BSc in sportcoaching (Hons)

University of Gloucestershire

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

BSc in sportcoaching (Hons)

University of Gloucestershire

Ontwikkel uw expertise op het gebied van sportcoaching en sportwetenschappelijke gebieden die effectieve coaching ondersteunen, zoals prestatieanalyse, biomechanica en psychologie. Leer van docenten die sportcoaches zijn, werkend met partners zoals GB Rowing, British Equestrian, GB Paralympic squadrons en de Cricket Board van Engeland en Wales.

Je ontwikkelt geavanceerde coachingsvaardigheden op verschillende sportterreinen, met het vermogen om één sportterrein na te streven of te coachen in meerdere sporten in professionele of gemeenschapscontexten. Als je als gediplomeerde coach wilt afstuderen, kun je naast je studies National UK Bodying Certificate (niveau 1, 2 en 3) behalen.

Naast stages bij organisaties zoals Cheltenham Town Football Club, Gloucester Rugby en NGB British Rowing, heb je de mogelijkheid om samen te werken met universitaire sportteams en professionele partners. Dit zijn onder andere ons Rugby League-team van All Golds, onze Rugby Sevens BUC-kampioenen, ons competitief vrouwenteam, Engeland Netball en Engeland Hockey.

Je leert in onze sportfaciliteiten op onze Oxstalls-campus sportcoachstudenten van alle jaren. Camouflage op de campus is sterk. Tot de faciliteiten behoren een moderne sporthal, een standplaats voor alle weersomstandigheden, astroturf, een spiegelsportstudio, een fitnessruimte, fysiologie, biomechanica en biobeoordelingslaboratoria, apparatuur voor bewegingsprestaties, kracht- en conditionerings- en therapiesuites en een klimaatkamer.

Studiestijl

Wij zijn een van de weinige universiteiten die een SkillsActive-accreditatie hebben behaald. Ons programma wordt erkend als een van de sterkste in het Verenigd Koninkrijk. Deze cursus heeft een praktische leerfocus en we hebben een sterke coachingsgemeenschap aangemoedigd, waarbij alle niveaus van de sportcoachingsgraad bij elkaar komen om hun ervaringen te delen en van elkaar te leren.

Studeermodus

Voltijd of parttime

Careers

  • Professionele sportcoach
  • Prestatieassistent
  • Werken met lokale autoriteiten
  • Werken voor nationale bestuursorganen (NGB's)
  • Lichamelijke opvoeding (via PGCE)

Industrielinks

Met de ingebouwde stagemodules zijn er voldoende mogelijkheden om met professionele organisaties zoals Cheltenham Town Football Club, Cheltenham Hockey Club, Gloucester Rugby, West Bromwich Albion en nationale bestuursorganen van een sport zoals Engeland te werken. Hockey en de Cricket Board van Engeland en Wales.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels


Laatst bijgewerkt op June 18, 2018
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2019
Duration
Duur
3 jaar
Voltijd
Price
Prijs
9,250 GBP
Thuis- en EU-studenten: 9.250 GBP per jaar. Internationale studenten: 13.840 GBP per jaar.
Locations
Verenigd Koninkrijk - Gloucester, Engeland
Startdatum : Sept. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Aug. 31, 2021
Dates
Sept. 2019
Verenigd Koninkrijk - Gloucester, Engeland
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Aug. 31, 2021