BSc in International Business

Algemeen

4 locaties beschikbaar

Beschrijving van opleiding

Met de snelle globalisering van bedrijven moeten bedrijven hun activiteiten internationaal uitbreiden om concurrerend te blijven. De Bachelor of Science in International Business-opleiding biedt de essentiële vaardigheden, praktijken en specialisatie voor studenten op zoek naar een toekomst als internationale zakelijke leidinggevenden.

Naast academici van hoge kwaliteit biedt Schiller International University haar studenten de vrijheid om over te stappen naar een van haar campussen wereldwijd. Deze unieke mogelijkheid biedt internationale zakelijke studenten de mogelijkheid om te communiceren met collega's uit de hele wereld en ervaar uit de eerste hand de mondiale aard van het bedrijfsleven van vandaag.

Bovendien, het behalen van uw International Business-graad online geeft u de flexibiliteit om lessen te volgen volgens uw schema!

Er zijn veel internationale zakelijke functies beschikbaar in de Verenigde Staten, maar de mogelijkheden om in het buitenland te werken en te reizen zijn er in overvloed. Naast de basisprincipes van het bedrijf, zullen studenten vertrouwd raken met de taalkundige, sociale, economische en politieke omstandigheden en zakelijke praktijken van verschillende landen. Principes in bedrijfskunde, evenals de toepassing van economie en de psychologie van marketing, komen aan bod.

Aangeboden op de volgende campussen:

Tampa Bay, Parijs, Heidelberg, Madrid

Nu steeds meer bedrijven over de hele wereld multinationaal zijn geworden, hebben ze steeds meer leidinggevenden nodig die in een internationaal kader effectief kunnen omgaan met organisatorische problemen. Het International Business-programma aangeboden door SIU is ontworpen om aan deze behoeften te voldoen. Naarmate studenten dit diploma behalen, kunnen ze ervoor kiezen om van de ene SIU-campus naar de andere over te stappen om te profiteren van interacties met verschillende culturen, waaronder de sociale, economische en politieke omstandigheden die verband houden met zakelijke praktijken in verschillende landen.

110230_110206_SIUBrochureNew-41.jpg

Afgestudeerden van het International Business-programma zullen in staat zijn om:

  • Pas basispraktijken toe om internationale zakelijke problemen op te lossen.
  • Beoordeel marktglobaliseringsfactoren en typische bedrijfsstrategieën om te concurreren op buitenlandse markten.
  • Integreer cultureel gevoelige concepten op een wereldwijde schaal.
  • Analyseer nieuwe problemen waarmee landen of bedrijven op internationale markten worden geconfronteerd.

110231_110196_SchillerGrad_30Apr2015_50_3941.jpg

Laatst bijgewerkt op aug 2020

Over de school

Since its founding four decades ago, Schiller International University has prepared men and women for leadership, government and service roles in countless countries. Schiller’s global heritage, inter ... Lees meer

Since its founding four decades ago, Schiller International University has prepared men and women for leadership, government and service roles in countless countries. Schiller’s global heritage, international programs, cosmopolitan locations and experienced faculty continue to attract students from around the world. Lees Minder
Parijs , Heidelberg , Madrid , Largo , Tampa + 4 Meer Minder