BSc in bedrijfsmanagement

Algemeen

Lees meer over dit programma op de website van de school

Beschrijving van opleiding

Voor wie is het?

U moet de BSc (Hons) in Business Management-cursus overwegen als u een breed inzicht wilt krijgen in de manier waarop organisaties werken. Niet alleen individuele bedrijfsfuncties als 'silo's' beschouwen, maar zien dat ze onderling afhankelijk zijn. Het is perfect als u denkt aan een carrière als consultant of probleemoplosser voor bedrijven.

Je krijgt een grondig inzicht in de academische theorie die rondom management bestaat. Maar dat is nog maar het begin. Je leert ook om de theorie toe te passen op de feitelijke bedrijfsvoering van een organisatie.

Doelen

Bereid je voor op een vierdimensionale reis door de wereld van bedrijfsbeheer. Je benadert het onderwerp vanuit praktische, beroepsmatige, creatieve en ondernemende richtingen, waardoor je een volledig afgeronde blootstelling krijgt aan de disciplines die inherent zijn aan het hedendaagse bedrijfsleven.

Als student van deze cursus profiteer je van het nieuwste Cass-onderzoek op gebieden als financiën, marketing, innovatie en verantwoordelijk management. Naast het lesmateriaal moedigen we u aan om uw eigen zakelijke interesses na te streven. Nadenken over het starten van een eigen bedrijf? Ga je naar een familiebedrijf? Een zakelijke carrière smeden? Al die paden beginnen hier.

Je bent meer dan je diploma

Simon Herland-Figenshau houdt van schaken en zijn strategische geest trainen. In deze video vertelt hij hoe zijn hobby hem heeft geholpen om op lange termijn na te denken waarvan hij gelooft dat hij hem zal helpen om succesvol te zijn in de zakenwereld. Hij studeert aan een management-undergraduate-diploma aan de Cass Business School.

Wat zal ik leren?

In de cursus Business Management, zult u:

 • Krijg een overzicht van de concepten, theorieën en technieken die bijdragen aan een goed begrip van bedrijfsbeheer
 • Leer een reeks praktische vaardigheden die je als manager binnen een reeks organisaties kunt toepassen
 • Begrijp analytische en probleemoplossende technieken die u kunt gebruiken in een managementcontext
 • Leer meer over een reeks managementfuncties en begrijp hoe deze met elkaar verbonden zijn binnen een organisatie
 • Waardeer de implicaties van toekomstige veranderingen in het zakelijke landschap
 • Bereid je voor om te werken in een omgeving die op fundamentele en onvoorziene manieren kan veranderen
 • Herken de ethische kwesties rond het bedrijfsleven en oefen verantwoordelijk management.

Jaar 1

Core modules:

 • Inleiding tot het management

Dit biedt een inleiding tot concepten voor management en organisatie. Je zult bestuderen hoe managementconcepten in de loop der jaren zijn geëvolueerd en bespreken hoe ze relevant zijn voor je eigen toekomstige werk als managers.

Bedrijfseconomie

Dit biedt een basis in de economie. Je leert over een reeks concepten die door economen worden gebruikt en gaat bestuderen hoe deze belangrijk zijn voor managers in het bedrijf.

Kritisch denken

Deze module biedt een training voor het kritisch en zorgvuldig evalueren van de variëteit en het volume van informatie die u als manager kunt verwachten. Je studeert een reeks literatuur die relevant is voor Business Management en je zal worden verondersteld geavanceerde vaardigheden te ontwikkelen om dit te beoordelen en te interpreteren.

Kwantitatieve methoden en analyses

Dit omvat een reeks kwantitatieve en statistische technieken. Je leert de fundamenten van bedrijfsanalyses, je krijgt een grondige basis in statistische technieken en hoe je ze toepast, en je zult de manier bestuderen waarop analytische technieken bedrijven veranderen. Dit zal gaan over het begrijpen van het gebruik van big data, het potentieel voor datavisualisatie en de toepassing van databases.

Operaties en supply chain management

Dit omvat de operationele technieken die het mogelijk maken voor bedrijven om te functioneren. Je leert over de werking van supply chains en leert ook hoe je effectief kunt analyseren hoe de operationele functies van een bedrijf kunnen worden geoptimaliseerd.

Finance en management accounting 1

Dit introduceert u concepten in zowel financiële als management accounting. U leert over het belang van accounts als een manier om informatie over een bedrijf over te brengen. Je bestudeert de principes achter accounting en hoe accounts zakelijke besluitvorming kunnen ondersteunen.

Fundamentals of marketing

Dit biedt een inleiding tot marketing. De nadruk ligt vooral op consumentengedrag, op benaderingen van marketingstrategie en op de samenhang tussen deze gebieden.

Managementlab en zakelijke vaardigheden

Dit bouwt sterke verbanden op tussen managementtheorie, managementpraktijk en vaardigheden die je in je toekomstige carrière moet gebruiken. Je zult onderzoeken hoe managementtheorie kan worden toegepast om het soort problemen aan te pakken dat men tegenkomt in het hedendaagse bedrijfsleven en leert hoe dit te combineren met praktische vaardigheden.

Jaar 2

Core modules:

 • Technologie en innovatiebeheer

Dit zal u voorzien van analytische hulpmiddelen die nodig zijn voor het beheer in een omgeving waar snelle technologische veranderingen een rol spelen. Je leert over de uitdagingen in verband met technologische innovatie en gaat in op de impact van deze uitdagingen op verschillende bedrijfssectoren.

Introductie tot ondernemerschap

Dit geeft je inzicht in wat er wordt verstaan ​​onder ondernemerschap en hoe je een ondernemende benadering van ondernemen kunt aannemen. U leert over bedrijfsplanning en een idee pitchen, en zult ook verschillende ondernemerstijlen en hun impact bestuderen.

Inleiding tot financiën

Dit biedt een grondige basis voor financieringsconcepten. U zult begrijpen hoe u financiële informatie en commentaren moet interpreteren en kunt overwegen hoe u rekening kunt houden met financiën bij beslissingen die u mogelijk moet nemen. Je hebt ook een goede basis voor alle verdere financieringsmodules die je tijdens je opleiding kunt volgen.

Human Resources Management

Dit biedt een inleiding tot een aantal verschillende praktijken die de HRM-functie in een organisatie vormen. Je zult de impact van deze praktijken begrijpen en leren over het belang van HRM binnen een organisatie als geheel.

Bedrijfsstrategieanalyse

Dit biedt een inleiding tot de bedrijfsstrategie en een gelegenheid om na te denken over waarom het belangrijk is en hoe het in de praktijk moet worden gebracht. Je leert over een aantal verschillende perspectieven op strategie en een aantal tools die je kunt toepassen om een ​​strategische analyse van een bedrijf uit te voeren.

Jaar 3

Core modules:

 • Project van het laatste jaar of project voor maatschappelijk verantwoord ondernemen

Je verricht een groot stuk onafhankelijk werk waarbij je het geleerde in de cursus kunt toepassen op een probleem met het bedrijfsmanagement dat je interesseert. U moet een onderwerp kiezen dat relevant is voor de stream die u gebruikt. U kunt de optie corporate responsibility aanvragen, waar u naast de afdeling Corporate Social Responsibility binnen een organisatie aan uw project werkt.

Onderzoeksmethoden en data-analyse

Dit geeft je inzicht in een reeks onderzoeksmethoden die je zullen helpen bij het uitvoeren van onafhankelijk werk binnen je opleiding, en zal ook van nut zijn binnen je toekomstige carrière. Je leert hoe je onderzoeksprojecten opzet, hoe je data interpreteert en analyseert en hoe je dit samenbrengt en waardevolle conclusies trekt.

Zakelijk in de samenleving

Toelatingseisen

A-niveau: AAA

BTEC / OCR Cambridge Technical Level 3 Extended Diploma: DDD

Voor kandidaten die een combinatie van A-niveau / BTEC / OCR technische kwalificaties van Cambridge aanvaarden, accepteren wij het volgende:

 • BTEC / OCR Cambridge Technical Diploma met één A-niveau
 • BTEC / OCR Cambridge Technical Subsidiary Diploma met twee A-niveaus

Extended Project Qualification (EPQ): we verwelkomen applicaties die de EPQ bevatten. Waar relevant, kan dit in ons aanbod zijn opgenomen, wat resulteert in een aanbieding 'A' Niveau verminderd met één cijfer.

IB: 35 punten algemeen met 5 minimum in elk onderwerp

Daarnaast vragen we ook om de volgende GCSE-vereiste:

 • Een minimum van niveau 5 (C) in GCSE Engels en klasse 6 (B) ('A'-niveau en toegang tot hoger-onderwijsaanvragers) of grade 7 (A) (alle andere kwalificatie-combinaties) in GCSE Mathematics.

Als u algemene studies, kritisch denken of een 'A'-niveau in moedertaal studeert, worden deze onderwerpen niet opgenomen in enige aanbiedingsvoorwaarde.

Engelse taalvereisten

Als uw eerste taal geen Engels is, hebben we bewijs van Engelse taalvaardigheid nodig. Minimumeisen zijn:

IELTS: 6.5 met een minimum van 6 in elke eenheid

PTE Academic: 58 overall met een minimum van 51

GCSE: Engelse taalcijfer 5

posities

Studenten bedrijfsbeheer komen in aanmerking voor een eenjarige betaalde stage die plaatsvindt tijdens het derde jaar van een vierjarige opleiding tot broodjesopleiding. Studenten genieten van een breed scala aan mogelijkheden op zakelijke gebieden zoals financiën, marketing en human resource management.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

City, University of London is a special place. With skill and dedication, we have been using education, research and enterprise to transform the lives of our students, our community and the world for ... Lees meer

City, University of London is a special place. With skill and dedication, we have been using education, research and enterprise to transform the lives of our students, our community and the world for over a hundred years. Lees Minder