BSc in Chemical Engineering

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Overzicht

De missie van de afdeling Engineering van de Benedictine College is om een multidisciplinaire technische undergraduate opleiding te bieden, gebouwd op een authentiek katholieke basis voor vrije kunsten. Afgestudeerden van het programma zullen professionals zijn die uitstekende probleemoplossers zijn, toegewijd aan de hoogste ethische normen en bekwame communicatoren. Ze zullen de rol van techniek als een beroep begrijpen en hun plicht, als ingenieurs, om het algemeen welzijn van de samenleving te bevorderen.

De afdeling Engineering biedt een Bachelor of Science graad in Chemical Engineering. Terwijl ze het engineering-programma blijven ontwikkelen, wordt een vergoeding van $ 150 per semester aan elke student in rekening gebracht om de voortdurende verbetering van het engineeringprogramma te ondersteunen.

Carrièremogelijkheden

  • De werkgelegenheid van chemische ingenieurs wordt geschat om van 2016 tot 2026 8 percenten te groeien, ongeveer zo snel zoals het gemiddelde voor alle beroepen. De vraag naar de diensten van chemische ingenieurs hangt grotendeels af van de vraag naar de producten van verschillende verwerkende industrieën.
  • Het gemiddelde jaarloon voor chemische ingenieurs bedroeg $ 98.340 in mei 2016

Voorgestelde volgorde van cursussen

Eerste jaar

ENGR-1200

Tweedejaars jaar

Ceng 2010

Junior jaar

Ceng-3250

Laatste jaar

Ceng-4600

Laatste semester

Ceng-SRCOMP

Total Program Credits: 152

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

Heir to the 1500 years of Benedictine dedication to learning, Benedictine College’s mission as a Catholic, Benedictine, liberal arts, residential college is the education of men and women within a com ... Lees meer

Heir to the 1500 years of Benedictine dedication to learning, Benedictine College’s mission as a Catholic, Benedictine, liberal arts, residential college is the education of men and women within a community of faith and scholarship. Lees Minder