BSc Natuurkunde

Millsaps College

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

BSc Natuurkunde

Millsaps College

BSc in de natuurkunde

Natuurkunde streeft naar het hele universum te begrijpen in zijn meest fundamentele en fundamenteel niveau. Het is de meest fundamentele wetenschap en zorgt voor de experimentele en theoretisch begrip van de wereld om ons heen, waarin alle andere wetenschap is gebaseerd.

Natuurkunde aan Millsaps gaat niet alleen over het beheersen van het onderwerp, maar het maken van nieuwe ontdekkingen en het bevorderen van het veld door middel van onderzoek. Studenten en docenten samen te werken in de zoektocht naar de volledig begrip van de natuurlijke wereld om ons heen. Je komt naar Millsaps Physics als student, je het een wetenschapper te verlaten.

Het is het doel van de natuurkunde programma op Millsaps de beste plaats voor te bereiden op een Ph.D. zijn programma in de experimentele en theoretische natuurkunde in het Zuiden en de natie.

Terwijl de belangrijke fysica aan Millsaps kunnen voortzetten en te slagen in graduate school, kan de belangrijke fysica ook graduate school voort te zetten in de andere wetenschappen, medische school, of een loopbaan in techniek en technologie. Studenten met andere wetenschappelijke belangen na te streven vaak ofwel een tweede grote of een kleine in de natuurkunde om dieper beheersen de fundamentele onderbouwing van hun gekozen velden.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2019
Duration
Duur
Voltijd
Locations
Verenigde Staten - Jackson, Mississippi
Startdatum : Sept. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates