BSc in Recreatie en Toerisme (specialisaties - Gezondheidstoerisme, E-toerisme)

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Overzicht

 • Locatie: Litouwen, Klaipeda
 • Type: Bachelor, voltijd
 • Nominale duur: 3 jaar (180 ECTS)
 • Taal van de studie: Engels
 • Prijzen: BSc (Bachelor in het bedrijfsmanagement)
 • Collegegeld: € 1600
 • Aanmeldingskosten: de aanmeldingskosten voor universitaire studieprogramma's zijn voor burgers van de EU-lidstaten of landen van de Europese Economische Ruimte (Oekraïne, Moldavië, Georgië, Belarus, Armenië en Azerbeidzjan), evenals voor personen met een permanente verblijfsvergunning in de Republiek Litouwen: € 55. Voor andere studenten: € 150. (Aanmeldkosten zijn niet-restitueerbaar).
 • Deadline aanmelding: 30 juni
 • Studies beginnen: 1 september

Het studieprogramma heeft tot doel hoogopgeleide professionals op het gebied van recreatie en toerisme voor te bereiden met ervaring in recreatie- en toeristische activiteiten en diensten, klaar om problemen op te lossen en om te voldoen aan de eisen van de klant, in staat om de kwaliteit van recreatie en toerisme te behouden en te verbeteren. diensten en om deel te nemen aan het proces van analyse, administratie, planning en beheer. Het programma is gericht op competenties op het gebied van gezondheidstoerisme en ontwikkeling van e-toerisme.

Na afronding van de bacheloropleiding Recreatie en Toerisme wordt een bachelordiploma in Bedrijfskunde en Bestuurskunde uitgereikt.

De structuur van het curriculum

Recreatie en Toerisme Management; Toeristische structuur; Tourism Geography; Recreatie en Toerisme Marketing; Recreatie en Toerisme Evenementen; Economie van recreatie en toerisme; Hospitality Management en administratie; Toerisme investeringsprojecten; Leiderschap en verandermanagement; Cultureel erfgoed; Recreatie en toerisme onderzoek; Excursiearrangement en begeleidende methodologie.

Carrièremogelijkheden

Afgestudeerden kunnen werken in toeristische bedrijven, reisbureaus, toeristische informatiecentra, recreatiebedrijven in resorts, in accommodatie-, entertainment- en gezondheidsbedrijven, nationale en regionale parken, toeristisch en recreatief beheer en managementafdelingen in gemeenten, en in toerismeprojectadministratie en implementatie. De specialismen van het programma zijn gericht op gezondheidstoerisme en e-toerisme.

Waarom is de opleiding aantrekkelijk?

In 2016 zijn alle studieprogramma's van Recreatie en Toerisme geaccrediteerd met de hoogste scores voor de maximale periode.

In het Reitingai- tijdschrift zijn bachelor- en masterprogramma's in Recreatie en Toerisme van de Universiteit van Klaipėda door onafhankelijke deskundigen de afgelopen jaren het hoogst beoordeeld in Litouwen.

De opleiding bestaat uit gekwalificeerd wetenschappelijk en wetenschappelijk personeel; een mogelijkheid om interculturele competenties te ontwikkelen wordt aangeboden door gastprofessoren uit het buitenland uit te nodigen om les te geven in het programma. Sommige van de cursussen kunnen worden gevolgd door semi-afstandsonderwijs.

De syllabi van de vakken die in het programma worden gegeven, zorgen voor nauwe verbanden tussen theorie en praktijk. Lessen worden vaak gegeven in toerisme- en recreatiebedrijven en beoefenaars worden uitgenodigd voor lezingen en seminars

De structuur van de programma's en de geboden competenties zijn onlosmakelijk verbonden met een actief, dynamisch en interessant studieproces. De projecten geïmplementeerd tijdens de studies omvatten Trumpas kinas ] A Short Film], NeAtrasta.Lt [UnDiscovered.lt], Baidarė upėje [A Canoe on the River], etc

Flexibele studieprogramma's, een ruime keuze aan cursussen. Het bacheloropleidingprogramma werd geactualiseerd door specialismen van gezondheidstoerisme en e-toerisme te ontwikkelen.

Geografische bereikbaarheid en een aantrekkelijke locatie voor studies. Klaipėda University is een goede keuze voor diegenen die willen studeren aan de zeekust. Klaipėda is een maritieme stad en biedt daarmee een breed scala aan activiteiten voor een specialist in recreatie en toerisme.

De opzet van de bacheloropleiding Recreatie en Toerisme vormt de randvoorwaarde voor het behalen van een toeleidingscertificaat.

Recreatie en toerisme gaan verder dan de grenzen van één land, daarom worden onze studenten aangemoedigd om gebruik te maken van een groot netwerk van de universitaire partners en naar het buitenland te gaan om kennis en ervaring op te doen. Studenten genieten van de mogelijkheid om deel te nemen aan academische uitwisselingsprogramma's ( Erasmus) en een stage in het buitenland te doen

Studenten verwerven aanvullende sociale en burgerschapscompetenties door niet-academische activiteiten: de Student Union, de Startup Lab Klaipeda Associatie, artistieke groepen, sport, etc.

getuigenissen

Putinas Bielskis, directeur-generaal van UAB Krantas Travel

Geloof ik in een droombaan? Niet echt. Maar we moeten allemaal naar ons hart en onze geest luisteren en verder gaan met de verworven kennis. Ik ben geslaagd. Ik heb er nooit spijt van gehad dat ik Recreatie en toerisme heb gestudeerd aan de universiteit van Klaipėda. De studies waren een van de redenen voor het succes van mijn carrière.

Waarom Klaipeda University ?

 • Uniek door zijn wetenschappelijk onderzoek en studies op het gebied van de zee
 • Diploma van de Europese Unie wereldwijd erkend
 • Een breed scala aan programma's
 • Internationale studies in het Engels
 • Jong en snel groeiend
 • Hoogwaardig onderwijs voor een redelijke prijs

Waarom Litouwen?

 • Een lid van de Europese Unie
 • 93,4% heeft een middelbare opleiding. De meest ontwikkelde natie in Europa
 • 92% spreekt een vreemde taal (meestal Engels, Russisch of Duits)
 • 94% van de buitenlandse studenten raadt aan om in Litouwen te studeren

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

Klaip?da University started its academic activities with three faculties (those of Marine Engineering, Pedagogy, and Humanities and Natural Sciences) and about 3,000 students.

Klaip?da University started its academic activities with three faculties (those of Marine Engineering, Pedagogy, and Humanities and Natural Sciences) and about 3,000 students. Lees Minder