BSc in Management

Algemeen

Beschrijving van opleiding

De Management-major is bedoeld voor diegenen die willen leren hoe ze de verzameling van activiteiten, de organisatorische infrastructuur, het kapitaal en de menselijke hulpbronnen die betrokken zijn bij bedrijfsprocessen moeten plannen en organiseren, en hoe ze deze processen kunnen aansturen, leiden en controleren om een ​​organisatiedoel te bereiken .

Het College van Business en Management heeft een reeks goed vastgestelde leerdoelen en leerdoelen voor alle programma's die periodiek worden beoordeeld. Het College of Business and Management is geaccrediteerd door de Association to Advance Collegiate Schools of Business (AACSB) en behoort tot de top vijf procent van de wereldwijde business schools die opleidingen aanbieden. Zie de Dean's Welcome voor vier overtuigende functies om te studeren in het College of Business and Management.


Programma voordelen

Het curriculum voor de Management major is ontworpen om studenten te laten kennismaken met moderne concepten, theorie en hulpmiddelen, evenals hun toepassing / verbinding met praktijken.

Succesvolle afronding van de Management major stelt u in staat om vanuit een probleemoplossend perspectief een managementsituatie te benaderen: abstracte kernproblemen die in de situatie moeten worden aangepakt, relevante managementkennis en geschikte opties voor de situatie identificeren, deze opties kritisch analyseren en een duidelijke schriftelijke en mondelinge aanbeveling.


Carrièremogelijkheden

De kennis en vaardigheden die zijn ontwikkeld in Management Management kunnen op veel gebieden worden toegepast; daarom kunnen studenten die leidinggeven aan Management mogelijk een baan vinden in een grote verscheidenheid aan bedrijfstakken en organisaties. Een voorbeeld van de banen na het afstuderen omvat:

  • Human Resource Management Specialisten
  • Productie- en inventariscontrolespecialisten
  • Operations, Logistics en Supply Chain Managers
  • Quality Assurance-analisten
  • Inkoop en verkoopmanagers
  • Winkel, restaurant, hotel, onroerend goed en facilitair managers
  • Management consultants
  • Trainingsspecialisten en zakelijke trainers

Northeastern's Career Services stelt studenten en alumni in staat uitstekende kansen te bieden voor loopbaanonderzoek.


Leerbehoeften

Benodigde cursussen

* Maximaal twee niet-managementcursussen kunnen worden toegepast als keuzevakken voor de Major in Management voor de Bachelor of Science Degree.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

Northeastern’s diverse academic offerings, student population and learning opportunities are just a few of the reasons NEIU is a unique and vibrant place to earn a degree. Our mission, vision, values ... Lees meer

Northeastern’s diverse academic offerings, student population and learning opportunities are just a few of the reasons NEIU is a unique and vibrant place to earn a degree. Our mission, vision, values and support services are all here to help you reach your full potential. We invite you to take a closer look at our programs. We look forward to discussing your options with you. Lees Minder

Accreditaties

AACSB Accredited