BSc in wiskunde @ parijs en oslo

Université Pierre et Marie Curie (UPMC)

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

BSc in wiskunde @ parijs en oslo

Université Pierre et Marie Curie (UPMC)

BSc in MATH @ PARIS & OSLO

&nbsp

De afdeling van de wiskunde (bachelor 's degree) op UPMC biedt een samenwerking met de Universiteit van Oslo dat tot doel heeft het ondersteunen van de internationale mobiliteit van studenten. Specifieke cursussen worden en verbonden rond de gemeenschappelijke en specifieke aanbiedingen in beide universiteiten.

&nbsp

De organisatie van dit gebied is zo flexibel mogelijk, rekening houdend met de specifieke aspecten van de leer van de wiskunde, de interne logica van die bepaalt in grote mate de volgorde waarin de begrippen moet worden voorgelegd.

Het maakt voor verschillende opleidingen en de mogelijkheid van heroriëntatie uw richting tot laat in de cursus en biedt een zeer solide basis van theoretische fundamenten die vitaal belang zal zijn in de toekomst.Studenten die voorzien afstuderen in het actieve leven in staat zal zijn te vinden in dit programma leer die aan hun specifieke plannen aangepast door te kiezen voor een geheel van onderwijs-eenheden die minder theoretisch, maar bestrijkt een scala aan kennis dat breder is of gericht op toepassingen.

&nbsp

&nbsp

Kansen

Verdere studies


- Master's degree of technische school.

- Voorbereiding voor een concurrerende examen voor de aanwerving in een publieke functie: CAPES in de wiskunde in het bijzonder, maar ook toegang tot IUFM om een ​​leraar op school of administratieve concurrerende examen te worden.

Professionele integratie

- Bank sectoren, in de verzekering of de industrie.

&nbsp


Goed doelpubliek

Studenten met een bac S en na het behalen van de 60 ECTS van een eerste-jarige licentie (L1) met wiskunde als het belangrijkste onderwerp. Bijvoorbeeld, de L1-MIME-programma (wiskunde, informatica, mechanica, elektronica) van de integratie cyclus bij UPMC. Studenten die hebben gedaan een of twee jaar van voorbereidende klassen voor de grandes ecoles kunt op niveau L2 of L3 na hun aanvraag is onderzocht. Studenten die willen de richting van hun studie te veranderen na het falen in PCEM en na hun aanvraag is onderzocht. 

Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2019
Locations
Frankrijk - Parijs, Île-de-France
Startdatum : Sept. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Sept. 2019
Frankrijk - Parijs, Île-de-France
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan