BSc in Actuariële wetenschappen

Algemeen

Lees meer over dit programma op de website van de school

Beschrijving van opleiding

Voor wie is het?

Je blinkt uit in en geniet van wiskunde, vooral modellering en waarschijnlijkheid. Je vindt het leuk om te vragen "Wat als?".

De vaardigheden die je opdoet tijdens de Bachelor-opleiding Actuarial Science zullen je actuariële carrière een kickstart geven. U kunt ook een loopbaan inlopen op het gebied van risicobeheer, vermogensbeheer of financiële analyse.

Doelen

Als je van wiskunde, statistiek, waarschijnlijkheid en economie houdt, vind je deze cursus ideaal. Voor de duur van je studie zul je dieper ingaan op deze kernonderwerpen, maar ook op stochastische modellen, financiële en financiële rapportering, business en natuurlijk actuariële wetenschap zelf. Je zult ook een zelfonderzoek doen naar een laatste jaars project op een gebied dat je interesseert en je ambities weerspiegelt.

Structuur

Wat zal ik leren?

 • Ontwikkel uw kennis en inzicht in actuariële wetenschappen, statistiek, wiskunde, financiën en aanverwante disciplines.
 • Ontwikkel uw vermogen om uw kennis en inzicht effectief te communiceren.
 • Ontwikkel uw begrip van de rollen van wiskundige en statistische berekening, analyse en beoordeling van actuariële wetenschap en financieel risicobeheer.
 • Ontwikkel uw vermogen om beredeneerde beoordelingen te maken, stel passende vragen en trek onafhankelijke conclusies.
 • Voorzie je van de vaardigheden die vereist zijn om professioneel te werken als actuaris of op andere gebieden met betrekking tot statistiek, financiën, risicobeheer en algemeen beheer.
 • Bereid je voor op postdoctorale studie in actuariële wetenschappen of aanverwante disciplines.

Jaar 1

Core modules:
 • Wiskunde voor actuariële wetenschap

  Deze module consolideert in eerste instantie je wiskundige kennis om ervoor te zorgen dat alle studenten hetzelfde basisbegrip hebben, ongeacht hun opleiding. In de tweede term behandelen we meer geavanceerde wiskundige onderwerpen. De wiskundevak is ontworpen om je de tools te geven die nodig zijn om de problemen in de andere modules op te lossen.

 • Waarschijnlijkheid en statistiek 1

  De kans- en statistiekmodule gaat ervan uit dat studenten arriveren zonder kennis van waarschijnlijkheid of statistiek. De module zal beginnen met basisbegrippen zoals samenvattende statistieken en basiswaarschijnlijkheid en zal deze concepten ontwikkelen tot meer geavanceerde onderwerpen zoals betrouwbaarheidsintervallen, hypothesetests, regressie en kansverdelingen. Deze module maakt deel uit van de CS1-cursus van de IFoA.

 • Financiën en investeringen wiskunde

  Deze module zal zich concentreren op het concept van de waardering van toekomstige geldbetalingen in termen van huidige waarden om een ​​vergelijking van verschillende inkomstenstromen mogelijk te maken, wat van cruciaal belang is bij elke financiële besluitvorming. In deze module zullen we alle betalingen als gegarandeerd beschouwen. We zullen ook kijken naar het koppelen van bedragen aan verschillende inflatie-indexen. Deze module behandelt een deel van de CM1-cursus van de IFoA.

 • Introductie Economie

  Om de mogelijke veranderingen in de financiële wereld te kunnen begrijpen, moeten studenten economie studeren. Deze module veronderstelt geen voorkennis en dekt zowel micro- als macro-economie gedurende het jaar. Deze module behandelt de CB2-cursus van de IFoA.

 • Toepassingen van IT

  Deze module bestaat uit drie componenten. In eerste instantie zult u het programma MiniTab gebruiken. Dit is een statistisch pakket dat krachtigere statistische analyse biedt dan het gebruik van een spreadsheet. Het tweede onderdeel gebruikt Excel-werkboekfuncties en het laatste onderdeel is het schrijven van VBA-code. Nogmaals, we gaan uit van geen voorafgaande kennis van programmeren en deze module is ontworpen om u in staat te stellen Excel te gebruiken in uw werk op de universiteit en ook een vaardigheid te bieden waar veel vraag naar is van werkgevers.

 • Introductie tot actuariële methoden

  Deze module is anders dan de andere modules die u bestudeert als een van de hoofddoelen is om u kennis te laten maken met de verschillende gebieden waar actuarissen werken, zodat u kunt gaan nadenken over de gebieden waarin u wilt werken. Bovendien is deze module deels beoordeeld door een groepspresentatie die een vaardigheid is die u nodig hebt bij sollicitaties.

Jaar 2

Core modules:

 • Calculus en lineaire algebra (wiskunde 2)

Deze module behandelt meer geavanceerde technieken in calculus en lineaire algebra die in uw andere modules op de graad zullen worden gebruikt.

Voorwaardelijke

Deze module combineert de ideeën van waarschijnlijkheid en financiële wiskunde om u in staat te stellen betalingen te waarderen die afhankelijk zijn van bepaalde gebeurtenissen. In deze module zullen we voornamelijk de technieken gebruiken om levensverzekeringsproducten te waarderen. Deze module behandelt een deel van de CM1-cursus van de IFoA.

Waarschijnlijkheid en statistieken 2

Deze module zal uw ontwikkeling voortzetten op het gebied van waarschijnlijkheid en statistieken. In het bijzonder zullen we ideeën uit uw eerstejaars wiskundemodule combineren om meer complexe situaties te kunnen modelleren. Deze module vormt het tweede deel van de CS1 van de IFoA.

Stochastische modellering

Met deze module kunt u de modellering van de onzekerheid van bepaalde probabilistische gebeurtenissen bestuderen. De technieken die u hier leert, kunnen in een aantal verschillende situaties worden toegepast en zullen verder worden ontwikkeld in meer geavanceerde modules. Deze module behandelt een deel van de CS2-cursus van de IFoA.

Financiële en financiële rapportering

Deze module introduceert u zowel op de financiële markten als ook een inleiding tot de accounts die bedrijven rapporteren. Beide zijn essentieel voor uw begrip van de financiële markten, zodat u oplossingen voor financiële risicovragen kunt ontwikkelen. Deze module behandelt de CB1-cursus van de IFoA.

Actuariële bruikbaarheid

Deze module kan worden gezien als een ontwikkeling van de ideeën die u in het eerste jaar in de module actuariële methoden hebt geïntroduceerd. In het bijzonder richten we ons op de rol van de actuaris in de City of London. In deze module wordt u bezocht door de Bank of England, Lloyd's of London en Staple Inn. Je wordt ook beoordeeld aan de hand van groepspresentaties waarvan er één door externe consultants wordt ingesteld.

Financiële economie (keuzemodule)

Hoewel Financiële Economie een keuzemodule is, nemen de meeste studenten deze module omdat deze deel uitmaakt van de CM2-syllabus van de IFoA. In deze module maakt u kennis met de waardering van financiële instrumenten met behulp van technieken uit eerdere modules, met name de module Stochastische modellering.

Jaar 3

Core modules:

 • Overlevingsmodellen

Deze module behandelt de modellering van overlevingsgegevens die essentieel zijn in actuarieel werk. Het combineert ideeën uit eerdere modules, met name Stochastic Models, Contingencies en Probability and Statistics. Deze module behandelt een deel van de CS2-cursus van de IFoA.

Geavanceerde onvoorziene omstandigheden

Deze module blijft technieken ontwikkelen die werden gezien in de module Voorwaardelijke gebeurtenissen, zodat u meer complexe toekomstige onzekere gebeurtenissen kunt waarderen. Deze module voltooit de CM1-cursus van de IFoA.

Statistische modellering

Deze module biedt een verdere voortzetting van uw ontwikkeling op het gebied van kansen en statistieken. In het bijzonder geven we u een introductie tot verschillende geavanceerde statistische technieken zoals toegepast in het actuariële veld. Deze module voltooit de CS1-cursus van de IFoA.

Probabilistische modellering

Deze module bouwt verder op je kennis van waarschijnlijkheidstheorie en stochastische modellering. Het introduceert enkele geavanceerde modellen die zijn of kunnen worden toegepast in actuarieel werk. Deze module voltooit de CS2-cursus van de IFoA.

Geavanceerde financiële economie (keuzemodule)

Toelatingseisen

 • A-niveau: A * (wiskunde) AA
 • BTEC: Niveau 3 Diploma: DDD plus 'A'-niveau Wiskunde of een wetenschap op niveau A *
 • Extended Project Qualification (EPQ): we verwelkomen applicaties die de EPQ bevatten. Waar relevant, kan dit in ons aanbod zijn opgenomen, wat resulteert in een aanbieding 'A' Niveau verminderd met één cijfer
 • IB: 35 punten algemeen, minimaal 6 in hoger niveau wiskunde en minimaal 5 alle andere vakken.

Daarnaast vragen we ook om de volgende GCSE-vereiste:

 • Een minimum van niveau 5 (C) in GCSE Engels.

Als u algemene studies, kritisch denken of een 'A'-niveau in moedertaal studeert, worden deze onderwerpen niet opgenomen in enige aanbiedingsvoorwaarde.Foundation-cursus voor VK / EU-studenten

Als u niet voldoet aan de kwalificatiecriteria voor deze cursus, kunt u nog steeds voldoen aan de criteria voor onze cursus Accounting en financiën. De Foundation-cursus is een eenjarig full-time programma dat een toegangsroute biedt tot de BSc Accounting and Finance-cursus.Internationale studenten

We accepteren een breed scala aan internationale en andere Britse kwalificaties bij Cass.

 • Typische toelatingseisen voor internationale en andere kwalificaties

Als u niet in aanmerking komt voor directe toegang, zijn er verschillende partners die voorbereidende internationale basiscursussen aanbieden voor studenten die toegang willen tot undergraduate degrees. Deze omvatten:Oprichting cursussen voor internationale studenten

INTO City , University of London

Voldoet niet aan de toelatingseisen? INTO City , University of London biedt een scala aan academische en Engelstalige programma's om je voor te bereiden op je studie aan City , University of London. Je leert van ervaren leraren in een speciaal internationaal studiecentrum.

Deze programma's zijn bedoeld voor internationale studenten die niet voldoen aan de vereiste academische en Engelse taal voor directe toegang. Ter voorbereiding op deze opleiding, leer meer over de International Foundation in Actuarial Science.

Kaplan International College (KIC) Londen

Daarnaast werkt City samen met KIC London om een ​​reeks voorbereidende cursussen voor internationale studenten te verzorgen. KIC London-cursussen bieden uitgebreide ondersteuning aan studenten - inclusief reguliere privéles. Studenten die met succes de KIC London Foundation-cursus op het vereiste niveau hebben afgerond, zijn verzekerd van een progressie naar de cursussen City , University of London.

Engelse taalvereisten

Als uw eerste taal geen Engels is, hebben we bewijs van Engelse taalvaardigheid nodig. Minimumeisen zijn:

IELTS: 6.5 met een minimum van 6 in elke eenheid

PTE Academic: 58 overall met een minimum van 51 in elke component

GCSE: Engelse taalcijfer 5.

posities

Een belangrijk onderdeel van een Cass Business School-graad is de mogelijkheid om professionele werkervaring op te doen. BSc Actuarial Science-studenten komen in aanmerking voor een facultatieve eenjarige betaalde stage in het derde jaar van een vierjarig sandwichprogramma.

De ervaring van werken bij een toonaangevende instelling kan van onschatbare waarde zijn voor uw toekomstige carrière. Het stelt je in staat om vaardigheden en competenties te verwerven die worden gezocht door afgestudeerde werkgevers, en geeft je een voorsprong op de concurrentie.

BSc Actuarial Science studenten genieten van een breed scala aan professionele plaatsingsmogelijkheden op gebieden zoals bedrijfsverzekering en risicobeheer, actuariële prijsbepaling en kapitaalbeheer.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

City, University of London is a special place. With skill and dedication, we have been using education, research and enterprise to transform the lives of our students, our community and the world for ... Lees meer

City, University of London is a special place. With skill and dedication, we have been using education, research and enterprise to transform the lives of our students, our community and the world for over a hundred years. Lees Minder