BSc Wiskunde (Hons)

University of Greenwich

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

BSc Wiskunde (Hons)

University of Greenwich

BSc in de wiskunde (Hons)

Wiskunde is een van de meest fascinerende en intellectueel uitdagende onderwerpen. Het ontwikkelt voortdurend de manieren waarop we leven en denken, omdat het een belangrijke rol in de meeste van de hedendaagse wetenschappelijke en technologische ontwikkelingen speelt.

Dit programma geeft u een gedegen kennis van wiskunde en de toepassing ervan op real-life situaties en zal de opbouw van uw vermogen om te analyseren en problemen op te lossen. Het zal u in de gelegenheid om vaardigheden, zoals logische analyse, deductie, wiskundige modellering en berekeningen, die worden gewaardeerd door werkgevers te verwerven.In reactie op de toegenomen belangstelling voor onze studenten in het nastreven van een carrière in het onderwijs, bieden wij ook cursussen zoals wiskunde in de maatschappij en Wiskunde, Onderwijs en Communicatie. De laatste aanbiedingen onderwijservaring door de Undergraduate Ambassadeurs Scheme. Dit stimuleert en voedt een nieuwe generatie van wiskundigen en biedt de mogelijkheid om de klas ervaring op te doen als een optie laatstejaars.

De doelstellingen van het programma zijn:

  • Om u te voorzien van een uitgebreide kennis van wiskundige methoden en technieken, en de mogelijkheid om toe te passen op real-life problemen
  • Om het probleem op te lossen en analytische vaardigheden te ontwikkelen
  • Om u die ervaring hebben met praktische toepassingen van de wiskunde, met inbegrip van wiskundige modellen in verschillende contexten
  • Om u te trainen in het gebruik van wiskundige software en een inzicht in de sterke en zwakke punten van computers en andere instrumenten te geven.
Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2018
Duration
Duur
3 - 6 jaar
Deeltijd
Voltijd
Price
Prijs
- UK / EU; £ 11.200 voor internationale studenten
Locations
Verenigd Koninkrijk - Londen, Engeland
Startdatum : Sept. 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates