BSc in Integrated Engineering

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Overzicht

In de huidige technologische samenleving moeten ingenieurs hun weg weten te vinden in een veld dat zich uitstrekt van hightech-materialen tot onbemande luchtvaartuigen. We hebben steeds meer ingenieurs nodig, wiens kennis niet beperkt is tot één smal onderwerp, maar die hun kennis en vaardigheden kan koppelen aan IT, bedrijfs- en procesbeheer, productontwikkeling, ontwerp en de digitalisering van productie. Dat alles en nog veel meer wordt onderwezen in Integrated Engineering!

Specialiteit

TalTech's curriculum van Integrated Engineering verenigt verschillende technische onderwerpen om te voldoen aan de toenemende behoefte aan ingenieurs met veelzijdige vaardigheden en kennis die de gecompliceerde problemen van de hedendaagse industrie kunnen oplossen. Daarom zullen je studies programmeren, Computer Aided Design (CAD), Robotics en Digital Manufacturing omvatten.

Het curriculum is in het Engels en bereidt de studenten voor op verdere studies in de curricula van de masteropleiding op het gebied van technologie en IT. Met het Erasmus-programma krijg je de mogelijkheid om een ​​semester in het buitenland te studeren. Je vergroot ook je invloedssfeer door samen met internationale studenten en Erasmus uitwisselingsstudenten te studeren.

Primaire cursussen

  • Digitale productie

Je zult de rol van VR / AR in de ontwikkeling van diensten tijdens deze cursus begrijpen. Daarnaast doorloop je het hele simulatieproces van het plannen van productie en het genereren van ideeën tot een prototype, waarbij je de productie van Industrial Internet of Things (IIoT) -technologieën begeleidt. Verder kunt u VR / AR gebruiken voor het besturen van robots van afstands- en ontwerpgebruikersinterfaces voor smart-glass-toepassingen.

  • Robotics

Je zult diep in de interne werking van robots kijken: welke componenten ze bevatten, hoe ze te besturen, te programmeren en te onderwijzen.

  • Industrieel ontwerp Basic

Na het succesvol afronden van deze cursus, zul je de rol van design in productontwikkeling begrijpen. Je gaat door het hele creatieve ontwerpproces van het ontdekken van een probleem en het genereren van ideeën tot een prototype.

Het 3 jaar (180 ECTS) curriculum bestaat uit de volgende modules:

- Algemene studies
- Exacte en natuurwetenschappen (24 sp.)
- Wiskunde (15 sp.)
- Sociale en economische wetenschappen (15 sp.)
- kernstudies
- Energie en toepassingen (24 sp.)
- Informatietechnologie (24 sp.)
- Mechanica (18 sp.)
- Technologie en productie (24 sp.)
-Speciale studies
- Ontwerp en engineering (18 sp.)
- Integrated Engineering (6 sp.)
- Gratis keuzevakken (6 ECTS)
- afstudeerscriptie (6 sp.)

Waarom deze specialiteit?

  • Het verbinden van verschillende gebieden, zoals IT, bedrijfs- en procesbeheer, ontwerp en productontwikkeling, mechatronica en de digitalisering van productie, kan alleen bij TalTech in Estland (en in de hele Baltische regio) worden bestudeerd. We hebben de beste kansen en laboratoria van hoge kwaliteit hiervoor: laboratoria voor 3D-printen, mechatronica, hout, metaal, elektronica, logistiek, mobiele diensten en media, virtuele en augmented reality, etc.
  • Als student kun je je aansluiten bij het TalTech Mektory Satellite-programmateam, de TalTech Robotics Club of het studententeam FS Team Tallinn om wat je hebt geleerd in de praktijk te brengen en nieuwe en opwindende ideeën uit te proberen.

Wie word je na je afstuderen?

De meeste ingenieurs werken in internationale teams. Misschien vindt u een baan als productontwikkelaar die nieuwe producten, machines, systemen en diensten maakt. Product- en designmanagers zijn nodig in bedrijven die hun eigen producten of productfamilies maken of productontwikkeling uitvoeren. Als productiemanager of -ingenieur moet u de constructie, het gebruik en de technologische mogelijkheden van verschillende technische systemen kennen, zoals robots, productielijnen, enz. Steeds meer specialisten met sterke IT-vaardigheden zoals softwareontwikkelaars of producteigenaren zijn nodig om producten te nemen en productie verder naar een online platform.

Laatst bijgewerkt op nov 2018

Over de school

A vision of today’s society is innovative, entrepreneurial, technologically advanced, and open to the world, and this is what Tallinn Unversity of Technology (TalTech) is applying for through internat ... Lees meer

A vision of today’s society is innovative, entrepreneurial, technologically advanced, and open to the world, and this is what Tallinn Unversity of Technology (TalTech) is applying for through internationally high-level studies and research. Lees Minder