BSc in opleiding in milieutechniek

Mikkeli University of Applied Sciences

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

BSc in opleiding in milieutechniek

Mikkeli University of Applied Sciences

BSc in Degree-programma in Environmental Engineering

Wilt u een milieu-ingenieur inzicht in milieu-economie en boekhouding, milieubeheer en maatschappelijk verantwoord ondernemen te worden? In Environmental Engineering Degree programma studenten de ontwikkeling van een breed scala aan vaardigheden en kennis die relevant zijn voor de hedendaagse zakelijke omgeving. De studenten hebben de mogelijkheid om internationale ervaringen op te doen door middel van een studieverblijf in het buitenland, en ook in Mikkeli door middel van een aantal gastdocenten en studenten van de partneruniversiteiten in het buitenland.

&nbsp

Het doel van het programma is om studenten te coachen voor administratieve of expertise posities in de publieke of particuliere sector. In het werkzame leven van de taken kunnen bestaan ​​uit planning en organisatie van milieu-aangelegenheden van een organisatie rekening te houden met de concepten van economische, ecologische en sociale verantwoordelijkheid.De taken kunnen ook de toezicht-en onderwijs-of consulting taken.

Het doel van de Degree-programma in Environmental Engineering is het opleiden van milieuprofessionals het bezit van theoretische en praktische expertise op het gebied van milieutechnologie en-beheer. De opleiding biedt de studenten met een gedegen kennis van technische mogelijkheden voor een duurzame bescherming van onze leefomgeving, en de economisch en ecologisch best practices voor een onderneming.

&nbsp

De opleiding biedt de studenten een inzicht in internationale aspecten, evenals een nationaal perspectief, waarmee de studenten om hun carrière te plannen in verschillende soorten werkomgevingen. Tijdens hun studie kunnen de studenten deelnemen aan verschillende soorten projecten die worden uitgevoerd in samenwerking met het beroepsleven.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Aug. 2019
Duration
Duur
4 jaar
Locations
Finland - Mikkeli
Startdatum : Aug. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Aug. 2019
Finland - Mikkeli
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan