BSc in International Hospitality and Tourism Management

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Onze Bachelor of Science in het International Hospitality and Tourism Management-programma is voor diegenen met een passie voor het oversteken van continenten en culturen. Zoekers van deze graad zijn avontuurlijke individuen met een sterk verlangen om te communiceren met mensen van over de hele wereld. Ze willen de culturele en persoonlijke behoeften van reizigers begrijpen, zodat ze de meest bevredigende ervaring kunnen bieden. Getalenteerde professionals in internationale gastvrijheid en toerismebeheer zijn verantwoordelijk voor het creëren van positieve herinneringen die toeristen zich een leven lang herinneren.

Schiller International University studenten van Schiller International University kunnen zonder boete overstappen naar een van hun campussen wereldwijd. Deze unieke mogelijkheid om te reizen is een onschatbare manier om persoonlijk contact te krijgen met mensen uit landen over de hele wereld om cultureel bewustzijn te vergroten. In een veld met de nadruk op succesvol multicultureel contact, maakt deze vrijheid om grenzen te overschrijden de Schiller International University de ideale universiteit voor een Associate of Science-graad in International Hospitality and Tourism Management.

110271_110185__MG_1254.jpg

Internationaal toerisme is een van de snelst groeiende sectoren op het gebied van dienstverlening en zaken. Deze groei in de branche heeft gezorgd voor meerdere banen en intense concurrentie. Schiller International University biedt studenten kwaliteitsonderwijs door gekwalificeerde en ervaren instructeurs in onderwerpen die hen voorbereiden om te voldoen aan de eisen van de markt om werk in het veld te vinden.

Internationale gastvrijheid en toerisme is een van de snelst groeiende sectoren in de dienstverlenende en zakelijke sector. De wildgroei aan golfbanen, tennis- en bootclubs, themaparken en andere vrijetijds- en recreatieactiviteiten heeft een enorme industrie gecreëerd die vele duizenden banen biedt

Afgestudeerden van de Bachelor of Science in het International Hospitality and Tourism Management-programma zullen in staat zijn om:

  1. Pas kennis, vaardigheden en ervaring toe door individuele en teamgerichte activiteiten binnen een multiculturele omgeving.
  2. Houd toezicht op belangrijke gebieden van hotelactiviteiten.
  3. Demonstreer kennis van management van de toeristenindustrie.
  4. Demonstreer kritisch denk-, schrijf-, analytisch en besluitvormingsvermogen.
  5. Bewijs bewustzijn en kennis van branchetrends en best practices.

Aangeboden op de volgende campussen:
Madrid

110270_110204_SchillerParis_27Nov2014_BertrandOrsal_StageImage_51_6310.jpg

Laatst bijgewerkt op aug 2020

Over de school

Since its founding four decades ago, Schiller International University has prepared men and women for leadership, government and service roles in countless countries. Schiller’s global heritage, inter ... Lees meer

Since its founding four decades ago, Schiller International University has prepared men and women for leadership, government and service roles in countless countries. Schiller’s global heritage, international programs, cosmopolitan locations and experienced faculty continue to attract students from around the world. Lees Minder
Parijs , Heidelberg , Madrid , Largo , Tampa + 4 Meer Minder