BSc in architectonische ingenieurstechnieken

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Missie

Het Architectural Engineering-programma biedt state-of-the-art kennis en vaardigheden die een flexibel tempo weerspiegelen dat aansluit bij de snelle groei van opkomende technologieën die worden gebruikt in de bouw-, constructie- en constructiesectoren om te voldoen aan de nationale, MENA en internationale marktvraag. Het bereiken van de belangrijkste doelstellingen van de BUE's en de faculteit Ingenieurswetenschappen om culturele, economische, sociale en technologische ontwikkeling te bevorderen via bekwame afgestudeerden in de architectuurkunde, opgeleid volgens de beste Britse academische normen.

Onderscheidende kenmerken van het programma

De BUE levert programma's op basis van een Britse filosofie van het onderwijs. Dit resulteert in programma's die veel meer op de studenten zijn gericht dan op degenen die het materiaal leveren. Afgestudeerden van Britse programma's vertonen meestal:

  • het vermogen om creatief te denken en met sterke probleemoplossende vaardigheden;
  • sleutel- en overdraagbare vaardigheden op hoog niveau;
  • zelfstandig onderhouden hoog niveau van professionele en vakspecifieke evenals algemene technische competentie (vaak via CPD);
  • het vermogen om problemen op een hoog niveau te beschouwen (dwz om het grote geheel te zien);
  • zorgvuldigheid en ethische werkmethoden;
  • flexibiliteit en het vermogen om hun vakspecifieke kennis toe te passen op velden buiten de hun eigen.106985_auditorium3.png

De BUE-missie is de leidende aanbieder van hoogwaardig Brits onderwijs in de MENA-regio. De universiteit doet er alles aan om de UK-validatie van haar programma's te garanderen en om een ​​studentenervaring te garanderen die in overeenstemming is met de Britse normen. Op basis van institutionele kwaliteitsborging is de validering van het vakniveau voltooid en de faculteit is vastbesloten ervoor te zorgen dat haar Britse validerende partners bevestigen dat haar studieprogramma in overeenstemming is met de Britse normen. Een resultaat hiervan is de dubbele toekenning van zowel een Egyptian BSc als een BSc van een UK-validerende partner in Architectural Engineering.

Verder zullen we accreditatie van deze opleiding aanvragen bij het Chartered Institute of Building, het toonaangevende professionele orgaan in het VK voor deze programmadiscipline. Geaccrediteerde opleidingen zijn de favoriete en snelste routes voor diegenen die streven naar het verkrijgen van de professionele kwalificatie van lidmaatschap van het Chartered Institute of Building.

Op het moment van schrijven, en voor zover ons bekend, maakt deze combinatie van academische en professionele accreditatie ons programma in de architectuurtechniek vrij uniek in zowel Egypte als de omliggende regio.

Programmadoelen

De doelstellingen van dit programma zijn:

  • studenten voorzien van een degelijke kennisbasis, vaardigheden en competentie op het gebied van architectuurkunde die nodig is door het bieden van een efficiënte leeromgeving die studenten in staat stelt om hun volledige potentieel, persoonlijk en academisch, te bereiken en hun onafhankelijke leervermogen voor permanente professionele ontwikkeling te vergroten ( CPD) om te voldoen aan zowel nationale als internationale eisen van de markt.
  • bieden een breed curriculum dat state-of-the-art kennis en praktische vaardigheden in de bouwkunde biedt;
Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

BUE is Egypt’s major university delivering British Higher Education with students graduating with both Egyptian and UK degrees. It is the largest face-to-face provision of British Transnational Higher ... Lees meer

BUE is Egypt’s major university delivering British Higher Education with students graduating with both Egyptian and UK degrees. It is the largest face-to-face provision of British Transnational Higher Education in the Middle East, leading in Educational Quality, the Student Experience, and Research and Enterprise. Lees Minder