BSc in Actuariële wetenschappen

Algemeen

2 locaties beschikbaar

Beschrijving van opleiding

De afdeling Wiskunde en de School of Management hebben een nieuwe opleiding in Actuarial Science gestart.

Het nieuwe BSc Actuarial Science-programma biedt studenten een grondige basiskennis op het gebied van wiskunde, boekhouding, financiën en economie die relevant zijn voor een loopbaan in het actuariaat. Dit omvat een selectie van nieuwe actuariële modules die zijn ontworpen om de basisbegrippen van het Instituut en de Faculteit der Actuarissen te bestrijken, zodat afgestudeerden met een goede opleiding een aantal vrijstellingen van professionele examens kunnen verkrijgen.

Swansea University heeft een sterke onderzoeksbasis op gebieden die verband houden met Actuarial Science with Mathematics met een internationaal erkende 'Stochastic Analysis Group' en management dat het 'Hawkes Center for Empirical Finance' host. Afgestudeerden zullen hooggekwalificeerd zijn om het beroep van Actuarial in te gaan of loopbanen volgen; auditing, financiële analyse, verzekering, investment banking en management.

Als je niet over de vereiste toelatingseisen beschikt om door te gaan naar het eerste jaar van een opleiding, krijg je mogelijk een plaats aangeboden voor een opleiding met een geïntegreerd basisjaar.

Waarom Actuariële Wetenschappen in Swansea?

Je gaat naar een universiteit die een TEF Gold Award heeft, een erkenning van de Britse regering voor excellentie in lesgeven.

Gebaseerd op onze gloednieuwe Bay campus, staat Maths at Swansea gerangschikt:

 • Wereldranglijst (QS World University Rankings)
 • Top 15 in het VK voor afgestudeerde prospects (The Complete University Guide, 2020)
 • Top 20 in het VK voor studententevredenheid (The Guardian University Guide, 2020)


Je Actuariële Wetenschapservaring

Je zult vakken bestuderen die onze onderzoeksexpertise weerspiegelen in gebieden zoals stochastische analyse.

Bij het bijwonen van onze nieuwe £ 38 miljoen Computational Foundry van wereldklasse, worden uw studies uitgevoerd door een combinatie van lezingen, zelfstudies en seminars.

Onze state-of-the-art onderwijsfaciliteiten omvatten onderzoeks- en ontwikkelingslaboratoria, evenals netwerk- en inspiratieruimten.

Je leert logisch redeneren en construeert rigoureuze argumenten naast mondelinge en schriftelijke communicatievaardigheden.

We zullen je trainen voor een reeks van loopbanen, een basis bieden voor postdoctorale studie en onderzoek.


Actuariële wetenschappen Werkgelegenheidskansen

Het belang van het verwerven van waardevolle kernvaardigheden en levenservaring aan de universiteit is nog nooit zo belangrijk geweest. In de afdeling Wiskunde van de Universiteit van Swansea University leer je een breed scala aan onderwerpen door vooraanstaande experts die je in staat stellen om met succes een breed scala aan carrières na te streven.

Onze afgestudeerden in de wiskunde zijn op koers voor een hele reeks stimulerende mogelijkheden. Misschien vindt u uw toekomst in een carrière als data scientist, actuaris, statistisch analist of industrieel model.

Wij bieden een cv-workshop en u hebt toegang tot onze werkgelegenheidszone, die vacatures, tijdelijke vacatures en afgestudeerde banen publiceert. We hebben toegewijd personeel dat altijd beschikbaar zal zijn om ondersteuning op het gebied van inzetbaarheid te bieden, gedurende uw studie.

We nemen inzetbaarheid serieus en u verlaat Swansea University met veel meer dan een diploma en krijgt waardevolle levensvaardigheden en ervaringen tijdens uw reis.


Onderwerpen kunnen worden behandeld

 • rekening
 • Analyse
 • Algebra
 • Toegepaste statistieken
 • Boekhouding voor bedrijven
 • Economie voor boekhouding en financiën
 • Echte analyse en metrische spaties
 • Vectorrekening en meetmethode
 • Groepen en ringen
 • Waarschijnlijkheid
 • Financiële boekhouding
 • Investments
 • Middelen
 • Aandelen en obligaties
 • Complexe variabelen
 • Stochastische processen
 • Financiële wiskunde
 • Stochastische processen en overlevingsmodellen
 • Actuariële modellen en rentetarieven


Toelatingseisen

A-niveau: cijfer AAA om wiskunde op te nemen.

Welsh Baccalaureate: Vereisten zijn zoals voor A-niveaus waarbij je dezelfde niet-vakspecifieke score kunt gebruiken voor de Advanced Core Grade Grade van het Welsh Baccalaureate-examen.

BTEC: DDD plus graad A in A Niveau Wiskunde.

Scottish Highers: AABBB plus grade A in Mathematics.

Internationaal baccalaureaat: 36 tot 6 in wiskunde op hoger niveau.

IELTS 6.0 (met een minimum van 5,5 in elk onderdeel) of een gelijkwaardige Engelse test.

Alle aanvragen worden op individuele basis behandeld en we zullen de hele aanvraag bekijken wanneer we beslissen of we een aanbieding van een plaats willen doen, inclusief het evenwicht, de aard en kwaliteit van onderwerpen op A-niveau, AS en GCSE (of gelijkwaardig); persoonlijke verklaring en opmerkingen van de scheidsrechter.

Algemene Studies en Key Skills-kwalificaties zijn normaal uitgesloten van onze aanbiedingen.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

Swansea University is a research-led university that has been making a difference since 1920. The University community thrives on exploration and discovery, and offers the right balance of excellent t ... Lees meer

Swansea University is a research-led university that has been making a difference since 1920. The University community thrives on exploration and discovery, and offers the right balance of excellent teaching and research, matched by an enviable quality of life. Lees Minder
Swansea , Dubai + 1 Meer Minder