BSc natuurkunde

University of Birmingham - College of Engineering and Physical Sciences

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

BSc natuurkunde

University of Birmingham - College of Engineering and Physical Sciences

physcern

Undergraduate opleiding Natuurkunde BSc F300:

Physics wordt een aantal van de diepste vragen van hoe het universum werkt en onderzoekt de natuur buiten de grenzen van de menselijke ervaring. Ons team doet onderzoek van de langste lengte en tijdschalen - bijvoorbeeld de rol van donkere materie in de structuur van het heelal en het nabootsen van de oerknal in zware nucleaire botsingen - tot in de kleinste lengte- en tijdschalen, bijvoorbeeld de jacht op het Higgs-boson en andere aspecten van de elementaire deeltjesfysica.

Tussen deze twee uitersten, te begrijpen hoe de zon en de sterren te werken, de fysica en biofysica van nanoschaal-structuren, quantum toestanden van de materie, zoals supergeleiding en ultrakoude atomen gassen, en metamaterialen (de fysica van onzichtbare mantels) zijn allemaal de sleutel tot onze onderzoeksthema's.

U kunt direct profiteren van dit onderzoek activiteit door de toetreding tot ons en wordt gegeven door internationaal erkende experts aan de grenzen van de fysica; en door deel te nemen aan het onderzoek zich in de laatste jaren van je diploma.

Cursus Details

Het bestuderen van de fysica geeft u een inzicht in de fundamentele regels die de aard van de materie beheersen in het universum en de technieken van wetenschappelijk probleem oplossen dat deze kennis ten grondslag liggen. Je hebt een grondige kennis van kernfysica krijgen binnen een sterk wiskundig kader en er zijn veel mogelijkheden om specialistische opties na te streven, waardoor de Natuurkunde mate zeer flexibel. In je derde jaar heb je ook de kans om een ​​belangrijk stuk van het project werk te verrichten als onderdeel van een team van ongeveer 20 studenten.

Inzetbaarheid

Terugkoppeling laat zien dat 90% -95% van onze studenten gaan om te werken of te studeren aan het afstuderen. Van degenen die in de werkgelegenheid, in het algemeen, ongeveer 90% banen gain graduate-niveau en verdienen de salarissen in de regio van £ 18,000- £ 26.000 per jaar zes maanden na het afstuderen.

Voorbereiding voor je carrière is een van de eerste dingen die je nodig hebt om na te denken over wanneer je de universiteit te starten. Als natuurkunde afgestudeerd, heb je een groot potentieel om een ​​intellectueel stimulerende, goed betaalde en high-powered job te krijgen. Je kan een carrière in het onderzoek voort te zetten in een academische of industriële omgeving, of je zou kunnen werken in de productontwikkeling voor een high-tech bedrijf. Je kunt ook je analytische en computationele vaardigheden toe te passen door middel van wetenschappelijk advies. Dit is slechts het begin, met vele andere carrières voor u open, met inbegrip van het onderwijs, het octrooirecht en de financiële wiskunde.

Studeren natuurkunde aan Birmingham is veel meer dan het bijwonen van lezingen. Naarmate je verder door je diploma, plaatsen we een grote nadruk op het aanleren van je overdraagbare vaardigheden: wiskundige, computationele, oplossen van problemen, de groep werken, het beheer en de presentatie. Ze zullen allemaal bijdragen tot het maken van je aantrekkelijker voor potentiële werkgevers.

Of u nu een duidelijk beeld van waar uw ambities voor de toekomst liggen of wilt u de brede waaier van mogelijkheden te overwegen als je eenmaal een Birmingham graad, kunnen onze Careers Network en de School eigen carrière tutor u helpen bij het onderzoek of de industrie posities veilig te stellen en, uiteindelijk , uw gediplomeerde baan.

Onze unieke loopbaanbegeleiding dienst is afgestemd op uw academische vakgebied, het aanbieden van een gespecialiseerd team (in elk van de vijf academische colleges), die u deskundig advies kan geven. Zodra u een carrière in je vizier, zal een-op-een ondersteuning met cv's en sollicitaties helpen u de rand. Bovendien, onze werkgever-onderschreven, bekroonde Persoonlijke Vaardigheden Award (PSA) herkent uw extra-curriculaire activiteiten, en zorgt voor een geaccrediteerde inzetbaarheid programma ontworpen om uw carrière te verbeteren.

Uw Birmingham diploma is het bewijs van uw vermogen om te slagen in een veeleisende academische omgeving. Werkgevers richten Birmingham studenten voor hun drive, diversiteit, communicatie en probleemoplossende vaardigheden, hun team werken vaardigheden en cultureel bewustzijn, en onze graduate werkgelegenheid statistieken zijn blijven klimmen met een snelheid ver boven de nationale trends. Als u het grootste deel van de brede waaier van diensten te maken zul je in staat om je carrière te ontwikkelen vanaf het moment dat je aankomt.

Verleden Natuur- en Sterrenkunde afgestudeerden zijn gegaan in een zeer breed scala aan uitdagende en lonende carrière in bestemmingen waaronder:

  • NASA
  • NHS - Klinische Fysica
  • Rolls-Royce
  • EDF Energy
  • BAE Systems
  • Barclays Capital
  • PriceWaterhouse Coopers
  • Accenture - Technology Services
Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2019
Duration
Duur
3 jaar
Voltijd
Price
Prijs
9,000 GBP
£ 9.000 (Home / EU-studenten) / £ 18,000 (International Students)
Locations
Verenigd Koninkrijk - Birmingham, Engeland
Startdatum : Sept. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates