BSc in het ontwerp: breed curriculaire basis

Algemeen

Beschrijving van opleiding

BSc in IT Design: Breed curriculair Base

&nbsp

Studenten op dit programma te ontwikkelen vaardigheden voor het uitvoeren van een breed scala aan taken, zoals de aanpassing en de aankoop van enterprise-systemen en het ontwikkelen van geavanceerde programma's om een ​​groeiende industrie aan te passen. De meeste bedrijven gebruiken tegenwoordig een vorm van IT-systemen. De toepassing, ontwikkeling en integratie van deze, vaak complexe, systemen vereisen de hulp van een specialist in IT-Design. De IT-ontwerp-programma's bieden flexibele studiemogelijkheden. Dit programma biedt een breed curriculum basis voor alle studenten voordat ze kiezen voor een van de drie majors: Enterprise Systems en Economie, Software Design of Information Systems Design. Als u kiest voor de brede curriculaire basis pad, kun je later kiezen voor uw gebied van specialisatie. Het doel van het programma is om een ​​platform en nuttige kennis kunnen opleveren voor de IT-sector en de werkgelegenheid die zowel stimulerend en uitdagend.De IT-Design programma biedt grote kansen om contacten te leggen met lokale bedrijven. Het bereidt zich voor op een toekomst in de IT-industrie.

&nbsp

&nbsp

Onderwijs

Het onderwijs in de IT-Design-programma begint met een brede basis in de IT en activiteiten voorbereiden op verdere studies in een van de drie majors. Er is geen voorkennis IT-kennis vereist. Het is genoeg dat je interesse hebt in IT en te popelen om meer te weten over IT-mogelijkheden. Karlstad University biedt daarom een ​​brede IT-curriculaire basis programma zowel geschikt voor mensen die vertrouwd zijn met de IT-wereld en zij die dat niet zijn. Het kiezen van de brede curriculaire basis geeft je de kans om meer over de verschillende rollen en perspectieven te leren kennen voordat het kiezen van een specialisatie.

&nbsp

&nbsp

Vorm van de Instructie

Instructie is in de vorm van lezingen, practica, seminaries en projecten.Op een gemiddelde, zijn er drie tot vijf dagen van de geplande lessen in de week in Karlstad Universit y. Studenten zullen ook deelnemen aan verschillende projecten. Actieve deelname aan de cursussen is vereist en studenten wordt verwacht om op grote schaal te bestuderen, en geleidelijk aan meer en meer onafhankelijk van elkaar, op hun eigen. Dit is een full-time opleiding. Een web-based communicatie platform wordt gebruikt in sommige cursussen als aanvulling.

&nbsp

&nbsp

Onderzoek

Onderzoek formaten variëren van koers naar koers en kunnen bestaan ​​uit schriftelijke examens, mondelinge examens, met de hand in opdrachten of take-home examens. Onderzoek heeft gewoonlijk plaats aan het einde van elke natuurlijk module of eenheid.

&nbsp


Professionele Contact

De leer over de cursussen is stevig verbonden met de industrie, en studenten de mogelijkheid om verbinding te maken met lokale bedrijven, bijvoorbeeld in het schrijven van hun diploma projecten. Studenten zullen ook een ontmoeting met gastdocenten en deel te nemen aan het veld.

&nbsp


Studie

De studies omvatten full-time werk met een gemiddelde van 20 uur gepland lessen per week. Studenten brengen de rest van hun tijd werken aan groepsprojecten. Actieve deelname is vereist in de cursussen en de studenten wordt verwacht dat ze uitgebreid te bestuderen op hun eigen. Field studies en practica zijn frequent en meestal verplicht.

&nbsp

&nbsp

Arbeidsmarkt

IT-design brede curriculaire basis bereidt zich voor op een van de drie majors: Enterprise Systems en Economie, Software Design of Information Systems Design. Voor meer informatie over vacatures, zie onder het kopje van de betreffende specialisatie gebieden.

&nbsp

&nbsp

Mate

Na afronding van het programma krijgen studenten een Bachelor of Science of Art.

&nbsp

&nbsp

Verdere studies

Na afronding van het programma kunt u ervoor kiezen om door te gaan naar een Master 's degree in, bijvoorbeeld, Project Management. U kunt ook verder te studeren op Master "s niveau als op het doctoraal niveau in Computer Science, Business Administration of Information Systems . Het onderwerp waarin uw Master "s diploma wordt toegekend is afhankelijk van uw eerdere studies.

Laatst bijgewerkt op jun 2012

Over de school

Karlstad University - Verander de toekomst! Als een van de jongste universiteiten in Zweden, hopen we meer avontuurlijke in tegen de gevestigde en het verkennen van het onbekende. Onze ambitie is om ... Lees meer

Karlstad University - Verander de toekomst! Als een van de jongste universiteiten in Zweden, hopen we meer avontuurlijke in tegen de gevestigde en het verkennen van het onbekende. Onze ambitie is om tot de ontwikkeling van kennis een bijdrage leveren op internationaal, regionaal en individueel niveau. Dankzij onze openheid, creativiteit en multidisciplinariteit, hebben we al bereikt een aanzienlijk niveau van academische prestaties. Al onze onderwijs en onderzoek wordt ondersteund door een nauwe dialoog met de prive-bedrijven en publieke organisaties. Niet in het minst, kunnen we ook een van de meest inspirerende omgeving van universiteiten in het land. De zon is het symbool van de universiteit. De zon geeft licht en staat voor het leven, warmte en energie, Het is geassocieerd met verlichting en groei, net als Karlstad University.&nbsp Het belangrijkste doel van Karlstad University is om een brede, multidisciplinaire programma's voor studenten in Zweden en het bezoeken van studenten uit het buitenland, terwijl het ontwikkelen van sterke gebieden van onderzoek. De universiteit bevindt zich op een campus met een moderne en stimulerende omgeving. De architectonisch inspirerende bibliotheek ligt in het hart van de campus biedt een zeer gewaardeerde studie omgeving voor ongeveer 12.500 studenten. In 2009 werd een nieuw spannend gebouw, Vänern, in gebruik genomen die een weerspiegeling van onze hoge ambities voor onderwijs en onderzoek. De universiteit heeft ook een campus in Arvika, ongeveer 90 km van Karlstad, waar de Ingesund School of Music met zijn 300 studenten zich bevindt. Lees Minder