BSc in Economics

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Over

Het programma Economie heeft twee centrale activiteiten, eerst om studenten te trainen op het niveau van niet-gegradueerden in de methoden en ideeën van de moderne economie. Ten tweede moet zowel fundamenteel als toegepast onderzoek in de economie worden uitgevoerd dat de grens van kennis op dit gebied naar voren schuift.

Onderscheidende kenmerken van het programma

Het programma Economie aan de BUE onderscheidt zich op een aantal gebieden: het is een van de weinige programma's in Economie die beschikbaar zijn in Egypte en volledig in overeenstemming is met de vereisten van een Bachelor of Science (in tegenstelling tot Arts) diploma. De nadruk ligt sterk op analytische benaderingen van economische problemen met betrekking tot de toepassing van wiskunde, statistiek, econometrie en econometrische modellering.

Het programma onderscheidt zich ook door zijn thematische benadering van de economische discipline over vijf thema's die consequent worden gepresenteerd vanaf het begin - van voorbereidend niveau tot eind Honoursniveau. Dit zijn: Micro-economie; Macro-economie; Kwantitatieve analyse; Financiële economie en gebiedsstudies. Elk thematisch gebied wordt ondersteund door een specifieke subjectleider die verantwoordelijk is voor consistentie tussen alle modules binnen een thema en ervoor zorgt dat de modeleiders contact onderhouden met zijn / haar subjectleider in alle aspecten met betrekking tot modulespecificatie, levering, voorgestelde specificatiewijzigingen en pedagogische zaken .

Het programma biedt studenten ook een volledige module in onderzoeksmethoden ter voorbereiding op hun Honours-proefschrift, als hun voorstel wordt goedgekeurd. Afhankelijk van de geselecteerde keuzemodules en de keuze van het onderzoeksthema voor de Honours Dissertation kunnen studenten zich concentreren op een van de vijf thematische gebieden van het programma. Dit vergroot hun vaardigheden op het gebied van inzetbaarheid als zij van plan zijn verdere postdoctorale studies voort te zetten en te werken in een academische of onderzoeksloopbaan of beide.106987_libraryinside.png

Als alternatief kunnen studenten een andere stroom volgen door te kiezen voor een afstudeerproject in plaats van de Honours-dissertatie in niveau 6. Het afstudeerproject biedt studenten die een meer praktische ervaring willen op het werk, alle vaardigheden die ze nodig hebben om te werken in de gebied van haalbaarheidsstudie, bankenkrediet en projectbeoordeling of zelfs het opzetten van hun eigen projecten. Zo biedt het programma een unieke reeks modules en specialisatiegebieden die de student in staat stellen de nodige vaardigheden te ontwikkelen om hen in staat te stellen hun inzetbaarheid te maximaliseren in hun favoriete loopbaan binnen de graduate arbeidsmarkt in zowel Egypte als het buitenland.

Programmadoelen

  • Om goed gekwalificeerde studenten te voorzien van een hoogwaardige en uitdagende onderwijservaring op het gebied van intellectuele en persoonlijke ontwikkeling in het kader van academische studies met betrekking tot economie.
  • Ontwikkelen bij studenten van het vermogen om de kennis en vaardigheden die ze hebben opgedaan toe te passen op de oplossing van theoretische en toegepaste problemen in de economie.
  • Om in studenten een diepgaande kennis en inzicht te ontwikkelen, een reeks cognitieve en praktische vaardigheden in de economie en een reeks van generieke overdraagbare vaardigheden die van waarde zullen zijn in werkgelegenheid en als zelfstandige.
  • Om studenten te voorzien van de kennis en vaardigheden, van waaruit ze kunnen doorgaan met verdere studies in de economie, aanverwante gebieden of in multidisciplinaire gebieden met betrekking tot de economie.

De bovenstaande doelen worden bereikt door ze in te bedden in het programma en de module Beoogde leerresultaten (ILO's) te bereiken.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

BUE is Egypt’s major university delivering British Higher Education with students graduating with both Egyptian and UK degrees. It is the largest face-to-face provision of British Transnational Higher ... Lees meer

BUE is Egypt’s major university delivering British Higher Education with students graduating with both Egyptian and UK degrees. It is the largest face-to-face provision of British Transnational Higher Education in the Middle East, leading in Educational Quality, the Student Experience, and Research and Enterprise. Lees Minder