BSc Scheikunde

University of Birmingham - College of Engineering and Physical Sciences

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

BSc Scheikunde

University of Birmingham - College of Engineering and Physical Sciences

bscchem

Undergraduate opleiding / programma Chemie BSc F100:

Als centraal wetenschap, chemie is verantwoordelijk voor veel van de belangrijkste doorbraken in de wetenschap. Bij het nemen van een aantal van 's werelds meest opwindende ideeën en ontdekkingen en het omzetten van deze in innovatieve processen en producten, zijn potentieel om ons dagelijks leven te verbeteren is enorm.

Studie Chemie aan Birmingham en u zal toetreden tot een van de grootste afdelingen in het Verenigd Koninkrijk en hebben toegang tot een aantal van de beste onderzoeksfaciliteiten in het land. Gedurende uw tijd met ons, zal je constant worden uitgedaagd als je naar voren schuiven de grenzen van uw begrip, allemaal binnen een ondersteunende leeromgeving. Tegen de tijd dat je afstudeert, ben je klaar om een ​​spannende carrière die de toekomst van de wetenschap en de samenleving vormen te smeden zijn.

Cursus Details

Chemie is een samenwerkingsverband tussen praktisch werk en theorie. Dit, erkende, opleiding, die een 100% tevredenheid van studenten waardering heeft, biedt een uitgebalanceerd curriculum dat u zal toelaten om vaardigheden op de bank te ontwikkelen door het in praktijk brengen wat je leert in lezingen. Ons onderzoek faciliteiten behoren tot de beste in het land en hebben toegang tot state-of-the-art apparatuur en laboratoria zal een essentieel onderdeel van uw onderwijs.

Elk jaar bestaat uit 120 studiepunten van geleerd materiaal, geleverd in modules die typisch zijn de moeite waard 10 of 20 credits. In elk jaar, zult u 60 studiepunten van de kern chemie cursussen te volgen, die de fundamentele aspecten van het onderwerp. Deze cursussen omvatten een aanzienlijke praktische component, die niet alleen kunt u uw praktische vaardigheden en technieken te ontwikkelen, maar ook de bijbehorende theorie van uw lezingen te consolideren. De overige 60 studiepunten bestaan ​​uit modules ontworpen om deze kern cursussen te ondersteunen en optionele modules scheikunde, wiskunde cursussen, laboratorium modules, en cursussen die zich richten op communicatieve vaardigheden en inzetbaarheid.

Inzetbaarheid

Carrière omgeving van de vorige afgestudeerden zijn onder andere:

  • AstraZeneca
  • GlaxoSmithKline
  • BASF
  • Procter & Gamble
  • Reckitt Benckiser
  • Severn Trent Water
  • Gerechtelijke Dienst van de Wetenschap
  • BAE Systems
Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2019
Duration
Duur
3 jaar
Voltijd
Price
Prijs
9,000 GBP
£ 9.000 (Home / EU-studenten) / £ 18,000 (International Students)
Locations
Verenigd Koninkrijk - Birmingham, Engeland
Startdatum : Sept. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Videos

An International student experience - on campus and beyond!

University of Birmingham Accommodation Open Day