BSc Marketing en Management

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Succesvolle marketing omvat inzicht in wat klanten willen of nodig hebben en vervolgens een onweerstaanbaar aanbod doen om hen tevreden te stellen. De sleutel tot het vinden van wat klanten willen of nodig hebben, is begrijpen hoe ze zich gedragen. Dit programma legt een sterke nadruk op het begrijpen van consumenten. De marketingelementen van dit programma laten u kennismaken met de basisprincipes die goede marketingpraktijken opleveren. Je leert over consumenten, hoe ze zich gedragen en hoe ze hun wensen en behoeften kunnen vaststellen. Je leert ook de rol van markten en marketing in de huidige samenleving.

Om te begrijpen hoe marketing bijdraagt aan de financiële gezondheid van een organisatie, biedt het programma een inleiding tot de boekhoudprincipes. Om te analyseren hoe hele markten zich gedragen, biedt het programma ook een inleiding tot de economie. Als een functie binnen een organisatie moet marketing goed worden beheerd en de managementcomponent van de BSc Marketing en Management biedt een studie van organisaties samen met een waardering van hoe management werkt en hoe een succesvolle bedrijfsstrategie kan worden gebouwd.

Programmastructuur

De precieze modules die je in de komende jaren tot je beschikking hebt, kunnen variëren, afhankelijk van de beschikbaarheid van het personeel en onderzoeksinteresses, nieuwe studieonderwerpen, roostering en de vraag van studenten.

U mag optiemodules nemen zolang aan de noodzakelijke voorwaarden is voldaan, indien de planning dit toelaat en als u de betreffende module of een gelijkwaardige module nog niet hebt gebruikt.

Leren en onderwijzen

Onze undergraduate programma's maken gebruik van een scala aan lesmethoden, waaronder lezingen, seminars en tutorials.

lezingen

Hoorcolleges van één of twee uur worden eenmaal per week gegeven gedurende de duur van elke module. Het doel van lezingen is om u informatie te geven over ideeën die centraal staan ​​in de module en om u te helpen bij het ontwikkelen van uw begrip van complexe ideeën. Veel lesmateriaal voor colleges wordt elektronisch ter beschikking gesteld om de aantekeningen die je tijdens het college maakt te begeleiden. Lezingen worden gegeven door een reeks stafleden, waaronder vooraanstaande professoren, die hun nieuwste onderzoeksresultaten integreren in de les die u ontvangt. Gastsprekers, waaronder leden van het bedrijfsleven, dragen ook bij aan sommige modules.

Seminars en tutorials

Seminars en tutorials worden elke week of om de andere week gehouden gedurende de duur van elke module. Ze omvatten een grondige verkenning van de onderwerpen die in colleges worden behandeld, en geven je de gelegenheid om verschillende concepten en theorieën te bespreken en feedback te krijgen op je schriftelijke opdrachten. Sommige modules hebben geen zelfstudieprogramma's en anderen in het laatste jaar worden uitsluitend gegeven door zelfstudieprogramma's.

Studeer uren

Contacturen met contacturen, bestaande uit hoorcolleges, seminars en tutorials, variëren over de duur van programma's en tussen programma's en zijn gemiddeld tussen 11 en 14 uur. Daarnaast wordt van u verwacht dat u een gemiddelde van 20-25 uur onafhankelijk of groepsonderzoek per week afrondt.

Beoordeling

Modules worden beoordeeld door een combinatie van groepswerk, cursussen, projectwerk en examens; de weging van elk van deze componenten zal variëren volgens de academische vereisten van de module. Cursusopdrachten zijn meestal tussen 2.500 en 6.000 woorden lang en examens worden normaal gesproken gehouden aan het einde van de module, in januari en mei / juni.

U moet slagen voor uw beoordelingen voor het eerste jaar om door te gaan naar het tweede jaar. Er is een mogelijkheid voor studenten om in augustus / september in examens te worden opgenomen als ze in een jaar niet slagen voor een examen. De graadclassificatie wordt toegekend op basis van de prestaties in beoordelingen aan het einde van het tweede en laatste jaar.

Toelatingseisen 2020

Typische aanbieding

AAA | IB: 36 | BTEC: DDD

Vereiste onderwerpen

GCSE wiskunde minimaal cijfer B of 5 of GCE AL / AS wiskunde, zuivere wiskunde of verdere wiskunde; GCSE Engels Taalklasse B of 5.

Aanvullende selectiecriteria

We zijn op zoek naar goed gekwalificeerde studenten met een oprechte interesse in en enthousiasme voor het onderwerp.

Naast de hierboven genoemde specifieke vereisten, zoeken we naar uitstekende A-niveau * resultaten / voorspellingen en kunnen we ook rekening houden met resultaten tot en met GCSE's * en AS-niveaus * als onderdeel van onze holistische beoordeling van een toepassing.

* Gelijkwaardige kwalificaties worden in overweging genomen.

Internationale studenten

Internationale studenten moeten de details van onze Engelse taalvereisten controleren.

Als uw academische kwalificaties of Engelse taalvaardigheden niet aan onze toelatingseisen voldoen, biedt ons INTO University of Exeter-centrum een reeks cursussen om u te helpen de vereiste taal- en academische normen te bereiken.

Careers

Een graad in een bedrijfsgerelateerd onderwerp zal je helpen om een breed scala aan inzetbare vaardigheden te ontwikkelen, zoals analytische probleemoplossing, teamwerk, onderzoek en het organiseren en communiceren van informatie. De meeste afgestudeerden van de Business School volgen hun diploma met een carrière in financiën, bankwezen of management, zowel in de commerciële als de publieke sector. Een groot aantal afgestudeerde wervers in deze sectoren bezoekt Exeter om onze studenten te werven. Sommige van onze afgestudeerden zetten hun interesse in hun studies verder uit door een hogere graad te volgen, vaak hier in Exeter.

Je vaardigheden en carrièreperspectieven ontwikkelen

De University of Exeter Business School biedt een scala aan ondersteuning om vaardigheden te ontwikkelen die aantrekkelijk zijn voor werkgevers.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

The University of Exeter, in the south-west of the UK, is one of the top universities in the world. Our two locations in Exeter and Cornwall offer beautiful campuses in vibrant communities and are ide ... Lees meer

The University of Exeter, in the south-west of the UK, is one of the top universities in the world. Our two locations in Exeter and Cornwall offer beautiful campuses in vibrant communities and are ideal environments in which to study and live. Lees Minder