BSc in Biology (Hons)

University of Gloucestershire

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

BSc in Biology (Hons)

University of Gloucestershire

Door te leren in het veld en in het laboratorium, met de nadruk op lokale en wereldwijde biologische problemen, ontwikkel je de vaardigheden die nodig zijn om een ​​belonende biowetenschapsloopbaan te worden. Je begint met een grondige basis in biochemie, fysiologie, taxonomie en de ecologie van dieren en planten. Naarmate je verder komt in de cursus, kun je ervoor kiezen om thema's te volgen die overeenkomen met onze onderzoeksspecialismen in Molecular Biology, Ecology, Global Change Biology en Whole Organism Biology.

Je hebt de mogelijkheid om van veldopleidingen in het VK naar veldonderzoek in het buitenland te gaan, onderzoek te doen naar behoud en ecologie in Zuid-Afrika of de biologie van alpine settings in Zwitserland. In je tweede jaar heb je ook de mogelijkheid om onze stage-module te volgen, die niet alleen een kritische voorsprong geeft op de werkervaring, maar ook academische studiepunten toekent aan je diploma.

Gedurende de hele periode word je begeleid door docenten die worden bekroond vanwege hun uitmuntende prestaties en mediawerk, en internationaal erkend voor hun eerstelijns onderzoek in de biowetenschap. Deze omvatten professor Adam Hart die BBC2's Hive Alive, BBC4's Planet Ant: Life Inside the Colony en BBC Radio 4's Big Game Theory presenteerde.

Studiestijl

Je leert door veldwerk, laboratoriumanalyse, seminars, debatten en lezingen. Ongeveer 75% van de beoordelingen gebeurt via cursussen, door middel van consultancyrapporten, presentaties, essays, wetenschappelijke rapporten en praktische tests met de nadruk op actieve onderzoeksgebieden.

Careers

  • Bioloog
  • ecologist
  • Wildlife Journalist
  • Laboratorium technicus
  • Conservation Biologist

Industrielinks

In je tweede jaar heb je de mogelijkheid om onze stage-module te volgen, die niet alleen een kritische voorsprong biedt op de werkervaring, maar ook studiepunten aan je diploma toekent. Onlangs hebben studenten geïnterneerd met de NHS, de RSPB en met Gloucestershire Wildlife Trust. Anderen hebben leservaring opgedaan in scholen, die cruciaal zijn voor hun lerarenopleidingstoepassingen. En sommigen hebben zich bij ons aangesloten bij ons onderzoek naar bacteriën en maagzweren, genen in immunogenetica en automatische vleermuisdetectoren in ecologisch advies. Geassocieerde professionele accreditaties - Vanwege hun toegepaste inhoud worden onze biologiecursussen erkend door de Royal Society of Biology - een wereldwijde gemeenschap van multidisciplinaire wetenschappers.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels


Laatst bijgewerkt op June 18, 2018
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2019
Duration
Duur
3 - 4 jaar
Deeltijd
Voltijd
Price
Prijs
9,250 GBP
Thuis- en EU-studenten: 9.250 GBP per jaar. Internationale studenten: 13.840 GBP per jaar.
Locations
Verenigd Koninkrijk - Cheltenham, Engeland
Startdatum : Sept. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Aug. 31, 2021
Dates
Sept. 2019
Verenigd Koninkrijk - Cheltenham, Engeland
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Aug. 31, 2021