BSc In Actuariële Wetenschappen

City University of London

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

BSc In Actuariële Wetenschappen

City University of London

Terwijl je studeert op de langst bestaande Actuarial Science-graad in Engeland , zul je zeer gewaardeerde vaardigheden voor financieel risicobeheer verwerven.

Voor wie is het?

Je blinkt uit in en geniet van wiskunde, vooral modellering en waarschijnlijkheid. Je vindt het leuk om te vragen "Wat als?".

De vaardigheden die je op deze cursus behaalt, zullen je actuariële carrière een kickstart geven. U kunt ook een loopbaan inlopen op het gebied van risicobeheer, vermogensbeheer of financiële analyse.

Doelen

Als je van wiskunde, statistiek, waarschijnlijkheid en economie houdt, vind je deze cursus ideaal. Voor de duur van je studie zul je dieper ingaan op deze kernonderwerpen, maar ook op stochastische modellen, financiële en financiële rapportering, business en natuurlijk actuariële wetenschap zelf. Je zult ook een zelfonderzoek doen naar een laatste jaars project op een gebied dat je interesseert en je ambities weerspiegelt.

Je bent meer dan je diploma

Yuan Ma is een student op de BSc Actuarial Science graad , evenals een getalenteerde muzikant. In deze video vertelt Yuan hoe piano spelen kan worden toegepast op de manier waarop ze studeert op haar cursus.

Wat zal ik leren?

 • Ontwikkel uw kennis en inzicht in actuariële wetenschappen, statistiek, wiskunde, financiën en aanverwante disciplines.
 • Ontwikkel uw vermogen om uw kennis en inzicht effectief te communiceren.
 • Ontwikkel uw begrip van de rollen van wiskundige en statistische berekening, analyse en beoordeling van actuariële wetenschap en financieel risicobeheer.
 • Ontwikkel uw vermogen om beredeneerde beoordelingen te maken, stel passende vragen en trek onafhankelijke conclusies.
 • Voorzie je van de vaardigheden die vereist zijn om professioneel te werken als actuaris of op andere gebieden met betrekking tot statistiek, financiën, risicobeheer en algemeen beheer.
 • Bereid je voor op postdoctorale studie in actuariële wetenschappen of aanverwante disciplines.

Jaar 1

Core modules:

 • Wiskunde voor actuariële wetenschapDeze module consolideert in eerste instantie je wiskundige kennis om ervoor te zorgen dat alle studenten hetzelfde basisbegrip hebben, ongeacht hun opleiding. In de tweede term behandelen we meer geavanceerde wiskundige onderwerpen. De wiskundevak is ontworpen om je de tools te geven die nodig zijn om de problemen in de andere modules op te lossen.
 • Waarschijnlijkheid en statistiekenDe kans- en statistiekmodule gaat ervan uit dat studenten arriveren zonder kennis van waarschijnlijkheid of statistiek. De module zal beginnen met basisbegrippen zoals samenvattende statistieken en basiswaarschijnlijkheid en zal deze concepten ontwikkelen tot meer geavanceerde onderwerpen zoals betrouwbaarheidsintervallen, hypothesetests, regressie en kansverdelingen. Deze module maakt deel uit van de CT3-cursus van de IFoA.
 • Financiën en investeringen wiskundeDeze module zal zich richten op het concept van de waardering van toekomstige geldbetalingen in termen van huidige waarden om een ​​vergelijking van verschillende inkomstenstromen mogelijk te maken, wat van cruciaal belang is bij elke financiële besluitvorming. In deze module zullen we alle betalingen als gegarandeerd beschouwen. We zullen ook kijken naar het koppelen van bedragen aan verschillende inflatie-indexen. Deze module behandelt de CT1-cursus van de IFoA.
 • EconomieOm de mogelijke veranderingen in de financiële wereld te kunnen begrijpen, moeten studenten economie studeren. Deze module veronderstelt geen voorkennis en dekt zowel micro- als macro-economie gedurende het jaar. Deze module behandelt de CT7-cursus van de IFoA.
 • Toepassingen van ITDeze module bestaat uit drie componenten. In eerste instantie gebruikt u het programma MiniTab dat een statistisch pakket is dat krachtiger statistische analyse biedt dan het gebruik van een spreadsheet. Het tweede onderdeel gebruikt Excel-werkboekfuncties en het laatste onderdeel is het schrijven van VBA-code. Nogmaals, we gaan uit van geen voorafgaande kennis van programmeren en deze module is ontworpen om u in staat te stellen Excel te gebruiken in uw werk op de universiteit en ook een vaardigheid te bieden waar veel vraag naar is van werkgevers.
 • Introductie tot actuariële methodenDeze module is anders dan de andere modules die u bestudeert als een van de hoofddoelen is om u kennis te laten maken met de verschillende gebieden waar actuarissen werken, zodat u kunt gaan nadenken over de gebieden waarin u wilt werken. Bovendien is deze module deels beoordeeld door een groepspresentatie die een vaardigheid is die u nodig hebt bij sollicitaties.

Jaar 2

Core modules:

 • Calculus en lineaire algebraDeze module behandelt meer geavanceerde technieken in calculus en lineaire algebra die in uw andere modules op de graad zullen worden gebruikt.
 • VoorwaardelijkeDeze module combineert de ideeën van waarschijnlijkheid en financiële wiskunde om u in staat te stellen betalingen te waarderen die afhankelijk zijn van bepaalde gebeurtenissen. In deze module zullen we voornamelijk technieken gebruiken om levensverzekeringsproducten te waarderen. Deze module behandelt een deel van de CT5-cursus van de IFoA.
 • Kansberekening en statistieken 2Deze module zal je ontwikkeling voortzetten op het gebied van waarschijnlijkheid en statistieken. In het bijzonder zullen we ideeën uit uw eerste jaar wiskundemodule combineren om meer complexe situaties te kunnen modelleren. Deze module voltooit de CT3-cursus van de IFoA.
 • Stochastische modelleringMet deze module kunt u de modellering van de onzekerheid van bepaalde probabilistische gebeurtenissen bestuderen. De technieken die u hier leert, kunnen in een aantal verschillende situaties worden toegepast en zullen verder worden ontwikkeld in meer geavanceerde modules. Deze module behandelt een deel van de CT4-cursus van de IFoA.
 • Financiële en financiële rapporteringDeze module introduceert u zowel op de financiële markten als ook een inleiding tot de accounts die bedrijven rapporteren. Beide zijn essentieel voor uw begrip van de financiële markten, zodat u oplossingen voor financiële risicovragen kunt ontwikkelen. Deze module behandelt de CT2-cursus van de IFoA.
 • Actuariële bruikbaarheidDeze module kan worden gezien als een ontwikkeling van de ideeën die u in het eerste jaar in de module actuariële methoden hebt geïntroduceerd. In het bijzonder richten we ons op de rol van de actuaris in de City of London. In deze module wordt u bezocht door de Bank of England, Lloyd's of London en Staple Inn. Je wordt ook beoordeeld aan de hand van groepspresentaties waarvan er één door externe consultants wordt ingesteld.
 • Financiële economie (keuzemodule)Hoewel Financiële Economie een keuzemodule is, nemen de meeste studenten deze module omdat deze deel uitmaakt van de CT8-syllabus van de IFoA. In deze module maakt u kennis met de waardering van financiële instrumenten met behulp van technieken uit eerdere modules, met name de module Stochastische modellering.

Jaar 3

Core modules:

 • OverlevingsmodellenDeze module behandelt de modellering van overlevingsgegevens die essentieel zijn in actuarieel werk. Het combineert ideeën uit eerdere modules, met name Stochastic Models, Contingencies en Probability and Statistics. Deze module voltooit de CT4-cursus van de IFoA.
 • Geavanceerde onvoorziene omstandighedenDeze module blijft technieken ontwikkelen die werden gezien in de Contigencies-module om u in staat te stellen meer complexe toekomstige onzekere gebeurtenissen te waarderen. Deze module voltooit de CT5-cursus van de IFoA.
 • Statistische en probabilistische modellering voor verzekeringenDeze module bevordert de waarschijnlijkheidsmodelleringstechnieken die u al in uw eerste twee jaar hebt behandeld om het modelleren van complexe gebeurtenissen mogelijk te maken die van invloed zijn op de kasstromen van een verzekeringsmaatschappij. Deze module behandelt de CT6-cursus van de IFoA.
 • Geavanceerde financiële economie (keuzemodule)

Toelatingseisen

 • A-niveau: A * (wiskunde) AA
 • BTEC: Niveau 3 Diploma: DDD plus 'A'-niveau Wiskunde of een wetenschap op niveau A *
 • Extended Project Qualification (EPQ): we verwelkomen applicaties die de EPQ bevatten. Waar relevant, kan dit in ons aanbod zijn opgenomen, wat resulteert in een aanbieding 'A' Niveau verminderd met één cijfer
 • IB: 36 punten algemeen, 6 hoger niveau wiskunde, 5 minimum alle andere vakken.

Daarnaast vragen we ook om de volgende GCSE-vereiste:

 • Een minimum van niveau 5 (C) in GCSE Engels.

Als u algemene studies, kritisch denken of een 'A'-niveau in moedertaal studeert, worden deze onderwerpen niet opgenomen in enige aanbiedingsvoorwaarde.

Engelse taalvereisten

Als uw eerste taal geen Engels is, hebben we bewijs van Engelse taalvaardigheid nodig. Minimumeisen zijn:

 • IELTS: 6.5 met een minimum van 6 in elke eenheid
 • PTE Academisch: 58 algemeen met een minimum van 50 in elk onderdeel
 • GCSE: Engelse taalcijfer 5.

Carrièrepaden

De meerderheid van onze afgestudeerden worden actuariële stagiairs en studeert voor het examen van het Instituut en de faculteit van actuarissen. Anderen beginnen aan een loopbaan in:

 • investment banking en investment management
 • auditing
 • commercieel bankieren
 • verzekering
 • financiële analyse
 • beheer
 • computergebruik en onderwijs.
Deze school biedt programma's in:
 • Engels
City University of London

Laatst bijgewerkt op January 16, 2018
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2018
Duration
Duur
3 jaar
Voltijd
Price
Prijs
9,250 GBP
Locations
Verenigd Koninkrijk - City of London, Engeland
Startdatum: Sept. 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Price
VK / EU-studenten, voor het eerste studiejaar (2017/2018). Internationale studenten £ 17.000 voor het eerste studiejaar (2018/2019)