdt de studenten in een onafhankelijk onderzoek dat literatuurstudie, probleemstelling, ontwerp en ontwikkeling van een systeem bevat, het opstellen van een rapport en het presenteren van hun activiteiten. Het merendeel van de opleidingen hebben het voordeel van toepassing in de laboratoria.
Energy engineering is een interdisciplinaire technische branche.

&nbsp

Vacatures

&nbsp

De afgestudeerden zullen voldoen aan de eisen van een verscheidenheid van verschillende sectoren, zoals thermische, hydraulische, kernenergie, zonne-energie, windenergie, biomassa, waterstof productie, het gebruik, planning, systeem productie, technologie, design, service-activiteiten, controlling, afvalverwijdering, onderzoek en universiteiten; ministerie van energie, milieu, staat de planning organisatie, exploratie instituten.
 
 

Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2019
Duration
Duur
4 jaar
Voltijd
Locations
Turkije - Ankara, Ankara
Startdatum : Sept. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Sept. 2019
Turkije - Ankara, Ankara
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan