BSc in International Business

Algemeen

Lees meer over dit programma op de website van de school

Beschrijving van opleiding

Bedrijven en organisaties die in een internationale context opereren, hebben werknemers nodig met internationale competenties en vaardigheden , inclusief een goed begrip van grensoverschrijdende, interculturele internationale zaken, handel, rechten en economie.

Lund University School of Economics and Management biedt een driejarige bacheloropleiding in International Business. Het programma wordt in het Engels gegeven en is gericht op recent afgestudeerden van de middelbare school met een sterke academische achtergrond, internationale carrièreambities en de drive om kennis en vaardigheden op te doen in het internationale zakelijke veld.

De BSc in International Business biedt:

  • Een uitgebreid, maar gericht curriculum in het bedrijfsleven, economie, statistiek, ondernemingsrecht en informatiesystemen
  • Internationale perspectieven van docenten en studenten
  • Team-gebaseerde projecten ter bevordering van intercultureel leren
  • Stagemogelijkheden bij bedrijven en / of buitenlandse studies aan een van onze partneruniversiteiten
  • Studie en loopbaanadvies

Het algemene doel van het programma is om u voor te bereiden op een carrière in het internationale bedrijfsleven. Je traint geavanceerde probleemoplossing in een internationale context en leert theoretische concepten, modellen en tools afgeleid van relevant onderzoek. Dit zal gedurende het hele programma verband houden met reële en complexe bedrijfsproblemen.

Het programma heeft een internationale focus en combineert cursussen in het bedrijfsleven met cursussen in economie, economische geschiedenis, statistiek, informatica en ondernemingsrecht.

Programmastructuur

Het begint met het introduceren van basisconcepten en -theorieën binnen centrale gebieden van het programma, inclusief algemene vaardigheden zoals bijvoorbeeld werken in teams, academisch schrijven en mondelinge presentaties.

De cursussen die na het eerste semester volgen, voegen extra perspectieven en modellen toe die verdere, diepgaande inzichten verschaffen in de praktische en theoretische gebieden die verband houden met het brede veld van het internationale bedrijfsleven.

Als laatste onderdeel van het programma zul je je eigen onderzoeksproject in een klein team uitvoeren en je vermogen aantonen om zelfstandig ideeën en theorieën toe te passen die door de verschillende cursussen zijn geïntroduceerd.

Carrière

Globalisering stelt nieuwe eisen aan zowel de werkgever als de werknemer. Het nieuwe competitieve landschap maakt het essentieel voor bestaande bedrijven om zich te vernieuwen en te ontwikkelen. Bedrijven en organisaties die in een internationale context opereren, hebben werknemers nodig met internationale competenties en vaardigheden, inclusief een goed begrip van grensoverschrijdende, interculturele internationale zaken, handel, rechten en economie. De Bachelor in International Business is gespecialiseerd in het begrijpen en analyseren van wereldhandel en de complexiteit ervan.

Met dit programma kunt u concurreren op de internationale zakelijke arbeidsmarkt en waarde toevoegen aan binnenlandse bedrijven / werkgevers met internationale relaties. De vaardigheden die je ontwikkelt door internationaal zakendoen te studeren, zijn aantrekkelijk voor een aantal werkgevers. Je kracht ligt in het vermogen om te werken met analyse en strategie in een internationale omgeving.

Na je afstuderen ben je goed uitgerust voor junior managementfuncties bij grote internationale bedrijven, overheidsinstellingen of andere organisaties. Functionele gebieden kunnen bijvoorbeeld export, import, financiën, controlling, bedrijfsontwikkeling, verkoop, marketing en klantenservice zijn. Of waarom niet de ondernemersroute volgen en uw eigen internationale start-up beheren?

Lees meer op https://www.lunduniversity.lu.se/lubas/i-uoh-lu-EGIBU

Waarom Lund University ?

Lund University werd opgericht in 1666 en is een van de oudste, breedste en beste universiteiten van Noord-Europa. De universiteit behoort tot de top 100 van universiteiten ter wereld in de QS World University Rankings 2020 en is de # 1 keuze voor internationale studenten die naar Zweden komen - een van 's werelds meest innovatieve, duurzame en democratische landen.

Als u wilt beginnen met het opbouwen van uw internationale netwerk in een globale klasomgeving, is Lund University een geweldige optie. Ervaar een andere manier van leren in een land dat gerangschikt is als een van de beste ter wereld op het gebied van hoger onderwijs. Groepswerk en informele leerkracht-leerlingrelaties maken diepgaand leren mogelijk.

De universiteit is gevestigd in Lund, een charmante en compacte universiteitsstad in het zuiden van Zweden, op slechts 35 minuten van de luchthaven van Kopenhagen in Denemarken. De stad staat bekend om zijn levendige studentenleven en is ook de thuisbasis van vele toonaangevende onderzoeksfaciliteiten en internationale bedrijven.

Lees meer over Lund University op www.lunduniversity.lu.se

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

Lund is Sweden’s most attractive study destination. The University offers one of the broadest ranges of programmes and courses in Scandinavia, based on cross-disciplinary and cutting-edge research. A ... Lees meer

Lund is Sweden’s most attractive study destination. The University offers one of the broadest ranges of programmes and courses in Scandinavia, based on cross-disciplinary and cutting-edge research. A degree from Lund University is a hallmark of quality both in Sweden and abroad. Lees Minder
Lund , Malmö , Helsingborg + 2 Meer Minder

Accreditaties

EFMD Equis Accredited
AACSB Accredited
Ga naar de website van de school