BSc in Computer Science and Engineering

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Over de majoor

Het programma Computer Science and Engineering (CSE) biedt een solide basis in computertechnologie gecombineerd met een sterke basis in softwareontwerp en -ontwikkeling. Ons programma geeft u een grondig begrip van hoe software wordt gesynthetiseerd met hardware, waardoor u volledig begrijpt hoe een computer werkt. Deze sterke basis stelt afgestudeerden in staat om elke uitdaging op het gebied van computersystemen in het hele software-hardwarespectrum aan te pakken.

De volgende Accreditation Board for Engineering and Technology (ABET) Engineering Accreditation Commission (EAC) Student Learning Outcomes (SLO's) beschrijven de vaardigheden en kennis die zijn verworven door CSE-afgestudeerden:

 1. Een vermogen om complexe technische problemen te identificeren, formuleren en op te lossen door principes van engineering, wetenschap en wiskunde toe te passen.
 2. De mogelijkheid om technisch ontwerp toe te passen om oplossingen te produceren die aan specifieke behoeften voldoen, rekening houdend met de volksgezondheid, veiligheid en welzijn, en met wereldwijde, culturele, sociale, ecologische en economische factoren.
 3. Een vermogen om effectief te communiceren met verschillende doelgroepen.
 4. Het vermogen om ethische en professionele verantwoordelijkheden in technische situaties te herkennen en gefundeerde oordelen te vormen, waarbij rekening moet worden gehouden met de impact van technische oplossingen in mondiale, economische, ecologische en maatschappelijke context.
 5. Het vermogen om effectief te functioneren in een team waarvan de leden samen leiderschap bieden, een collaboratieve en inclusieve omgeving creëren, doelen stellen, taken plannen en doelen halen.
 6. Het vermogen om gepaste experimenten te ontwikkelen en uit te voeren, gegevens te analyseren en interpreteren, en technische oordeelsvorming te gebruiken om conclusies te trekken.
 7. Het vermogen om nieuwe kennis te verwerven en toe te passen indien nodig, met behulp van geschikte leerstrategieën.

Bovendien worden de SLO's van de ABET Computing Accreditation Commission (CAC) ook overgenomen door afgestudeerden van CSE:

 1. Analyseer een complex computerprobleem en pas de principes van computing en andere relevante disciplines toe om oplossingen te vinden.
 2. Ontwerp, implementeer en evalueer een computergebaseerde oplossing om te voldoen aan een bepaald aantal computervereisten in het kader van de discipline van het programma.
 3. Communiceer effectief in verschillende professionele contexten.
 4. Herken professionele verantwoordelijkheden en maak geïnformeerde beoordelingen in computerpraktijken op basis van wettelijke en ethische principes.
 5. Functioneer effectief als lid of leider van een team dat zich bezighoudt met activiteiten die aansluiten bij de discipline van het programma.
 6. Pas de theorie van computerwetenschap en grondslagen voor softwareontwikkeling toe om op computer gebaseerde oplossingen te produceren.

Onze deskundige faculteit ondersteunt u met een-op-een instructie en academisch advies.

Diploma-eisen

Je moet in totaal 131 studiepunten behalen, waarvan 96 studiepunten een combinatie is van kerncursussen informatica, wiskunde, wetenschappen en techniek.

Benodigde cursussen

Onder de vereiste cursussen zijn:

 • Fundamentals of Computing I en II
 • Architectuur en assembleertaal
 • Calculus I en II
 • Differentiaalvergelijkingen
 • Engineering en ontwerp
 • Digitale systeemlogica
 • College Chemistry I
 • Op wiskunde gebaseerde fysica

Meer informatie is beschikbaar

Carrière Outlook

Enkele carrières waarop u zich kunt voorbereiden zijn:

 • Hardware architect en ingenieur
 • Netwerk architect
 • Systeemtechniek
 • Informatie beveiligingsanalist

Testimonial van studenten

"Door zich in te schrijven voor het CSE-programma kreeg Maggie, een luchtvaartliefhebber die vlieglessen volgt, de kans om haar sterke technische vaardigheden te versterken en zich onder te dompelen in een veelzijdige omgeving. Ze was ook blij om de CSE-major te leren combineren met al haar favoriete vakken door de integratie van elektrotechniek en computertechniek met informatica. "

Maggie Piotrowski '22, Computer Science and Engineering

Laatst bijgewerkt op aug 2020

Over de school

At the University of Hartford, we help you make your mark on the world. A unique combination of challenging academics, exceptional faculty, student life, and support will guide you through your colleg ... Lees meer

At the University of Hartford, we help you make your mark on the world. A unique combination of challenging academics, exceptional faculty, student life, and support will guide you through your college career. So, why UHart? Because we have it all. Lees Minder