BSc in automatische besturing

Algemeen

Beschrijving van opleiding

108046_108018_SUT_4.jpg

Overzicht

Het programma van deze studies komt overeen met de normen van technische universiteiten in Europese landen. Dit maakt het voor studenten mogelijk deel te nemen aan uitwisselingsprogramma's en een semester of twee door te brengen aan de buitenlandse universiteiten als onderdeel van hun studie en de cursussen aan buitenlandse studenten aan te bieden in het kader van het Erasmus uitwisselingsprogramma. Tijdens de eerste semesters van BSc-studies, verwerven studenten een grondige opleiding in wiskunde, natuurkunde, grondbeginselen van computerwetenschappen en technische technische wetenschappen: elektrotechniek, besturingstheorie, elektronica, metrologie, computerprogrammering, microprocessorsystemen, databases, computernetwerken, kunstmatige intelligentie en computerzichtsystemen. Er wordt aandacht besteed aan het oplossen van praktische ingenieursproblemen en integratie van kennis. De cursussen vergemakkelijken de ontwikkeling van teamwork en leiderschapsvaardigheden. Na het voltooien van vijf semesters, kiezen de studenten een specialisatie van hun interesse, met cursussen gestructureerd om hun vaardigheden en kennis uit te breiden in een van de drie belangrijkste velden die worden genoemd in de titel van de interdisciplinaire studies.

Alumni zijn ingenieurs die volledig zijn voorbereid op technische problemen die zich voordoen in automatische besturing, IT, elektronica en telecommunicatie met kennis en praktische ervaring op deze gebieden. Ze kunnen bijvoorbeeld werken als ontwerpers of exploitanten van besturingssystemen, software- of hardwarebewerkers, databasespecialisten, meetspecialisten, enz.

Na het afstuderen kunnen alumni de arbeidsmarkt betreden als zeer gevraagde professionals of hun studies voortzetten op postacademisch niveau door een keuze te maken uit boomspecialisaties. Rekening houdend met een toenemend tekort aan ingenieurs op de Europese en wereldmarkten, garandeert de graad die in een van de hieronder aangeboden specialisaties wordt toegekend, het vinden van een lonende, goedbetaalde baan. Eigenlijk wordt de meerderheid van onze studenten gerekruteerd vóór het afstuderen.

Programma voor specialisatie

  • Automatische controle
  • Elektronica
  • Informatics
Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

Welcome to the Silesian University of Technology (SUT), a place that, without any doubt, educates successful people. SUT is included in the prestigious group of 10 Polish universities, winners of the ... Lees meer

Welcome to the Silesian University of Technology (SUT), a place that, without any doubt, educates successful people. SUT is included in the prestigious group of 10 Polish universities, winners of the "Excellence Initiative-Research University" competition organized by the Ministry of Science and Higher Education. Lees Minder