BSc in dienst van computer engineering

Atilim University

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

BSc in dienst van computer engineering

Atilim University

BSc in Department of Computer Engineering

&nbsp

Computer engineering is een gebied dat zich bezighoudt met het ontwerpen, ontwikkelen en onderhouden van software en hardware componenten van computersystemen.

&nbsp

De Computer Engineering Department werd in 1998 opgericht en is momenteel de grootste afdeling in de ingenieurswetenschappen Faculteit Atilim Universiteit in termen van het aantal studenten en docenten. Onze docenten hebben een hoge geloofsbrieven van goed erkende nationale en internationale instellingen. Het ministerie sluit nauw aan bij recente onderwijsmethoden en laboratorium technieken, omdat te worden gericht op uitmuntendheid in onderwijs, onderzoek en maatschappelijke dienstverlening.In dit verband willen wij een unieke relatie met onze studenten te ontwikkelen en een gunstige omgeving te creëren zodat ze gekwalificeerde personen die in staat zijn het genereren van effectieve oplossingen en het verstrekken van nieuwe richting met behulp van technische oplossingen op het gebied van computers te zoeken. De afdeling 's faculteit leden zijn ook actief in wetenschappelijk onderzoek, adviesbureaus en gemeentelijke diensten.

&nbsp

Onze undergraduate programma is goed voorbereid en periodiek aangepast aan de internationale normen aan de behoeften van de werkplekken te voldoen na het afstuderen. Het is ontworpen om studenten te helpen inzicht te krijgen in de belangrijke onderwerpen van het bouwen en onderhouden van computersystemen in het laboratorium omgevingen. De cursussen worden aangeboden doel om studenten de technische kennis, maar ook teamwork, communicatie en leiderschap vaardigheden en het vermogen om nieuwe kennis te verwerven op hun eigen.In dit opzicht worden onze studenten gestimuleerd om onderzoek te doen door middel van project-gerichte opleidingen onder toezicht van de faculteit leden om ervaring op te doen voorafgaand aan hun afstuderen.

&nbsp

&nbsp

Missie


Missie van onze afdeling is om studenten op te leiden tot gekwalificeerde personen die in staat zijn het genereren van effectieve oplossingen met behulp van technische oplossingen in de computer engineering en geven nieuwe richting op het gebied van computer engineering met wetenschappelijk onderzoek.

&nbsp

&nbsp

Visie


De visie van onze afdeling is om onze studenten op te leiden tot bevoegde informatici, en openen nieuwe perspectieven op de computer engineering 'door wetenschappelijk onderzoek.
 
 

Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2019
Locations
Turkije - Ankara, Ankara
Startdatum : Sept. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Sept. 2019
Turkije - Ankara, Ankara
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan