BSc Sport

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Onze filosofie van sport bevordert sociale rechtvaardigheid en waardeert deelname aan het consumentisme en wordt weerspiegeld in alles wat we doen, terwijl we de performer vóór de voorstelling plaatsen. Uw leren zal zich richten op het gezond houden van sporters en het ontwikkelen van excellentie, niet op elitarisme.

Cursus overzicht

Deze sport

Ons op onderzoek gebaseerde curriculum maakt gebruik van innovatieve benaderingen van lesgeven, leren en beoordelen die ervoor zorgen dat de programma's een uitstekende studentenervaring bieden.

Je zult in staat zijn om je kennis en vaardigheden te gebruiken in zowel praktische als professionele settings, waardoor reflectie en ontwikkeling mogelijk wordt door betrokkenheid bij authentieke activiteiten. Het programma weerspiegelt de technologie-rijke omgeving van moderne sport; veelvuldig gebruik maken van de virtuele leeromgeving met online lezingen, webinars, elektronische feedback en audio / video-feedback, naast het regelmatige gebruik van hoogwaardige apparatuur die wordt gebruikt bij het monitoren en evalueren van atleten.

Een onderscheidend kenmerk van alle sportgraden van York St John University is dat ze worden onderbouwd door onze filosofie (onze 'school van het denken') die op waarde is gebaseerd en benadrukt het belang van sociale rechtvaardigheid. Daarom op onze Sport

In het onderdeel Sports Science van deze graad leer je over talentidentificatie, talentontwikkeling, trainingsprogramma's, fitnesstesten en motivatie. In de sectie Oefening Wetenschap van deze graad, zul je door middel van fysieke activiteit de gezondheid van individuen en gemeenschappen ontwikkelen. Onderwerpen zijn onder meer kijken naar de rol die oefening kan spelen bij het voorkomen van coronaire hartziekten, obesitas, dementie en depressie.

100% van de afgestudeerden in 2017 van de School of Sport hebben nu een baan of verdere studie, waarvan 74% in een professionele of managementrol.

(Bestemming van Leavers from Higher Education survey 2017)

Nestlé Rowntree Park Sports Campus

De miljoenentrend Nestlé Rowntree Park Sports Campus is een van de grootste in zijn soort in het land en is de thuisbasis van de School of Sport, met een grote sportschuur, een kracht- en conditioneringssuite, sociale ruimte, kleedruimtes en onderwijsruimten . De site bevat twee 3G voetbal- en rugbyvelden, drie buitentennisbanen en drie buitennetten. Er zijn ook grasvelden die kunnen worden gebruikt voor voetbal, rugby en Gaelic voetbal.

Cursus structuur

Het volgen van een generieke niveau 1 gericht op het bieden van alle fundamentele kennis, inzicht en vaardigheden om succesvol te zijn binnen het programma.

In niveau 2 en 3 krijgt u ook de kans om deel te nemen aan gespecialiseerde modules die zijn afgestemd op uw diploma-titel. Voor sport

Deze cursus is gebaseerd op de studie van biomechanica, fysiologie en psychologie en wordt gegeven met behulp van een mix van lezingen, seminars, praktisch veldwerk, laboratoriumervaring en onderzoek.

Programma specificatie

Meer informatie over deze cursus is beschikbaar in de programmaspecificatie . Houd er rekening mee dat de programmaspecificatie betrekking heeft op cursusinhoud die momenteel wordt bestudeerd door studenten van de universiteit. Voor nieuwe programma's wordt de programmaspecificatie voor het begin van de cursus online beschikbaar gesteld.

Handicap advies

York St John University werkt hard om een inclusieve omgeving te creëren voor al onze studenten. We bieden een reeks disability-adviesdiensten om studenten tijdens hun studie te helpen.

Onderwijs

Levering

De School of Sport beschikt over volledig geaccrediteerde leden van de Academie voor Hoger Onderwijs (HEA) die een voortreffelijke uitmuntendheid in het lesgeven, leren en beoordelen aantonen, resulterend in op onderzoek gebaseerde hedendaagse praktijk. Dit plaatst ons in de voorhoede van tal van onderwijs-, leer- en beoordelingsinitiatieven, die ingebed zijn in technologie-verbeterd leren in het curriculum. Als gevolg hiervan profiteert u van ons gebruik van videofeedback bij het ontwikkelen van coaches, flipped-klaslokalen, e-polling, studenten betrekken bij tablettechnologie, gecombineerde bezorgmethoden en audiofeedback voor schriftelijk werk en examens.

Onderwijs

Om te reflecteren op de ontwikkeling van kennis, vaardigheid en competentie op het gebied van sport

Niveaus 2 en 3 bieden extra mogelijkheden om vaardigheden van analyse, synthese en kritische beoordeling aan te tonen door middel van verschillende beoordelingsbenaderingen die onderzoeksontwerp, betrokkenheid en interpretatie in het leerplan willen opnemen.

Meestal bestaat een standaard studentenweek uit:

  • Drie lezingen
  • Kleinere nevenactiviteiten ter ondersteuning van de theorie die tijdens lezingen wordt gegeven (bijvoorbeeld seminars en workshops)
  • Tijdgestuurde ondersteunde open leren (bijvoorbeeld journal club en gecontroleerd laboratorium en praktische activiteiten)
  • Sportbeurzenessies ontworpen om uw succes als universitaire student te bevorderen en uw loopbaanontwikkeling te verbeteren
  • Regelmatig persoonlijke en academische zelfstudiesessies met tijdsplanning

Dit alles wordt ondersteund door het invullen van je eigen onafhankelijke zelfstudie, waarbij vaak een laboratorium wordt betrokken van praktisch veldwerk, gegevensverzameling en presentaties.

Beoordeling

De onderwijs- en beoordelingsstrategieën die in de sport worden toegepast, zijn boeiend, studentgericht en leergericht. Voorbeelden zijn 'praktijkgericht werken' uit de echte wereld, waarbij carrière-georiënteerde vaardigheden en competenties worden ontwikkeld.

Om de kwaliteit van de leerervaringen van de studenten te verbeteren, gebruikt het programma formatieve beoordeling, dwz regelmatige mogelijkheden om feedback te ontvangen over uw praktische en academische ontwikkeling die niet meetelt voor eindcijfers. Om de ontwikkeling van beoordelingsgeletterdheid te vergemakkelijken en de verwarring en angst bij studenten te verminderen, is de evaluatiemodaliteit gestroomlijnd naast het verminderen van het scala aan leerresultaten en beoordelingscriteria die zijn gebruikt.

Onderzoek

The School of Sport biedt een levendige onderzoekscultuur voor studenten. Studenten zullen het onderzoek lezen, leren over de nieuwste onderzoekstechnieken en uiteindelijk hun eigen onderzoek uitvoeren als onderdeel van hun programma. Studenten zullen ook les krijgen van stafleden die onderzoek verrichten in de voorhoede van de studie van sport en bewegen. Dit betekent dat studenten in staat zijn om te leren over de meest actuele problemen in hun interessegebied in onze programma's. De onderzoeksgroep Motivatie, Prestaties en Welzijn (MPaW) is bijvoorbeeld een van de grootste en meest productieve ter wereld met betrekking tot het onderzoeken van de consequenties van perfectionistisch zijn in sport en lichaamsbeweging. Ander werk binnen de school richt zich op de fysiologische en biomechanische aspecten van de ontwikkeling van sporters. Dit werk wordt uitgevoerd in samenwerking met professionele sportclubs en onze andere communitypartners. Er vindt ook spannend onderzoek plaats naar de sociaal-culturele aspecten van sportparticipatie, waaronder gokken in het voetbal en de ervaring van pesten in lichamelijke opvoeding (PE). Met gepaste trots kunnen we zeggen dat een groot deel van het onderzoek in de School of Sport is geïdentificeerd als "internationaal excellent" en "wereldleidend" in de laatste beoordeling van de kwaliteit van onderzoek in Britse hogeronderwijsinstellingen (REF 2014).

Toelatingseisen

kwalificaties

  • De minimale toelatingseisen voor deze cursus zijn:
  • 96-112 UCAS-tariefpunten
  • 3 GCSE's in de rang C / 4 of hoger (of gelijkwaardig), inclusief Engelse taal en wiskunde
  • Professionele sportervaring en door de industrie erkende kwalificaties kunnen worden beschouwd als vervanging van enkele van de academische toelatingseisen.

Honoraria en financiering

Om met ons te studeren voor een bachelordiploma, moet je collegegeld betalen voor je opleiding. Hoeveel u betaalt, is afhankelijk van of u een VK bent

Lees meer over de financiering van het stichtingsjaar en / of het stagejaar op de pagina's over het Financieringsadvies op onze website.

York St John biedt speciale kortingen aan studenten die afstuderen aan de York St John University Undergraduate-graden in 2019 en direct doorgaan naar postdoctorale studie. Meer informatie over kortingen en beurzen .

Er kunnen ook wat extra kosten zijn om rekening mee te houden tijdens je studie, inclusief de kosten van accommodatie.

Collegegeld

UK

Het collegegeld van de York St John University voor de 2019 toegang tot het diploma van de Foundation Degree, BA en BSc, PGCE Primary and Secondary en UG Health Program is £ 9.250 per jaar voor studenten uit het Verenigd Koninkrijk / de EU, Jersey, Guernsey en Isle of Man.

Het collegegeld kan in de komende jaren onderhevig zijn aan inflatie.

Internationaal (niet-EU) 2019 - 20

Het collegegeld van de York St John University voor de ingang van 2019 voor de graad van de Foundation, BA en BSc, PGCE, bedraagt £ 12,750 per jaar voor internationale studenten.

Het collegegeld kan in de komende jaren onderhevig zijn aan inflatie.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

York St John University is an outstanding university, known for its academic excellence and responsive nature, always putting the student at the heart of everything it does.

York St John University is an outstanding university, known for its academic excellence and responsive nature, always putting the student at the heart of everything it does. Lees Minder
York , Londen + 1 Meer Minder