BSc in International Business

RIT Croatia

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

BSc in International Business

RIT Croatia

BSc in International Business

In de moderne wereld van het bedrijfsleven, waar veel bedrijven wereldwijd uit te breiden, zakelijke professionals met een besef van culturele en politieke verschillen en een begrip van de concurrentievoorwaarden van een mondiale markt zijn in de vraag. De vierjarige bachelor International Business programma biedt studenten met kennis van en inzicht in de belangrijkste economische functies van het internationale bedrijfsleven en een gedegen kennis van internationaal strategisch management.

Programma overzicht

Om gekwalificeerde studenten te ondersteunen bij de financiering van hun studie, heeft RIT Kroatië verzekerd van meer dan € 350,000.00 voor financiële steun voor de inschrijving in het studiejaar 2017/2018. Beurzen en financiële steun van zijn monetaire fondsen toegepast in de richting van het collegegeld kosten van het bijwonen van de universiteit meer dan vier jaar van studie.

Door theoretische kennis en co-op-en stageplaatsen, worden de studenten voorbereid op de complexiteit van het oplossen van problemen in de dynamische mondiale markt. De volgende cursussen zijn van groot belang: International Economics, International Business, Strategy in de Global Environment, Financiën in de Global Environment, en Marketing in de Global Environment. Het programma biedt een bijzonder inzicht in de mondiale zakelijke omgeving samen met een politieke, juridische, economische en technologische context van het internationale bedrijfsleven.

Missie

We verheffen studenten om onmiddellijke en blijvende bijdragen aan organisaties en de wereld te maken door carrière-georiënteerde ervaringen en ons onderwijs en onderzoek, waarin het bedrijfsleven, technologie en design thinking te integreren.

Visie

Om de eerste keuze voor ondernemende studenten en creatieve ondernemingen.

Kernwaarden

 • RIT waarden, inclusief:
 • Ondernemende geest
 • Beleidsomgeving
 • Creativiteit
 • Global Mindset
 • Integratie van theorie en praktijk

Het programma stelt studenten in staat om:

 • beheren kleine en middelgrote ondernemingen
 • beheren en organiseren van diverse organisaties en hun onderdelen
 • internationale projecten succesvol beheren
 • plannen en uitvoeren van business plannen en strategieën voor de wereldwijde markt
 • beheren de financiën en boekhouding op de wereldmarkt
 • ontwikkelen en ontwerpen van producten en diensten, en starten hun lancering op de wereldwijde markt
 • ontwikkelen en uitvoeren van marketingplannen voor de wereldwijde markt
 • informatie technologie toe te passen in de bedrijfsprocessen
 • micro-en macro-economie principes toe te passen in zaken doen
 • beslissingen nemen op basis van statistische data-analyse
 • wereldwijde zakelijke problemen, risico's en uitdagingen te begrijpen dat bedrijven in een mondiale markt gezicht

U zult bestuurlijke en leidinggevende vaardigheden te ontwikkelen

Naast business management vaardigheden (strategische planning, team leiderschap, tijd GEMENT, organisatie), studenten ontwikkelen hun communicatie-en presentatievaardigheden, het vertrouwen in het openbaar te spreken te krijgen, en te leren hoe je vlot communiceren in zakelijk Engels. Ze zullen ook leren hoe ze zelfstandig beslissingen en hoe je problemen op een innovatieve en creatieve manier op te lossen.

Een unieke ervaring

Studenten zijn verplicht om professionele ervaring op te doen door middel van 800 uur van co-op en stageplaatsen, waarvan een deel moet een internationale component.

Internationale accreditatie

De International Business programma heeft voldaan aan hoge internationale normen van het onderwijs. Naast de accreditatie uit het Midden-Staten de Commissie van het hoger onderwijs het programma accreditatie heeft verdiend van AACBS (Vereniging van Advanced Collegiate Schools of Business) International, de premier accrediteren agentschap voor scholen van het bedrijfsleven in de VS Bovendien, US News & World Report: best Colleges heeft RIT undergraduate zakelijke programma's in de top 5 procent van alle Amerikaanse business schools.

Wereldwijd erkende Amerikaanse graad

Na afronding van je studie, zal u gegeven worden twee diploma's, een internationale Amerikaanse graad aan RIT en een Kroatische diploma van het RIT Kroatië. De Amerikaanse RIT graad biedt u tal van mogelijkheden wereldwijd.

Deze school biedt programma's in:
 • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2019
Duration
Duur
4 jaar
Voltijd
Price
Prijs
2,900 EUR
per semester
Locations
Kroatië - Dubrovnik, Dubrovnik-Neretva
Startdatum : Sept. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Kroatië - Zagreb
Startdatum : Sept. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates