BSc Informatica

UWL University of West London

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

BSc Informatica

UWL University of West London

BSc (Hons) Informatica

Op deze cursus leert u over de fundamenten en de wetenschap achter computing, en u zult de kennis en vaardigheden om een ​​carrière op dit gebied voort te zetten ontwikkelen.

Hoewel het aanbod van banen binnen de IT-industrie sterk heeft gediversifieerd in de afgelopen jaren, blijft er een kern kennisbasis die centraal staat in vele gespecialiseerde gebieden binnen het gebied van computers. De grondslag liggen aan discipline van de informatica heeft zich in de loop der jaren, maar blijft een belangrijke route in het beroep, in het bijzonder voor diegenen die een technische oriëntatie.

Deze cursus zal u voorzien van een belangrijke set van vaardigheden in de theorie, praktijk en efficiënte toepassing van computers in relatie tot de veranderende en uitdagende omgeving.

Wij raden u aan om deel te nemen aan gerelateerde werkervaring naast je studie om u te voorzien van een verrijkte leerervaring. Deze ervaring kan de vorm aannemen van een stage, een broodje jaar, part-time, of vrijwilligerswerk te nemen. Wij streven ernaar om te helpen elke student krijgen deze ervaring tijdens het bestuderen van deze cursus.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2018
Duration
Duur
3 jaar
Voltijd
Price
Prijs
9,950 GBP
International vergoeding
Locations
Verenigd Koninkrijk - Londen, Engeland
Startdatum : Sept. 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates