BSc in mobiliteit en logistiek

Algemeen

Beschrijving van opleiding

BSc in Mobiliteit en Logistiek

&nbsp

Logistiek is een van de belangrijkste industriële sectoren in Duitsland en neemt nog steeds toe. Maatschappelijke veranderingen en technologische sprongen te bepalen en zorgen voor innovatieve benaderingen. Deze veranderingen zijn in toenemende mate veroveren alle marktsegmenten en onderwerpen. Verkoop, verkeer en vervoer, de gezondheidszorg - de processen die er plaatsvinden worden aangestuurd en georganiseerd door mensen voor mensen.

&nbsp

Proces analyse en procesoptimalisatie in zeer complexe systemen met behulp van de modernste technologieën (bv. RFID) zijn kerngebieden van de logistiek. Keuze van de leverancier, voorraadbeheer, productieplanning, transportplanning, ook keuze van de software of de keuze van de locatie zijn typische taken. In de logistieke branche, werknemers met een goed onderbouwde kennis van zaken die kunnen schatten technologische trends en nieuwe markten zijn in de vraag.Project-georiënteerd werk, ook in de internationale context, en de ontwikkeling van presentatie, communicatie en sociale vaardigheden zorgen voor een verdere bijdrage aan de opleiding.

&nbsp

Afgestudeerden werken als project-of logistieke managers, consultants, analisten of kopers, of als assistenten in marketing en logistiek.

Laatst bijgewerkt op May 2012

Over de school

De Rijn Waal universiteit bestaat al sinds 1 mei 2009 en is een innovatieve, interdisciplinaire en zeer moderne internationale universiteit, met Kleve als de belangrijkste zetel van leren en Kamp-Lint ... Lees meer

De Rijn Waal universiteit bestaat al sinds 1 mei 2009 en is een innovatieve, interdisciplinaire en zeer moderne internationale universiteit, met Kleve als de belangrijkste zetel van leren en Kamp-Lintfort als een tweede locatie. In Kleve, tot we kunnen verhuizen naar de nieuwe gebouwen worden gebouwd op dit moment naast de Spoy Canal, kunt u studeren als tussentijdse oplossing in onze gebouwen in Landwehr Straße, of in Emmerich op de voormalige kazerne. Het Kamp-Lintfort locatie in Südstraße is ook een tijdelijke oplossing, waar de cursussen plaatsvinden totdat het verplaatsen in hun eigen nieuwe gebouwen in het centrum van de stad. &nbsp Vanaf 2013 zullen in totaal 5000 studenten uit Duitsland en het buitenland in staat zijn om zowel de academische sites, terwijl het invullen van aantrekkelijke opleidingen in een open, vriendelijke en persoonlijke sfeer te genieten.Onze docenten, professoren en personeel en de aangename omgeving van onze universiteit draagt ​​ook aanzienlijk bij tot het maken van onze studenten zich echt thuis. &nbsp De thema's van onze cursussen zijn wetenschappelijk en toepassingsgericht, van de hoogste normen en van hoge praktische relevantie, zowel in onderwijs en onderzoek. Wij bieden opleidingen in de natuurlijke, economische en technische wetenschappen, maar ook onderwerpen gericht op de sociale en gezondheidswetenschappen. &nbsp&nbsp Op 21 september 2009 zijn we begonnen met de winter semester 2009/2010 het aanbieden van onze eerste drie bacheloropleidingen: Bio Science and Health, B.Sc., Faculteit Life Sciences in Kleve International Business and Social Sciences, BA, Faculteit Maatschappij en Economie in Kleve E regering, B.Sc., Faculteit Communicatie en Milieu in Kamp-Lintfort &nbsp In de vier faculteiten - "Technologie en Bionics" (Emmerich), "Life Sciences" (Kleve), "De maatschappij en economie" en "Technologie en Bionics " (Emmerich) en "Communicatie en Milieu" in Kamp-Lintfort - een totaal 16 cursussen zijn te vinden op de Rijn Waal Universiteit sinds de winter semester 2010/2011, 70 procent van die in het Engels gegeven. En deze aantallen groeien elk jaar. Lees Minder