BSc in Web en Mobile Computing / Informatie Technologie

Algemeen

2 locaties beschikbaar

Beschrijving van opleiding

Het vierjarige web- en mobiele computerprogramma voor informatica en informatica aangeboden aan RIT Croatia in Dubrovnik en Zagreb bereidt studenten voor op spannende en gewilde beroepen op het gebied van programmeren, web- en mobiel applicatieontwerp en databasemodellering. Plan je carrière bij ons!

Waarom studeren aan RIT Croatia ? Meer informatie .

Beurzen en financiële hulp

Om gekwalificeerde studenten te ondersteunen bij het financieren van hun studie, heeft RIT Croatia meer dan € 350.000,00 ontvangen voor financiële steun voor inschrijving in het volgende academiejaar. Beurzen en financiële hulp zijn geldfondsen die worden toegepast voor het collegegeld van het volgen van de universiteit gedurende vier jaar studie.

Programma overzicht

Het curriculum is uitgebreid. De lessen worden in het Engels gehouden. Tijdens hun studie ontwikkelen studenten vaardigheden op het gebied van computerprogrammering, softwareontwikkeling, mobiele app en webontwikkeling en leren ze hoe ze de back-end-code kunnen integreren met de front-end gebruikerservaring in verschillende talen en platforms.

concentraties

  • Mobiele applicatie-ontwikkeling
  • Ontwikkeling van webapplicaties

Dit programma is in de VS geaccrediteerd door de gerenommeerde organisatie The Middle States Commission on Higher Education. Meer informatie over het programma vindt u HIER .

Coöperatief onderwijs

Het programma richt zich op praktische kennis en de voorbereiding van studenten op professioneel succes. Studenten in het programma voltooien minimaal 800 uur coöperatie of verschillende bedrijven. Co-ops bereiden studenten voor op de zakelijke omgeving van de echte wereld. Een grote verscheidenheid aan lesopdrachten en laboratoriumoefeningen bieden studenten praktische kennis van het werken in MS Windows, Linux en Mac OS X-omgevingen.

Wereldwijd erkende Amerikaanse graad

Na afronding van je studie, krijg je twee diploma's, een internationale Amerikaanse graad toegekend door RIT en een Kroatische graad van RIT Croatia .

Waar werken onze alumni?

De vraag naar IT-specialisten en managers is gestaag gegroeid in Kroatië en de rest van de wereld. Nieuwe IT-banen overtreffen het aanbod van IT-professionals, wat betekent dat onze alumni uitstekende vacatures in Kroatië en in het buitenland kunnen verwachten. WMC-alumni ontwikkelen hun carrière vaak als Frontend en Backend Developer, Full Stack Developer, NET en .ASP. NET Developer, Software Developer en Software Product Manager. Bedrijven waar ze voor werken zijn Croz, Drap, Enum Software, Ericsson Nikola Tesla, Infobip, Oradian, Phobs en Ticket monster.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

RIT Croatia was established in 1997 as a global campus of the prominent private American university, Rochester Institute of Technology, Rochester, NY. RIT Croatia offers selected RIT's programs at tw ... Lees meer

RIT Croatia was established in 1997 as a global campus of the prominent private American university, Rochester Institute of Technology, Rochester, NY. RIT Croatia offers selected RIT's programs at two campuses, one located in the coastal resort city of Dubrovnik and one in the country's capital, Zagreb. With us, you can expect contemporary American programs, classes in English, outstanding faculty with rich international academic and professional experience, and classrooms equipped with state-of-the-art technology. Lees Minder
Dubrovnik , Zagreb + 1 Meer Minder