BSc Zakelijk

Algemeen

Beschrijving van opleiding

BSc Business is een carrière-gericht bedrijfs- en managementprogramma, met een ethos van ethiek en duurzaamheid, met uitgebreide stages met een exclusieve mogelijkheid om je diploma aan te passen door modules te kiezen die zijn ontworpen om de volgende generatie afgestudeerden te inspireren.

Het programma is gebaseerd op onze Penryn Campus in Cornwall en is ontworpen om de uitdagingen aan te gaan van groeiende bedrijven in het huidige tijdperk van klimaatverandering. We helpen je een aantal afgestudeerde vaardigheden te ontwikkelen die enorm relevant zijn voor bedrijven in de 21e eeuw, vanuit een lokaal en mondiaal perspectief.

Cornwall heeft een sterke, duurzame economie gecreëerd, met een gevarieerde mix van industrieën en internationaal gerenommeerde sterke punten in de sectoren milieu, zee, ruimtevaart, ICT, creatief en eten en drinken. Het is de perfecte plek om de wereld van het werk te ervaren en je persoonlijke en inzetbaarheidsvaardigheden te ontwikkelen terwijl je credits verdient voor je diploma.

Tijdens je studie bij Penryn voltooi je projectwerk in het bedrijfsleven, inclusief stages bij lokale en regionale bedrijven. In uw laatste jaar krijgt u een consultancyproject met een van die bedrijven, waarmee u reageert op een reëel probleem dat uw hulp nodig heeft om het op te lossen.

BSc Business bereidt je voor op een professionele carrière in een breed scala van sectoren, waaronder e-commerce, marketing, productie en / of groothandel, managementrelaties, milieuadvies of sociaal ondernemen.

Ons curriculum bestaat uit kernmodules en specialistische opties, zodat u de modules kunt selecteren die voor u het meest relevant zijn.

Programmastructuur

De precieze modules die je in de komende jaren tot je beschikking hebt, kunnen variëren, afhankelijk van de beschikbaarheid van het personeel en onderzoeksinteresses, nieuwe studieonderwerpen, roostering en de vraag van studenten.

U mag optiemodules nemen zolang aan de noodzakelijke voorwaarden is voldaan, indien de planning dit toelaat en als u de betreffende module of een gelijkwaardige module nog niet hebt gebruikt.

Het Program Teaching-team bestaat uit dynamische onderzoekers, managementpedagogen en bedrijfskundigen met expertise in een breed scala van zakelijke en managementonderwerpen, waaronder onderwerpen met directe impact op de lokale en mondiale economie, zoals duurzaamheid, ondernemerschap, aanbodbeheer, innovatie, sociale wetenschappen, de dienstensector, inclusief de publieke sector en het toerisme.

Leren en onderwijzen

Hoewel lezingen een van de belangrijkste vormen van lesgeven zijn, leer je ook door deelname aan workshops, tutorials en seminars. Naast het behandelen van casestudy's, het bespreken van actuele problemen in het bedrijfsleven en het bespreken van belangrijke theorieën, ontwikkel je ook vaardigheden op het gebied van presentatie, teamwerk, communicatie en probleemoplossing. Je hebt een persoonlijke tutor die beschikbaar is voor advies en ondersteuning tijdens je studie.

Beoordeling

Modules worden normaal beoordeeld door alleen examen of door een combinatie van beoordeeld werk en schriftelijke examens. Onderzocht werk omvat essays, case studies, projecten, groepswerk en presentaties. Je moet slagen voor de beoordelingen in je eerste jaar om door te gaan naar het tweede jaar, maar ze tellen niet mee voor je eindclassificatie.

Module keuze

Optiemodules kunnen verder reiken dan Business als je een Single Honours-graad bestudeert: afhankelijk van roosterbeperkingen, vereisten en programmastructuur, is het misschien mogelijk om optiemodules buiten je vakgebied te bestuderen.

Studeer uren

Contacturen met contacturen, bestaande uit hoorcolleges, seminars en tutorials, variëren over de duur van programma's en tussen programma's en zijn gemiddeld tussen 11 en 14 uur. Daarnaast wordt van u verwacht dat u een gemiddelde van 20-25 uur onafhankelijk of groepsonderzoek per week afrondt.

Toelatingseisen 2020

Typische aanbieding

AAB – ABB | IB: 34–32 | BTEC DDD – DDM

Vereiste onderwerpen

GCSE wiskunde klasse B of 5 of GCE AL / AS wiskunde, zuivere wiskunde of verdere wiskunde; GCSE Engels Taal minimaal graad B of 5.

Aanvullende selectiecriteria

We zijn op zoek naar goed gekwalificeerde studenten met een oprechte interesse in en enthousiasme voor het onderwerp.

Naast de hierboven genoemde specifieke vereisten, zoeken we naar uitstekende A-niveau * resultaten / voorspellingen en kunnen we ook rekening houden met resultaten tot en met GCSE's * en AS-niveaus * als onderdeel van onze holistische beoordeling van een toepassing.

* Gelijkwaardige kwalificaties worden in overweging genomen.

Internationale studenten

Internationale studenten moeten de details van onze Engelse taalvereisten controleren.

Als uw academische kwalificaties of Engelse taalvaardigheden niet aan onze toelatingseisen voldoen, biedt ons INTO University of Exeter-centrum een reeks cursussen om u te helpen de vereiste taal- en academische normen te bereiken.

Careers

Het BSc Business-programma bereidt je voor op een professionele carrière in een breed scala van sectoren, waaronder e-commerce, marketing, productie en / of groothandel, managementrelaties, milieuadvies of sociaal ondernemen.

Een graad in een bedrijfsgerelateerd onderwerp helpt je ook bij het ontwikkelen van een breed scala aan inzetbare vaardigheden, zoals analytische probleemoplossing, teamwerk, onderzoek en het organiseren en communiceren van informatie.

Stage

Tijdens je studie voltooi je verplichte korte stages in je eerste en tweede jaar en een consultancyproject in je laatste jaar. Deze stages geven je waardevolle ervaring in verschillende bedrijfstakken en worden in elk studiejaar aangevuld met een kernmodule 'Inzetbaarheid'.

Met industriële ervaring

Daarnaast geeft ons optionele 'met industriële ervaring'-programma je de mogelijkheid om een deel van de ervaring en kennis die je in de eerste twee jaar hebt opgedaan verder in praktijk te brengen. Dit betekent dat je bij ons terugkomt voor je vierde en laatste jaar, goed uitgerust met praktische ervaring in het door jou gekozen studiegebied. Bovendien geven je korte en lange stages je een bewezen staat van dienst op het gebied van werkgelegenheid en extra vertrouwen als je op zoek bent naar je eerste afgestudeerde baan.

We moedigen al onze studenten aan om te overwegen om hun derde studiejaar "in het veld" door te brengen - hetzij in het buitenland aan een van onze met Europese of internationale programma's of in het Verenigd Koninkrijk aan ons met Industrial Experience-programma.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

The University of Exeter, in the south-west of the UK, is one of the top universities in the world. Our two locations in Exeter and Cornwall offer beautiful campuses in vibrant communities and are ide ... Lees meer

The University of Exeter, in the south-west of the UK, is one of the top universities in the world. Our two locations in Exeter and Cornwall offer beautiful campuses in vibrant communities and are ideal environments in which to study and live. Lees Minder