BSc in dienst van computer engineering

Algemeen

Beschrijving van opleiding

BSc in Department of Computer Engineering

&nbsp

Computer engineering is een gebied dat zich bezighoudt met het ontwerpen, ontwikkelen en onderhouden van software en hardware componenten van computersystemen.

&nbsp

De Computer Engineering Department werd in 1998 opgericht en is momenteel de grootste afdeling in de ingenieurswetenschappen Faculteit Atilim Universiteit in termen van het aantal studenten en docenten. Onze docenten hebben een hoge geloofsbrieven van goed erkende nationale en internationale instellingen. Het ministerie sluit nauw aan bij recente onderwijsmethoden en laboratorium technieken, omdat te worden gericht op uitmuntendheid in onderwijs, onderzoek en maatschappelijke dienstverlening.In dit verband willen wij een unieke relatie met onze studenten te ontwikkelen en een gunstige omgeving te creëren zodat ze gekwalificeerde personen die in staat zijn het genereren van effectieve oplossingen en het verstrekken van nieuwe richting met behulp van technische oplossingen op het gebied van computers te zoeken. De afdeling 's faculteit leden zijn ook actief in wetenschappelijk onderzoek, adviesbureaus en gemeentelijke diensten.

&nbsp

Onze undergraduate programma is goed voorbereid en periodiek aangepast aan de internationale normen aan de behoeften van de werkplekken te voldoen na het afstuderen. Het is ontworpen om studenten te helpen inzicht te krijgen in de belangrijke onderwerpen van het bouwen en onderhouden van computersystemen in het laboratorium omgevingen. De cursussen worden aangeboden doel om studenten de technische kennis, maar ook teamwork, communicatie en leiderschap vaardigheden en het vermogen om nieuwe kennis te verwerven op hun eigen.In dit opzicht worden onze studenten gestimuleerd om onderzoek te doen door middel van project-gerichte opleidingen onder toezicht van de faculteit leden om ervaring op te doen voorafgaand aan hun afstuderen.

&nbsp

&nbsp

Missie


Missie van onze afdeling is om studenten op te leiden tot gekwalificeerde personen die in staat zijn het genereren van effectieve oplossingen met behulp van technische oplossingen in de computer engineering en geven nieuwe richting op het gebied van computer engineering met wetenschappelijk onderzoek.

&nbsp

&nbsp

Visie


De visie van onze afdeling is om onze studenten op te leiden tot bevoegde informatici, en openen nieuwe perspectieven op de computer engineering 'door wetenschappelijk onderzoek.
 
 

Laatst bijgewerkt op apr 2012

Over de school

Atilim Universiteit is opgericht door de Atilim Stichting op 15 juli 1997 om te dienen als een stichting University in de hoedanigheid van een rechtspersoon op grond van bepalingen van de wet niet. 25 ... Lees meer

Atilim Universiteit is opgericht door de Atilim Stichting op 15 juli 1997 om te dienen als een stichting University in de hoedanigheid van een rechtspersoon op grond van bepalingen van de wet niet. 2547 met betrekking tot de Stichting van de instellingen voor hoger onderwijs. Atılım Het doel is het ontwikkelen van individuen met de mogelijkheid van het bereiken van en de invoering van de universele informatie die nodig is in het tijdperk van de technologie te gebruiken; - personen die zijn kennis en ervaring in hun vakgebied, in staat om te werken als leden van een team, en zijn niet bang van de concurrentie. Daarnaast zal ze actief zijn in nauw verband met de internationale gemeenschap, terwijl het kunnen beschermen en te behouden artistieke, culturele en historische waarden; gevoelig voor de milieuproblematiek te zijn terwijl ze dynamisch, leergierig en zich bewust van de problemen van hun land.Atılım University is gelegen op 250 hectare grond in İncek een van de meest recente en snelst groeiende woonwijken van Ankara, 20 km van het centrum en 7 km van de snelweg. De campus bevat faculteitsgebouwen, laboratoria, conferentiezalen, basketbal en volleybal velden, een sporthal, tennisbanen, een voorwaarde hal, een zwembad, recreatie gebieden waar outdoor-activiteiten ook worden verricht, cafetaria's en restaurants. &nbsp Door de uitgaven van uw universiteit dagen bij ATILIM Universiteit krijgt u: ◦ De mogelijkheid om uw universitaire opleiding in een vreemde taal ◦ De fysieke en systematische infrastructuur die nodig is voor de synthese van de drie belangrijkste facetten, namelijk "onderwijs ", "onderzoek " en "cultuur ", die de "universiteit "-concept vormen ◦ onderwijs aan internationale normen (bijv.ABET 2000) ◦ De bevoegde academische team ◦ De mogelijkheid om lezingen te hebben in kleine klassen en dus meer actieve betrokkenheid bij het leerproces, ◦ De moderne laboratoria uitgerust met de nieuwste technologie ◦ De mogelijkheid om te communiceren met docenten op een een-op-een basis en hebben een echte opleiding en discussie sfeer ondersteund door een verscheidenheid aan sociale activiteiten, Lees Minder