BSc In Electrical Engineering

Frederick University

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

BSc In Electrical Engineering

Frederick University

Het programma is gebaseerd op de grote elektrotechnische disciplines zoals elektrische energieopwekking en -distributie, communicatie-systemen, elektrische circuits en elektronische systemen en controlesystemen. Het programma vormt een evenwicht tussen academische en de praktische aanwijzingen, dat wil zeggen theoretische studie van de systemen en de uitvoering ervan in de echte wereld toepassingen. Het bereidt de afgestudeerden voor directe werkgelegenheid als elektrotechnische ingenieurs en legt de basis voor graduate studies op het gebied van elektrotechniek.


Specialisatie in hernieuwbare energiebronnen en duurzame energiesystemen

De Faculteit Elektrotechniek, in aanvulling op de algemene Elektrotechniek richting, biedt de mogelijkheid om Electrical Engineering studenten om zich te specialiseren op het gebied van elektrotechniek, die van toenemend belang in de kwestie-Cyprus, evenals de internationale omgeving. Daartoe heeft het Ministerie van de hernieuwbare energiebronnen en duurzame energiesystemen specialisatie vastgesteld.

Het doel van de specialisatie is om studenten voor een loopbaan en onmiddellijk bijdragen aan de industrie en de maatschappij door middel van het ontwerp, de ontwikkeling, bouw, toepassing, exploitatie en onderhoud van hernieuwbare energie en het bevorderen van meer duurzaam leven door middel van de implementatie van nieuwe technologieën en voor te bereiden innovaties.

De voertaal voor zowel de algemene richting en de specialisatie is Engels.

Key Learning Outcomes

 1. Pas geschikte wiskundige, wetenschap en techniek methoden en het gebruik van computer software om elektrotechniek gerelateerde problemen op te lossen.
 2. Gebruik state-of-the-art Electronic Design Automation (EDA) software en hardware gereedschappen, alsmede laboratoriumapparatuur ontwerpen, testen en beoordelen analoge en digitale systemen.
 3. Ontwerp, programma, ontwikkelen en evalueren elektronische systemen en automatiseringssystemen basis van PLC's en ingebedde systemen of geïntegreerd of-the-shelf componenten gedefinieerd en specifieke eisen voldoen.
 4. Analyseer en het ontwerpen van betrouwbare analoge en digitale communicatiesystemen.
 5. Gebruik analytische methoden en modellen om elektrotechnische systemen (controle, communicatie, energie, elektronica) en onderdelen in termen van algemene kwaliteit attributen en mogelijke trade-offs gepresenteerd binnen de gegeven probleem te evalueren.
 6. Evalueer de mogelijkheden en beperkingen van de bestaande en opkomende technologieën op het gebied van energie-opwekking en distributie met behulp van duurzame en hernieuwbare energiebronnen.
 7. Beoordelen van de mogelijkheden en beperkingen van bestaande en nieuwe communicatiesystemen.
 8. Demonstreer bewustzijn op de voorgrond van kennis op het gebied van elektrotechniek en op de opkomende informatie- en communicatietechnologie.
 9. Demonstreer bewustzijn over de rol van ingenieurs in de samenleving en de professionele en ethische verantwoordelijkheden van ingenieurs.
 10. Ophalen en informatie uit verschillende bronnen, waaronder informatie terugvinden door middel van databases en on-line computer zoekopdrachten te analyseren.
 11. Aantonen competentie in mondelinge en schriftelijke communicatieve vaardigheden, evenals in het gebruik van relevante computertechnologieën en gereedschappen.

Beroepsprofielen van de afgestudeerden

De afgestudeerden van het programma hebben de kennis en vaardigheden die nodig zijn voor het ontwerp, de implementatie en het beheer van elektrotechnische systemen. Ze voldoen aan de eisen voor de werkgelegenheid in de publieke of de particuliere sector als elektrotechnische ingenieurs, en krijgen ze werken privileges op het gebied van energieproductie en -distributie, elektrische installaties, communicatiesystemen ontwerp en onderhoud. Ze kunnen ook worden toegepast in de industrie in gebieden die te automatiseringssystemen. De afgestudeerden van het programma kan ook worden gebruikt als opvoeders in het openbaar of middelbare scholen met technische richting.
De afgestudeerden van het programma komen in aanmerking om te registreren aan de Technische Kamer van Cyprus (ETEK).

Klik hier voor meer informatie

Deze school biedt programma's in:
 • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Oct. 2, 2018
Duration
Duur
8 semesters
Deeltijd
Voltijd
Price
Prijs
8,280 EUR
Information
Deadline
Aug. 1, 2018
Due to the fact that formalities for the issue of an entry visa take at least 6 weeks, candidates are urged to file an application at least 8 weeks prior to the expected date of enrolment.
Locations
Cyprus - Nicosia, Nicosia
Startdatum: Oct. 2, 2018
Aanmeldingslimiet Aug. 1, 2018
Due to the fact that formalities for the issue of an entry visa take at least 6 weeks, candidates are urged to file an application at least 8 weeks prior to the expected date of enrolment.
Einddatum Sept. 30, 2022
Dates
Oct. 2, 2018
Cyprus - Nicosia, Nicosia
Aanmeldingslimiet Aug. 1, 2018
Due to the fact that formalities for the issue of an entry visa take at least 6 weeks, candidates are urged to file an application at least 8 weeks prior to the expected date of enrolment.
Einddatum Sept. 30, 2022