BSc in mobiliteit en logistiek

Rhine-Waal University of Applied Sciences

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

BSc in mobiliteit en logistiek

Rhine-Waal University of Applied Sciences

BSc in Mobiliteit en Logistiek

&nbsp

Logistiek is een van de belangrijkste industriële sectoren in Duitsland en neemt nog steeds toe. Maatschappelijke veranderingen en technologische sprongen te bepalen en zorgen voor innovatieve benaderingen. Deze veranderingen zijn in toenemende mate veroveren alle marktsegmenten en onderwerpen. Verkoop, verkeer en vervoer, de gezondheidszorg - de processen die er plaatsvinden worden aangestuurd en georganiseerd door mensen voor mensen.

&nbsp

Proces analyse en procesoptimalisatie in zeer complexe systemen met behulp van de modernste technologieën (bv. RFID) zijn kerngebieden van de logistiek. Keuze van de leverancier, voorraadbeheer, productieplanning, transportplanning, ook keuze van de software of de keuze van de locatie zijn typische taken. In de logistieke branche, werknemers met een goed onderbouwde kennis van zaken die kunnen schatten technologische trends en nieuwe markten zijn in de vraag.Project-georiënteerd werk, ook in de internationale context, en de ontwikkeling van presentatie, communicatie en sociale vaardigheden zorgen voor een verdere bijdrage aan de opleiding.

&nbsp

Afgestudeerden werken als project-of logistieke managers, consultants, analisten of kopers, of als assistenten in marketing en logistiek.

Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Oct. 2019
Locations
Duitsland - Kleef, Noordrijn-Westfalen
Startdatum : Oct. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates