BSc in duurzame landbouw

Rhine-Waal University of Applied Sciences

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

BSc in duurzame landbouw

Rhine-Waal University of Applied Sciences

BSc in duurzame landbouw

Sinds de Winter Semester 2010/2011 van de Rijn-Waal University of Applied Sciences biedt de cursus Engels van de studie Duurzame Landbouw op hun campus locatie in Kleve. In dit pad van onderzoek de land-en tuinbouw productiesystemen worden geanalyseerd en geëvalueerd als onderdeel van de waardeketen ten aanzien van hun duurzaamheid. Als resultaat optimalisering van strategieën gericht op alle drie belangrijke gebieden van duurzaamheid: milieu, voor economische rentabiliteit en sociale verantwoordelijkheid.

&nbsp

Belangrijke mondiale vraagstukken zoals de klimaatverandering met wisselende weersomstandigheden, het verhogen van aantasting van de bodem en het verlies van biodiversiteit zal worden behandeld en de vragen van de wereld voedsel, de sterke prijsschommelingen voor landbouwproducten en revenue assurance voor boeren en tuinders in een geglobaliseerde wereld.Tegelijkertijd is de productie van verschillende waardeketens van de voedselproductie tot sierplanten productie van hernieuwbare grondstoffen de productie worden bekeken en geëvalueerd met de verschillende benaderingen en methoden met betrekking tot hun duurzaamheid in hun milieu-, economisch en sociaal vlak. De resulterende ethische kwesties worden ook behandeld in de cursussen.

Duurzame landbouw is een studie cursus combinatie van technische, natuurlijke, economische en sociale disciplines van de wetenschap. In een straal van interdisciplinaire projecten, leren studenten te analyseren, te evalueren en land-en tuinbouw productiesystemen te optimaliseren als integraal onderdeel van de waardeketen. In samenwerking met bedrijven en instellingen deze toepassingen gerichte studie maakt een hoge mate van praktische relevantie te bereiken.Naast het verstrekken van technische en wetenschappelijke inhoud en de oprichting en ontwikkeling van methodologische vaardigheden, worden de sociale competenties van elk individu versterkt.

&nbsp

Zelf-georganiseerde leren als een belangrijke competentie en als een integraal onderdeel van een universitaire studie wordt gepromoot vanaf het begin. Hier voor een groot deel van de overdracht van professioneel gekwalificeerde vaardigheden en de vooruitgang van de persoonlijke competenties vindt plaats door middel van integratie en specialisatie. Daarbij verschillende vormen van leren zoals lezingen, seminars, practica, stages, oefeningen en project werken worden geselecteerd om communiceren klassieke educatieve content (bijvoorbeeld bodemkunde, plantkunde, bedrijfskunde, vee verkoop) en moderne thema's van de agrarische tak (bv precisielandbouw, de productie van energie, kwaliteitsmanagement, waardeketens analyse).

Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Oct. 2018
Locations
Duitsland - Kleef, Noordrijn-Westfalen
Startdatum : Oct. 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates