BSc Internationale Betrekkingen en Internationale Organisatie

Taal: Engels (100%)

In deze driejarige Engelstalige bacheloropleiding hou je je bezig met politieke vraagstukken op internationaal niveau. Je richt je op internationale betrekkingen, in het bijzonder op de rol van internationale organisaties.


Tijdens de opleiding benader je de problemen op het gebied van de internationale betrekkingen vanuit drie invalshoeken: een politieke, een economische en een juridische. Daarnaast krijg je een gedegen training in een moderne vreemde taal. Je ontwikkelt gedurende de opleiding een breed inzicht in de internationale betrekkingen.


Binnen de opleiding is ook ruimte om je eigen profiel samen te stellen met behulp van de keuzeruimte. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor een minor, vakken bij een andere faculteit of universiteit, of voor een studieperiode in het buitenland.


De opleiding is geheel Engelstalig. Een goede beheersing van het Engels is daarom belangrijk. Individuele onderdelen, zoals opdrachten en werkcolleges kun je soms in het Nederlands doen.
De bacheloropleiding Internationale Betrekkingen en Internationale Organisatie heeft een numerus fixus. Een beperkt aantal studenten wordt tot de opleiding toegelaten.Inschrijvingsdeadlines

  • EU/EEA studenten: 15 april 2018
  • non-EU/EEA studenten: 15 april 2018


Toelatingseisen - Specifieke eisen


vooropleiding


Dutch VWO diploma, a German Abitur, an International Baccalaureate diploma, a European Baccalaureate or another diploma that is sufficient for acceptance to a Dutch university.

Opleiding te volgen in:
  • Engels

Zie 23 andere vakken van University of Groningen »

Laatst bijgewerkt op Oktober 16, 2018
Deze cursus is Campus gesitueerd
Duration
3 jaar
Voltijd
Prijs
2,083 EUR