BSc Industriële engineering

Algemeen

Lees meer over dit programma op de website van de school

Beschrijving van opleiding

Onze studenten zijn opgeleid als industrieel ingenieurs uitgerust met analytische probleemoplossende vaardigheden, ervaren in de toepassing van informatietechnologie in productieprocessen en de dienstverlenende industrie, en goed geïnformeerd over het efficiënte en effectieve gebruik van menselijke, technologische en financiële middelen.

126578_126320_Yasar.jpg

Programmastructuur

Dit programma biedt studenten de basisopleiding industrieel ingenieur en biedt hen de mogelijkheid om zich te specialiseren in die expertisegebieden waarin ze geïnteresseerd zijn. De cursussen waaruit het programma bestaat, richten zich op operationeel onderzoek, supply chain management, productie- en servicesystemen, evenals de concepten van ontwerp- en verbeteringsaanpassingen.

Carrièremogelijkheden

Afgestudeerden zijn werkzaam als industrieel ingenieurs in de maakindustrie.

Ze zijn ook in de vraag om hun analytische vaardigheden en IT-kennis toe te passen, om te werken in de gezondheidszorg, bedrijven in communicatie, de voedsel-, transport- en banksector, evenals in het onderwijs, adviesbureaus, openbare instellingen, en op de planningsafdelingen van sociale projecten.

Toelatingseisen voor internationale studenten

  • Online aanvraagformulier ingevuld href = "https://apply.yasar.edu.tr/
  • Middelbare schooldiploma, schoolverlatingscertificaat, transcript en verwijzingsbrief voor niet-gegradueerden
  • Universitaire graad, transcript en academische referentiebrief voor afgestudeerde aanvragers
  • Bewijs van Engelse taalvaardigheid
  • Kopie van paspoort
  • Pasfoto's
Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

Yasar University, an English medium, foundation university, is located in the centre of the city of Izmir on the scenic west coast of Turkey. The university offers over 60 degree programs at undergrad ... Lees meer

Yasar University, an English medium, foundation university, is located in the centre of the city of Izmir on the scenic west coast of Turkey. The university offers over 60 degree programs at undergraduate and postgraduate level. Students are given every opportunity to make the most of their university years; a professional education in a supportive learning environment. Lees Minder