BSc in General Business Administration

Algemeen

Beschrijving van opleiding

De major General Business Administration is ontworpen voor diegenen die een brede kennis van bedrijfsdomeinen (Accounting, Finance, Management en Marketing) willen ontwikkelen in plaats van zich te concentreren op een specifieke. In het bijzonder, degenen die bedrijfsgeneraals of ondernemers willen worden en diegenen die geïnteresseerd zijn in het starten of beheren van kleine en middelgrote ondernemingen, kunnen de algemene bedrijfsadministratie major volgen.

Het College van Business en Management heeft een reeks goed vastgestelde leerdoelen en leerdoelen voor alle programma's die periodiek worden beoordeeld. Het College of Business and Management is geaccrediteerd door de Association to Advance Collegiate Schools of Business (AACSB) en behoort tot de top vijf procent van de wereldwijde business schools die opleidingen aanbieden. Zie de Dean's Welcome voor vier overtuigende functies om te studeren in het College of Business and Management.


Programma voordelen

Het curriculum voor de major General Business Administration is ontworpen om studenten een betere flexibiliteit te bieden bij het kiezen van cursussen in de disciplines Accounting, Finance, Management en Marketing op basis van hun interesse.

Als u de algemene bedrijfsadministratie met succes voltooit, kunt u een bedrijfssituatie benaderen vanuit een probleemoplossend perspectief: abstracte kernproblemen die in de situatie moeten worden aangepakt, relevante bedrijfskennis en opties die geschikt zijn voor de situatie identificeren, deze opties kritisch analyseren en maak een duidelijke schriftelijke en mondelinge aanbeveling.


Carrièremogelijkheden

De kennis en vaardigheden die zijn ontwikkeld in de major General Business Administration kunnen studenten kwalificeren voor een breed scala aan banen in zowel publieke als private organisaties vanwege hun brede voorbereiding in het algemeen. Een voorbeeld van de banen na het afstuderen zijn onder meer:

  • Accountants
  • ondernemers
  • Financiële functionarissen
  • (Assistent) General Managers
  • Human Resources generalisten
  • Marketingcoördinatoren
  • (Branch) Operations-generalisten
  • Verkoop generalisten

Northeastern's Career Services stelt studenten en alumni in staat uitstekende kansen te bieden voor loopbaanonderzoek.


Leerbehoeften

Dit programma is bedoeld voor studenten die General Business als primaire (eerste of enige) major voltooien. Het biedt een brede, interdisciplinaire oriëntatie op de moderne bedrijfstheorie en -praktijk. Studenten in deze optie moeten voldoen aan het volledige College of Business Core Curriculum, samen met 24 andere kredieturen in Business. Een overzicht van deze optie is als volgt:

Kerncursussen bedrijfs- en management

* Exclusief MNGT-393, ACTG-300, BLAW-380, BLAW-381 en 300-niveau kerncursussen.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

Northeastern’s diverse academic offerings, student population and learning opportunities are just a few of the reasons NEIU is a unique and vibrant place to earn a degree. Our mission, vision, values ... Lees meer

Northeastern’s diverse academic offerings, student population and learning opportunities are just a few of the reasons NEIU is a unique and vibrant place to earn a degree. Our mission, vision, values and support services are all here to help you reach your full potential. We invite you to take a closer look at our programs. We look forward to discussing your options with you. Lees Minder

Accreditaties

AACSB Accredited