BSc Natuurkunde

The University of Warwick, Department of Physics

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

BSc Natuurkunde

The University of Warwick, Department of Physics

Physics wil observeren en het gedrag van het fysieke heelal te verklaren. In het bijzonder de fysica zoekt basiswetten, die goed zijn voor en voorspellen wat er kan worden waargenomen. Een deel van de aantrekkingskracht van het onderwerp is dat de fysieke wereld wordt beheerst door opvallend weinig van dergelijke wetten en dat deze overal en om alles toe te passen.

De structuur van de vakken geeft de structuur van het subject. Alle studenten nemen de core modules en kies verder modules uit de lijst van opties. De kern modules introduceren de fundamentele beginselen, terwijl de optionele modules hun toepassingen in de verschillende gebieden van de fysica, waaronder verkennen: astrofysica, de eigenschappen van materie, deeltjesfysica en atmosferische fysica. De optieregeling maakt het ook mogelijk een deel van de modules te nemen van buiten de natuurkunde. Wij moedigen studenten niet alleen voor modules met betrekking tot de fysica, bijvoorbeeld in de informatica te overwegen, maar ook modules in de filosofie en de moderne talen.

Download de cursus boekje voor meer informatie. Hieronder vindt u een overzicht van de afzonderlijke modules van elk jaar en meer details over de inhoud kan worden gevonden door het volgen van de links hierboven.

JAAR EEN

In het eerste jaar, alle studenten nemen de modules in de Core lijst. Om u een idee over de manier waarop de opleiding is gestructureerd in het eerste jaar te geven, het getal tussen haakjes na elke module titel aangeeft het aantal colleges u zal aanwezig zijn bijvoorbeeld (15L) geeft een 15-lezing module.

Kern: Physics Foundations (30L), Elektriciteit en magnetisme (30L), Quantum Phenomena (15L), klassieke mechanica en Relativity (30L), wiskunde voor fysici (60L), Natuurkunde Programming Workshop, Physics Laboratory, Key Skills for Physics. Studenten kiezen ten minste één andere module uit: Opties: Inleiding tot de Particle Physics (15L); Inleiding tot de Sterrenkunde (15L).

TWEE JAAR

In het tweede jaar, iedereen neemt de volgende Core modules:

Kern: Elektromagnetische Theorie en optica; Kwantummechanica en haar toepassingen; Thermische Fysica II; Wiskundige methoden voor fysici; Physics Skills (inclusief Physics Laboratory) Studenten kiezen verder modules uit de fysica en Buiten opties lijsten:

Physics Opties: Stars; Geofysica; Physics of Fluids; Hamiltonian Mechanics; Computational Physics; Experimentele deeltjesfysica; Klimaatverandering; Physics of Electrical Power Generation.

Buiten Opties: een moderne vreemde taal; Inleiding tot de Business Studies, Introduction to voortgezet onderwijs. Modules gegeven door Kunsten of Social Sciences afdelingen kunnen ook worden opgevat als opties in onderling overleg.

Het derde jaar BSc

Jaar Drie verschilt voor studenten kiezen voor de BSc (drie jaar) of MPhys (vier jaar). Het derde jaar van de BSc cursus is als volgt opgebouwd:

Kern: Onderzoeksproject ter waarde van maximaal 25% van het krediet van het jaar, Communicating Science, Quantum Physics van atomen.

Opties: Studenten kiezen ongeveer 10 modules uit de onderstaande lijst. De modules zijn gegroepeerd naar onderwerp. Hoewel er geen formeel vereiste een aantal modules van eenzelfde groep te selecteren, studenten vaak de neiging zich te concentreren op twee of drie gebieden van bijzonder belang zijn. De vakgebieden (vet) en de beschikbare modules (niet-vet) zijn: Astrophysics: Astrofysica, kosmologie, Galaxies

Klassieke fysica: Elektrodynamica, Plasma Elektrodynamica, niet-lineariteit en Chaos, statistische fysica, Fluid Dynamics Quantum Phenomena Het Standaard Model, Nucleaire Natuurkunde, Gecondenseerde Materie Interdisciplinair: Het weer en het milieu, Scientific Programming, Physics in Medicine, Optoelectronics en Laser Physics, Magnetic Resonance Buiten Opties: Business Studies Modules, een moderne vreemde taal.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Aug. 2019
Duration
Duur
3 jaar
Voltijd
Locations
Verenigd Koninkrijk - Coventry, Engeland
Startdatum : Aug. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates