BSc Industriële economie met verzekeringen

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Overzicht

Deze cursus bevat gespecialiseerde verzekeringsthema's en helpt u bij het ontwikkelen van de vaardigheden die nodig zijn voor een carrière in financiële dienstverlening of risicobeheer.

BSc Industrial Economics with Insurance is gebaseerd op BSc Industrial Economics , met aanvullende kernmodules in verzekeringen en risicobeheer. Het is geaccrediteerd door het Chartered Insurance Institute .

Deze cursus omvat de studie van de theoretische en toegepaste micro-economie, met gespecialiseerde verzekeringsinhoud aangeboden door het Center for Risk, Banking and Financial Services van de Business School.

Jaar een

Het eerste jaar van de cursus omvat kernmodules in micro-economie en macro-economie, ondernemerschap, bedrijfsstrategie, organisatiestudies, bedrijfscomputing, kwantitatieve methoden, en verzekering en risicobeheer.

Jaar twee

Het tweede studiejaar omvat doorgaans kernmodules in de economie van innovatie, prijsstelling en besluitvorming, organisatie, risicomanagementbeslissingen, internationale bedrijven, kwantitatieve methoden en econometrie.

Je kunt ook een aanvraag indienen om het hele jaar of een semester van je tweede studiejaar in het buitenland door te brengen op de campussen van de universiteit in China of Maleisië, of om een ​​semester te volgen bij een van onze partnerinstellingen op locaties zoals Australië, China en Europa.

Jaar drie

Het laatste jaar omvat de industriële economie, regelgeving, bedrijfsherstructurering en governance, risico-informatie en verzekerings- en risicobeheerprocessen.

Plaatsingsjaar

Deze cursus is ook beschikbaar als een vierjarig programma, inclusief een stagejaar. Als u zich aanmeldt voor deze route, heeft u de mogelijkheid om uw derde jaar stage te lopen bij een relevante organisatie.

Meer informatie.

Toelatingseisen

A-niveaus: AAB met uitzondering van algemene studies, kritisch denken en burgerschapsstudies

GCSE's: GCSE wiskunde, 5 of hoger, tenzij je het op A-niveau neemt

Engelse taalvereisten

IELTS: 7.0 (niet minder dan 6.0 in elk element)

Raadpleeg onze pagina met invoervereisten voor meer informatie over andere Engelse taaltests en kwalificaties die we accepteren.

In het buitenland studeren

Tijdens deze cursus kun je een tweede of een deel van je tweede studiejaar in het buitenland op de campussen van de universiteit in China of Maleisië aanvragen of een semester volgen bij een van onze partnerinstellingen op locaties als Australië, China en Europa.

Je krijgt de kans om je horizon te verbreden en je inzetbaarheid te vergroten door een andere cultuur te ervaren. Je kunt ervoor kiezen soortgelijke modules te bestuderen bij je tegenhangers in Nottingham of je kennis uit te breiden door andere opties te kiezen. Lesgeven is meestal in het Engels; er kunnen echter mogelijkheden zijn om in een andere taal te studeren als u voldoende vloeiend bent.

Careers

Afgestudeerden van de Business School zijn zeer gewild op de arbeidsmarkt, het verkrijgen van een baan in de accountancy, het bankwezen en andere financiële diensten, terwijl vele anderen een loopbaan ontwikkelen in management consultancy, marketing en human resource management.

Recent afgestudeerde werkgevers zijn Accenture, Amazon, Apple, Barclays, British Army, Deloitte, Ernst

De carrière- en wervingsservice van de Business School biedt gerichte en op maat gemaakte ondersteuning om u te helpen een carrièrepad naar uw keuze te volgen. Tijdens je opleiding krijg je de gelegenheid om te netwerken met topwerkgevers. Veel van deze bedrijven kiezen ervoor om prijzen te sponsoren voor de best presterende studenten in verschillende studiejaren of bepaalde vakken.

Professionele accreditatie

Deze cursus is geaccrediteerd door het Chartered Insurance Institute .

Laatst bijgewerkt op Februari 2019

Over de school

Part of one of the world's top universities, the Faculty of Social Sciences offers a diverse range of undergraduate and postgraduate courses across business, economics, education, geography, law, poli ... Lees meer

Part of one of the world's top universities, the Faculty of Social Sciences offers a diverse range of undergraduate and postgraduate courses across business, economics, education, geography, law, politics and international relations, and sociology and social policy. Lees Minder

Accreditaties

EFMD Equis Accredited