BSc Industriële economie

University of Nottingham - Faculty of Social Sciences

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

EFMD Equis Accredited

BSc Industriële economie

University of Nottingham - Faculty of Social Sciences

Overzicht

Tijdens deze cursus voer je een uitgebreide economische analyse uit van een bedrijf en studeer je af met een solide basis voor een succesvolle carrière in een reeks van zakelijke gebieden.

Dit is een rigoureuze en uitgebreide cursus, geaccrediteerd door het Chartered Insurance Institute, en biedt de toepassing van economische theorieën voor het management van de wereldwijde onderneming.

Het omvat een uitgebreide economische analyse van het bedrijf, zijn internationale structuur, markten en concurrenten, alsook de externe economische omgeving. De economische benadering van het bedrijfsleven wordt aangevuld met een keuze uit modules voor managementstudies die de nieuwste ideeën over een reeks onderwerpen zoals strategie en marketing omvatten.

Jaar een

Het eerste jaar van de cursus omvat meestal kernmodules in micro-economie en macro-economie, ondernemerschap, bedrijfsstrategie, organisatiestudies, bedrijfscomputing en kwantitatieve methoden.

Jaar twee

Tweedejaarsstudies omvatten doorgaans kernmodules in de economie van innovatie, prijsstelling en besluitvorming, organisatie, internationale bedrijven, kwantitatieve methoden en econometrie.

Je kunt ook een aanvraag indienen om het hele jaar of een semester van je tweede studiejaar in het buitenland door te brengen op de campussen van de universiteit in China of Maleisië, of om een ​​semester te volgen bij een van onze partnerinstellingen op locaties zoals Australië, China en Europa.

Jaar drie

Het laatste jaar omvat de industriële economie, regelgeving, bedrijfsherstructurering en bestuur, financiële economie en beleidsvorming.

Plaatsingsjaar

Deze cursus is ook beschikbaar als een vierjarig programma, inclusief een stagejaar. Als u zich aanmeldt voor deze route, heeft u de mogelijkheid om uw derde jaar stage te lopen bij een relevante organisatie.

Belangrijkste feiten

 • Deze cursus is geaccrediteerd door het Chartered Insurance Institute
 • Een van de toonaangevende centra in het Verenigd Koninkrijk voor managementonderwijs, onderdeel van een elitegroep van door EQUIS geaccrediteerde business schools
 • Ontwikkelings- en inzetbaarheidsprogramma's die u dichter bij topwerkgevers brengen, waaronder Deloitte, HSBC, PwC en Unilever
 • Mogelijkheden om in het buitenland te studeren op de campussen van de universiteit in China of Maleisië of op locaties zoals Australië, China en Europa

Toelatingseisen

A-niveaus: AAB met uitzondering van algemene studies, kritisch denken en burgerschapsstudies

GCSE's: GCSE wiskunde, 5 (B) of hoger, tenzij het op A-niveau wordt genomen

Engelse taalvereisten

IELTS: 7.0 (niet minder dan 6.0 in elk element)

Raadpleeg onze pagina met invoervereisten voor meer informatie over andere Engelse taaltests en kwalificaties die we accepteren.

Als je extra ondersteuning nodig hebt om je taalvaardigheid op het vereiste niveau te brengen, kun je misschien een cursus volgen bij het Centrum voor Engels Taalonderwijs , dat is geaccrediteerd door de British Council voor Engelse les in het Verenigd Koninkrijk.

Studenten die met succes de presessionele cursus voltooien naar het vereiste niveau kunnen doorgaan naar hun gekozen opleiding zonder IELTS of gelijkwaardig opnieuw te doen.

Internationale aanvragers

Voor landspecifieke informatie, inclusief toegangsvereisten, contactgegevens en vertegenwoordigers, zie onze website . Als je een visum nodig hebt om te studeren, kan de universiteit je alle informatie en advies geven die je nodig hebt.

Volwassen studenten

Aan de Universiteit van Nottingham hebben we een waardevolle gemeenschap van volwassen studenten en we waarderen hun bijdrage aan de bredere studentenpopulatie. U vindt veel nuttige informatie in onze gids voor volwassen studenten .

Alternatieve kwalificaties

Ons toelatingsproces erkent dat aanvragers een schat aan verschillende ervaringen hebben en mogelijk verschillende educatieve Pathways hebben gevolgd. Bekijk de alternatieve kwalificatiepagina voor meer informatie.

Flexibele bekentenis van poilcy

Als erkenning voor de gevarieerde ervaring en educatieve Pathways van onze aanvragers, hanteert de universiteit van Nottingham een flexibel toelatingsbeleid . We kunnen sommige aanvragers een aanbieding doen lager dan geadverteerd, afhankelijk van hun persoonlijke en educatieve omstandigheden. Raadpleeg het toelatingsbeleid en de procedures van de universiteit voor meer informatie.

Opmerkingen voor aanvragers

Alle aanvragers die een aanbieding hebben gedaan, worden uitgenodigd om de Business School te bezoeken en leden van medewerkers en studenten te ontmoeten tijdens onze evenementen voor onze aanbiedingen.

De school interviewt normaal geen kandidaten; onze aanbiedingen worden gedaan op basis van de informatie in uw UCAS-applicatie. We verwelkomen aanvragen van volwassen kandidaten en overwegen academische en professionele achtergronden op individuele basis. We houden ook rekening met andere kwalificaties naast de hierboven genoemde.

Houd er rekening mee dat we geen toegang accepteren of overstappen van een andere universiteit naar het tweede jaar of ouder op een van onze niet-gegradueerden.

modules

Het volgende is een voorbeeld van de typische modules die we aanbieden op de datum van publicatie maar is niet bedoeld om te worden beschouwd en / of ingeroepen als een definitieve lijst van de modules die beschikbaar zullen zijn in een bepaald jaar. Vanwege het verstrijken van de tijd tussen het begin van de cursus en de daaropvolgende jaren van de cursus, kunnen modules veranderen als gevolg van ontwikkelingen in het curriculum en de module-informatie in dit prospectus wordt alleen voor indicatieve doeleinden verstrekt.

Typische jaar één module

Kern

 • Ondernemerschap: theorie en praktijk
 • Inleiding tot de economie
 • Microeconomics for Business
 • Professionele en academische ontwikkeling
 • Kwantitatieve methoden 1B

Optiemodules

Plus 40 credits van goedgekeurde optionele modules.

Typische twee modules van het jaar

Kern

 • Bedrijfsstrategie en internationalisatie
 • Industriële economie I: economie van organisatie en innovatie
 • Industrial Economics II: prijsvorming en besluitvorming
 • Inleidende econometrie
 • Kwantitatieve methoden 2A

Optionele modules

Plus 40 credits van goedgekeurde optionele modules.

Typische jaar drie modules

Kern

 • Bedrijfsherstructurering en -bestuur
 • Economie van regelgeving en publieke keuze
 • Financiële economie
 • Industriële economie III: marktstructuur en mededingingsbeleid
 • Industrial Economics IV: Games en strategieën
 • Optionele modules

Plus 40 credits van goedgekeurde optionele modules.

In het buitenland studeren

Tijdens deze cursus kun je een tweede of een deel van je tweede studiejaar in het buitenland op de campussen van de universiteit in China of Maleisië aanvragen of een semester volgen bij een van onze partnerinstellingen op locaties als Australië, China en Europa.

Je krijgt de kans om je horizon te verbreden en je inzetbaarheid te vergroten door een andere cultuur te ervaren. Je kunt ervoor kiezen soortgelijke modules te bestuderen bij je tegenhangers in Nottingham of je kennis uit te breiden door andere opties te kiezen. Lesgeven is meestal in het Engels; er kunnen echter mogelijkheden zijn om in een andere taal te studeren als u voldoende vloeiend bent.

Careers

Afgestudeerden van de Business School zijn zeer gewild op de arbeidsmarkt, het verkrijgen van een baan in de accountancy, het bankwezen en andere financiële diensten, terwijl vele anderen een loopbaan ontwikkelen in management consultancy, marketing en human resource management.

Recent afgestudeerde werkgevers zijn Accenture, Amazon, Apple, Barclays, British Army, Deloitte, Ernst

De carrière- en wervingsservice van de Business School biedt gerichte en op maat gemaakte ondersteuning om u te helpen een carrièrepad naar uw keuze te volgen. Tijdens je opleiding krijg je de gelegenheid om te netwerken met topwerkgevers. Veel van deze bedrijven kiezen ervoor om prijzen te sponsoren voor de best presterende studenten in verschillende studiejaren of bepaalde vakken.

Professionele accreditatie

Deze cursus is geaccrediteerd door het Chartered Insurance Institute . CII

Inzetbaarheid en gemiddeld beginsalaris

98,7% van de studenten aan de Nottingham University Business School had binnen zes maanden na afstuderen werk gevonden of verder gestudeerd. Het gemiddelde beginsalaris was £ 24.000, waarvan het hoogste £ 42.000 was.

Bekende bestemmingen voor studenten met een voltijdsbegeleiding die beschikbaar waren voor werk 2016/17. Salarissen worden berekend op basis van de mediaan van degenen met een volledige baan in het VK.

Careers ondersteuning en advies

Studeren voor een diploma aan de Universiteit van Nottingham geeft je het soort vaardigheden en ervaringen die van onschatbare waarde zullen blijken in elke loopbaan, welke richting je ook kiest.

Gedurende de hele tijd dat u bij ons bent, kunnen onze Carrière- en Inzetbaarheidsservice met u samenwerken om uw vaardigheden op het gebied van inzetbaarheid nog verder te verbeteren; assisteren bij sollicitatie- of cursusaanvragen, zoeken naar geschikte stageplaatsen en het organiseren van evenementen om u dichter bij een breed scala aan potentiële werkgevers te brengen.

Bekijk onze loopbaanpagina voor een overzicht van alle inzetbaarheid en kansen die we bieden aan huidige studenten.

Deze school biedt programma's in:
 • Engels


Laatst bijgewerkt op October 22, 2018
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Aug. 2019
Duration
Duur
3 jaar
Voltijd
Price
Prijs
9,250 GBP
£ 9,250 (VK / EU) - £ 17,550 (internationaal)
Locations
Verenigd Koninkrijk - Nottingham, Engeland
Startdatum : Aug. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates