BSc in psychologie

York St John University

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

BSc in psychologie

York St John University

Studeren Psychologie biedt studenten een uitgebreide opleiding in de wetenschappelijke grondslagen van de psychologie en een inleiding tot de toegepaste praktijk in meerdere domeinen. Dit programma is door het BPS geaccrediteerd als een goedgekeurde niet-gegradueerde reeks van psychologische studie in het Verenigd Koninkrijk.

De Bachelor of Science (Honours) Psychology * biedt een wetenschappelijke benadering voor het begrijpen van gedrag en denken. In jaar 1 ontwikkelen studenten een breed begrip van basale psychologische processen, die in het jaar 2 uitgebreid en uitgebreid worden behandeld. Het laatste jaar van het programma stelt studenten in staat zich te concentreren op hun individuele interessegebieden in de psychologie via keuzemodules en zelfstudie. -Gegenereerd onderzoek; laatste jaarklassen zijn beperkt in omvang om een ​​meer individuele leerervaring te bieden. Gedurende de graad, studenten deelnemen aan laboratoriumwerk en werken aan de British Psychological Society Code of Ethics. Om de wetenschappelijke competentie te ontwikkelen die ten grondslag ligt aan de discipline en het beroep, worden studenten opgeleid in data-analytische technieken en de onderzoeksmethoden die door psychologen worden gebruikt. Het programma voorziet afgestudeerden van de fundamentele wetenschappelijke gronding en theoretisch inzicht die vereist zijn voor geavanceerde niveaubewaking.

* Het programma is onder voorbehoud van verlenging in 2018

Cursus structuur

Deze graad is ontworpen om een ​​gedegen, kernkennis van psychologie te bieden en hoe deze van toepassing is op veel aspecten van de menselijke conditie. De inhoud van de cursus omvat de volledige breedte van de discipline psychologie, van de biologie van de hersenen tot de studie van gemeenschappen en samenlevingen.

Dit programma is geaccrediteerd als het verlenen van geschiktheid voor de Graduate Basis voor Chartership met de British Psychological Society mits de minimum kwalificatienorm voor tweedeklas onderscheidingen wordt behaald.

Programma specificatie

Meer informatie over deze cursus is beschikbaar in de programmaspecificatie . Houd er rekening mee dat de programmaspecificatie betrekking heeft op cursusinhoud die momenteel wordt bestudeerd door studenten van de universiteit. Voor nieuwe programma's wordt de programmaspecificatie voor aanvang van de cursus online beschikbaar gesteld.

Leerondersteuning

York St John University werkt hard om een ​​inclusieve omgeving te creëren voor al onze studenten. We bieden verschillende ondersteuningsservices om studenten tijdens hun studie te helpen.

Toelatingseisen

De minimale toelatingseisen voor deze cursus zijn:

120 UCAS-tariefpunten

3 GCSE's in graad C of hoger (of gelijkwaardig), inclusief Engelse taal en wiskunde

Kwalificatoire kwalificaties van niveau 2 (bijv. Volwassen cijfer, sleutelvaardigheden toepassing van nummer) zijn niet acceptabel in plaats van GCSE wiskunde

Voor het invoeren van 2017 heeft UCAS gewijzigd hoe zijn tariefpunten worden berekend. Bereken uw tariefpunten.

Honoraria en financiering

Om met ons te studeren voor een bachelordiploma, moet je collegegeld betalen voor je opleiding. Hoeveel u betaalt, is afhankelijk van of u een VK bent

Lees meer over de financiering van het stichtingsjaar en / of het stagejaar op de pagina's over het Financieringsadvies op onze website.

Er kunnen ook wat extra kosten zijn om rekening mee te houden tijdens je studie, inclusief de kosten van accommodatie.

Collegegeld

UK

Het collegegeld van de York St John University voor de 2018 toegang tot het diploma van de Foundation Degree, BA en BSc, PGCE Primary and Secondary en UG Health Program is £ 9.250 per jaar voor studenten uit UK / EU, Jersey, Guernsey en Isle of Man.

Het collegegeld kan in de komende jaren onderhevig zijn aan inflatie.

Internationaal (niet-EU) 2018 - 19

Het collegegeld van de York St John University voor de ingang van 2018 voor BSc-graden is £ 12.500 per jaar voor internationale studenten.

Het collegegeld kan in de komende jaren onderhevig zijn aan inflatie.

Internationale tarieven

Deze school biedt programma's in:
  • Engels


Laatst bijgewerkt op June 19, 2018
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2019
Duration
Duur
3 jaar
Deeltijd
Voltijd
Price
Prijs
12,500 GBP
prijs per jaar voor internationale studenten
Locations
Verenigd Koninkrijk - York, Engeland
Startdatum : Sept. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Sept. 2019
Verenigd Koninkrijk - York, Engeland
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan