BSc Psychology

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Cursus overzicht

Bestudeer menselijk gedrag - inclusief geheugen, sociale relaties en ontwikkeling van kinderen - met behulp van onze gespecialiseerde scan- en testfaciliteiten. Psychologie is een belangrijk studiegebied bij Hull sinds 1928. Deze geaccrediteerde graad biedt je een stevige basis in de kerngebieden van de psychologische wetenschap - terwijl je de optie krijgt om de onderwerpen die je interesseren nader te bestuderen.

Onze ultramoderne faciliteiten omvatten een elektro-encefalografie (EEG) -machine voor het meten van activiteit in de hersenen en een goed uitgerust laboratorium voor hersenstimulatie. De unieke link tussen onze BSc-psychologie en ons doctoraat in klinische psychologie biedt u een snelle weg naar kwalificatie, terwijl uw doctoraatskosten worden betaald - en een salaris ontvangt van de NHS.

Hoe je zult studeren

Tijdens je opleiding wordt van je verwacht dat je 1200 uur per jaar studeert. Dat is gebaseerd op 200 uur per 20 creditmodule. En het omvat geplande uren, tijd besteed aan plaatsing en onafhankelijk onderzoek. Hoe deze tijd verdeeld is over elk van deze varieert elk jaar en is afhankelijk van de cursus en modules die je studeert.

6 redenen om psychologie te studeren aan Hull

 1. 96% afgestudeerde inzetbaarheidscijfer *
 2. Link naar gefinancierde klinische doctoraatspsychologie
 3. Geaccrediteerd door de British Psychological Society
 4. Kies ervoor om aan een Europese universiteit te studeren †
 5. Geavanceerde hersenscanapparatuur
 6. Studeer onder experts in een ondersteunende omgeving

mental health, wellness, psychologyWokandapix / Pixabay

Verken de virtuele rondleiding

https://www.revolutionviewing.co.uk/foxtrot/university-of-hull/842-virtual-campus/360/pool/v6a/index.html?360=2065

* Percentage studenten uit dit vakgebied dat aan het werk is of verder studeert binnen zes maanden na afstuderen: Britse voltijds eerstejaarsverlaters; Bestemmingen van Leavers from Higher Education-enquête voor het academische jaar 2016/17, gepubliceerd door HESA 2018

† Je krijgt de kans om een semester in het buitenland door te brengen aan een van onze geselecteerde Europese partneruniversiteiten. De lijst bevat momenteel universiteiten in Nederland, Duitsland, Noorwegen, Italië, Hongarije en Malta

Uw toekomstperspectieven

 • Klinische psycholoog
 • Forensisch psycholoog
 • Beroepspsycholoog
 • neuropsycholoog
 • Raadgever
 • Sportpsycholoog

Wanneer je afstudeert met een graad in psychologie, heb je de vaardigheden en kennis ontwikkeld voor een carrière op tal van gebieden. Als wetenschapper zullen de analytische en probleemoplossende vaardigheden - samen met ervaring in onderzoek, communicatie en informatiebeheer - worden gewaardeerd door een reeks werkgevers.

Toelatingseisen

Inwoners van het VK

Punten kunnen afkomstig zijn van alle kwalificaties van het UCAS-tarief, maar moeten ten minste 80 punten bevatten van

 • Een niveau
 • BTEC Subsidiary Diploma, Diploma of Extended Diploma
 • OCR Cambridge Technical Introductory Diploma, Diploma of Extended Diploma
 • CACHE-diploma of uitgebreid diploma
 • Irish Leaving Certificate
 • Schotse Hooglanden
 • Welsh Baccalaureate Advanced Diploma
 • of een combinatie van geschikte kwalificaties van niveau 3

Aanvragers moeten ook hebben

 • GCSE-wiskunde in graad 4 of C of hoger

Alternatieve kwalificaties

 • IB Diploma: 30 punten met een 5 in wiskunde op standaardniveau
 • Toegang tot HE Diploma: Pass met 45 credits op verdienste

Internationale studenten

Als je een Tier 4-studentenvisum nodig hebt om te studeren of als je eerste taal niet Engels is, moet je acceptabel bewijs van je Engelse taalvaardigheidsniveau leveren.

Deze cursus vereist academische IELTS 6.0 in het algemeen, met niet minder dan 5,5 in elke vaardigheid.

Als uw Engels momenteel niet voldoet aan de vereiste standaard van de universiteit voor dit programma, bent u misschien geïnteresseerd in een van onze taalcursussen Engels.

Wilt u meer informatie over dit programma van de University of Hull , vul dan het formulier in en lees ons privacybeleid.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

The University of Hull has been changing the way people think for 90 years. Our motto, Lampada Ferens, translates as ‘carrying the light of learning’, and over the years, we’ve shared that light with ... Lees meer

The University of Hull has been changing the way people think for 90 years. Our motto, Lampada Ferens, translates as ‘carrying the light of learning’, and over the years, we’ve shared that light with thousands of people from across the world. Lees Minder