BSc International Management

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Overzicht

Onze International Management BSc omvat een jaar op een van onze overzeese campussen of met een internationale partnerinstelling.

Het biedt een brede, grondige en volledig geïntegreerde opleiding in bedrijfsbeheer en dient als een uitstekende basis voor een breed scala aan loopbanen. Je leert begrijpen hoe organisaties opereren in een steeds competitievere en complexere mondiale omgeving.

Je krijgt waardevolle ervaring inclusief inzichten van verschillende culturen en internationale zakelijke praktijken. Je studeert vergelijkbare modules bij je tegenhangers in Nottingham in je tweede jaar en alle lessen worden in het Engels gegeven; je keert terug naar het Verenigd Koninkrijk voor je laatste jaar.

De sleutel tot de filosofie van managementstudies is de integratie van het onderwijzen van traditionele zakelijke disciplines met de studie van hedendaagse zakelijke kwesties. Dit wordt het sterkst aangetoond in het eerste jaar met de integratie van kernmodules ondernemerschap en ondernemen en New Venture Creation.

Jaar een

Het eerste jaar dient als een brede basis voor de studie van een scala aan zakelijke disciplines.

Jaar twee

Je zult je tweede jaar in het buitenland studeren aan de campussen van de universiteit in China of Maleisië, of aan een van onze internationale partnerinstellingen op locaties zoals Australië, Canada en de VS.

U kunt ervoor kiezen om een ​​van de onderstaande modulethema's te volgen:

  • Bedrijf en samenleving
  • ondernemerschap
  • afzet
  • Operations Management en informatiesystemen
  • Organisatiegedrag en Human Resource Management
  • Strategie

Jaar drie

Het laatste jaar omvat meestal kernmodules in bedrijfsethiek, strategisch management, human resource management en internationale zaken. Je neemt ook deel aan een duurzame zakelijke uitdaging en kiest optionele modules.

Meer informatie.

Toelatingseisen

A-niveaus: AAB met uitzondering van algemene studies, kritisch denken en burgerschapsstudies

GCSE's: GCSE-wiskunde, 5 (B) of hoger, tenzij het niveau A wordt ingenomen

Engelse taalvereisten

IELTS: 7.0 (niet minder dan 6.0 in elk element)

Raadpleeg onze pagina met invoervereisten voor meer informatie over andere Engelse taaltests en kwalificaties die we accepteren.

Jaar in het buitenland

Tijdens deze cursus studeer je je tweede studiejaar in het buitenland op de campussen van de universiteit in China of Maleisië, of bij een van onze partnerinstellingen op locaties zoals Australië, Canada en de VS. Dit is afhankelijk van bevredigende prestaties en afhankelijk van beschikbaarheid.

Je krijgt de kans om je horizon te verbreden en je inzetbaarheid te vergroten door een andere cultuur te ervaren. Je kunt ervoor kiezen soortgelijke modules te bestuderen bij je tegenhangers in Nottingham of je kennis uit te breiden door andere opties te kiezen. Lesgeven is meestal in het Engels; er kunnen echter mogelijkheden zijn om in een andere taal te studeren als u voldoende vloeiend bent.

Careers

Afgestudeerden van de Business School zijn zeer gewild op de arbeidsmarkt, het verkrijgen van een baan in de accountancy, het bankwezen en andere financiële diensten, terwijl vele anderen een loopbaan ontwikkelen in management consultancy, marketing en human resource management.

Recent afgestudeerde werkgevers zijn Accenture, Amazon, Apple, Barclays, British Army, Deloitte, Ernst

De carrière- en wervingsservice van de Business School biedt gerichte en op maat gemaakte ondersteuning om u te helpen een carrièrepad naar uw keuze te volgen. Tijdens je opleiding krijg je de gelegenheid om te netwerken met topwerkgevers. Veel van deze bedrijven kiezen ervoor om prijzen te sponsoren voor de best presterende studenten in verschillende studiejaren of bepaalde vakken.

Professionele accreditatie

Deze cursus is geaccrediteerd door de Vereniging van Chartered Certified Accountants .

Laatst bijgewerkt op Februari 2019

Over de school

Part of one of the world's top universities, the Faculty of Social Sciences offers a diverse range of undergraduate and postgraduate courses across business, economics, education, geography, law, poli ... Lees meer

Part of one of the world's top universities, the Faculty of Social Sciences offers a diverse range of undergraduate and postgraduate courses across business, economics, education, geography, law, politics and international relations, and sociology and social policy. Lees Minder

Accreditaties

EFMD Equis Accredited