BSc in milieu en energie

Rhine-Waal University of Applied Sciences

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

BSc in milieu en energie

Rhine-Waal University of Applied Sciences

BSc in Milieu en Energie

De toekomst van de industriële samenleving ligt in het duurzame gebruik van hulpbronnen.

&nbsp

6,9 miljard mensen op aarde, zullen er in 2050 zijn 10 miljard. De aldus daaruit voortvloeiende behoefte aan middelen en het besef dat ze unlasting laten ons zien dat ook zij, zijn onderworpen aan elementaire ecologische principes. Dit gezegd zijnde, de noodzaak voor overheden, economie en particuliere huishoudens te heroverwegen blijkt. Ter ondersteuning, het wetgevend lichaam verschijnt met nieuwe regelingen, zoals de wet van duurzame energie.

&nbsp

In deze uiterst dynamische sector, is er een vraag naar deskundigen met een brede kennisbasis, die begrijpen complexe wetenschappelijke en juridische feiten van milieu en energie, en tegelijkertijd in staat zijn om de behoeften van klanten uit economie en industrie te integreren.Het doel van onderwijs in de opleiding "Milieu en Energie" is de praktische aanschaf van de nodige kennis om een goed gefundeerd oordeel van de ecologisch mogelijk is en wat ecologisch en maatschappelijk noodzakelijke.

&nbsp

Om recht te doen aan het educatieve doel, de cursus is alles omvattend. In de eerste drie semesters, ligt de nadruk op de aanschaf van de inhoud van natuurlijke en technische wetenschappen, aangevuld met presentaties van basisinformatie van de economische wetenschap en IT. In de vierde en vijfde semester is er een keuze uit twee grote onderwerpen: de wetenschappelijke / technische en economische wetenschap / administratie. Parallel aan zich te concentreren op deze cursussen, in samenwerking met de opleidingen psychologie en bedrijfskunde studenten worden opgeleid tot een onderzoek te doen naar hun eigen land.In het zesde semester, een stage of een semester in het buitenland zal worden afgerond, zal de opleiding worden afgewerkt met een compacte cursus, de bachelor scriptie en een colloquium in de zevende semester.

Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Oct. 2018
Locations
Duitsland - Kleef, Noordrijn-Westfalen
Startdatum : Oct. 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates