BSc Software Engineering

Algemeen

Lees meer over dit programma op de website van de school

Beschrijving van opleiding

Met het toenemende gebruik van computers in het dagelijks leven, neemt het belang van computersoftware ook met de dag toe. In lijn met deze ontwikkelingen worden onze studenten opgeleid tot professionals die in staat zijn om hoogwaardige en kosteneffectieve computersoftware te ontwikkelen.

126578_126320_Yasar.jpg

Programmastructuur

Naast de basisopleiding engineering volgen studenten ook de basiscursussen informatica en keuzevakken die relevant zijn voor elke fase van softwareontwikkeling, en ook relevant voor de specifieke interessegebieden van de student.

Carrièremogelijkheden

Afgestudeerden hebben de nodige vaardigheden, kennis en ervaring opgedaan op het gebied van software engineering en zijn internationaal inzetbaar. Ze kunnen banen vinden in de communicatiesector, in computer- en computerdiensten, evenals in bedrijven die informatiesystemen ontwikkelen of duurzame goederen produceren.

Toelatingseisen voor internationale studenten

  • Online aanvraagformulier ingevuld href = "https://apply.yasar.edu.tr/
  • Middelbare schooldiploma, schoolverlatingscertificaat, transcript en verwijzingsbrief voor niet-gegradueerden
  • Universitaire graad, transcript en academische referentiebrief voor afgestudeerde aanvragers
  • Bewijs van Engelse taalvaardigheid
  • Kopie van paspoort
  • Pasfoto's
Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

Yasar University, an English medium, foundation university, is located in the centre of the city of Izmir on the scenic west coast of Turkey. The university offers over 60 degree programs at undergrad ... Lees meer

Yasar University, an English medium, foundation university, is located in the centre of the city of Izmir on the scenic west coast of Turkey. The university offers over 60 degree programs at undergraduate and postgraduate level. Students are given every opportunity to make the most of their university years; a professional education in a supportive learning environment. Lees Minder