BSc in Environmental Science

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Milieuwetenschappen proberen de vele interacties tussen de omgeving en zijn componenten te begrijpen, inclusief de invloed van menselijke activiteiten op het milieu enerzijds en de invloed van het milieu op de mens anderzijds. Milieukunde raakt het hart van milieukwesties in termen van het begrijpen van de wetenschap achter hen evenals in het ontwikkelen van wetenschappelijk verantwoorde oplossingen.

Het Environmental Science-programma bevordert de ontwikkeling van probleemoplossende vaardigheden, een brede en solide wetenschappelijke kennisbasis, en het leert effectieve teamsamenwerking omdat het begrip van en oplossingen voor milieukwesties vaak expertise inhouden op vele wetenschappelijke gebieden zoals geologie, hydrologie, biologie , chemie, natuurkunde, evenals milieubeleid. Teamvaardigheden, waaronder leiderschapskwaliteiten, zijn van vitaal belang voor de milieuwetenschapper en vormen een integraal onderdeel van de nieuwe Environmental Science-major. Het programma zal afgestudeerden opleveren die zich inzetten voor maatschappelijke betrokkenheid en gekwalificeerd zijn voor een baan bij de industrie, overheidsinstanties, milieuadviesbureaus en graduate studies in Environmental Science of aanverwante gebieden.

Milieuwetenschappen integreert een breed scala aan wetenschappelijke disciplines die nodig zijn om de omgeving en de vele interacties tussen de componenten te begrijpen. Deze interacties omvatten de impact van menselijke activiteiten op het milieu en de impact van het milieu op de mens.


Leerbehoeften

De interdisciplinaire Environmental Science major vereist een totaal van 79-82 credits via de volgende cursussen.

Benodigde cursussen
Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

Pursue your goals with top-notch faculty and small class sizes. Explore over 80 rigorous programs in the arts, sciences, education, and business. At Northeastern, find yourself among a welcoming and d ... Lees meer

Pursue your goals with top-notch faculty and small class sizes. Explore over 80 rigorous programs in the arts, sciences, education, and business. At Northeastern, find yourself among a welcoming and diverse community of scholars who are as serious about their education as you are. Lees Minder